Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
válasz
Vangelis
üzenetére
Olyan nekem is volt, nemrég, hogy átvettem, de nem vételezték be. Megreklamáltam 1430-on, hogy vételezzék be utólag amit már átvettem, erre törölték a rendelést és visszautalták a pénzt
Miután ezt megérdeklődtem, hogy mégis, hogy az ügyintéző a 1430-on közölte, hogy hát ez van, a cég leírja veszteségnek, ne foglalkozzak vele. Hangfelvétel ugye van, ha így akkor így
De csak egy 990-es tétel amúgy 
(#64862) vwpolopg: Valaki?

-
Varszegig
veterán
válasz
Vangelis
üzenetére
Nekem meg beszóltak a T-pontban, hogy miért oda rendeltem (mert nem tudták megoldani a problémát ketten sem, hogy hogyan kell bevételezni a másfél napja ott rohadó csomagot), miért nem a 2 üzlettel arrébb lévő immedióba. Mondom azért, mert 950 Ft lett volna. Akkor meg miért nem kértem házhoz? Mert mondjuk oda is 950 lenne? Erre nagy duzzogva elmentek hátra segítséget kérni, majd a hölgy megvilágosodva visszatért, és megoldotta a problémát. Előtte még ecsetelte, hogy milyen jó lenne, ha átadhatná ezt az egész munkát valakinek, de nincs senki, mert aki jön, az 2 hét után lelép. Mindezt kb. 25 várakozó ügyfél előtt. Építette a cég image-ét

-
válasz
Vangelis
üzenetére
Én már csak egyetlen dologtól tartok, mert amúgy minden le van zsírozva csak el kell indítanom. BlackBerry külön állatfaj, 16XX ft-ért adnak 3 giga netet és megy a BBM meg társai, ami nekem kiemelten fontos dolog. A manus nem tudta garantálni, hogy ez mindig lesz a ténél, csak a 2 éves hűségem alatt biztos. HA lejár a 2 évem és ez a csomag nem lesz már, akkor tőlem elveszik vagy marad még magam fel nem mondom?
-
Littoral
aktív tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem hiszem, hogy _csak_ ott. Amire válaszoltam, abban a hozzászólásban írja a fórumtárs, hogy kijelölt üzletekben működik egyelőre a dolog.
Egyébként az említett hozzászólásnak a végén szereplő bekezdés...:
Az, hogy hivatalosan a számlainfora 500 Ft személyesen a tranzakciós díja, a fenti tényezők ismeretében azt hiszem érthető (korábban valaki linkelt erről egy cikket). A vásárlás élmény kellene, hogy legyen - egy kiváló környeztben, ahol mindneki mindenre gyors választ, gyors segítséget kap. - ennek az építéséről szól most minden....kísértetiesen hasonlít a Telenor MyTariff-os, a tarifacsomagban rendelkezésre álló mennyiség utáni internet-megszüntető akciójára, amit szintén azzal magyaráznak, hogy a felhasználó élménye ne csorbuljon azzal, hogy lassul az internet, inkább fizessen többért, és nem fog lassulni. Valóban, egy élmény mind a kettő.
-
2o1i
senior tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Nem, bevittem egy T-pontba és ők intézték a visszaküldést a webshopba.
(Egyébként a BB-t és az LG-t is T-pontban vettem át. Semmi fennakadás nem volt velük.)
14 napunk nekünk van jelezni, hogy mégsem kérjük a terméket.
Nekik sajnos 30 napjuk van arra, hogy visszajuttassák a vételárat.
Mivel a T-nek még nem küldtem vissza semmit, így nem tudom mennyire rugalmasak a dologban.
Igazán tudnék örülni, ha nem a 30. napon utalnák vissza a pénzt!! -
-
Sanyaman
tag
válasz
Vangelis
üzenetére
Egy Lumia 830-ast, de gondolkoztam rajta erősen megéri-e. Max. visszaviszem ha gány vagy nem jön be. Kíváncsi vagyok milyen az LG G2 mellett. Egyébként 2 napig nem néztem rá a fórumra, de mikor megláttam tegnapelőtt éjfélkor a rengeteg hsz-et, tudtam hogy lemaradtam vmiről.

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB vízhűtés gyári dobozában garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Miután ezt megérdeklődtem, hogy mégis, hogy az ügyintéző a 1430-on közölte, hogy hát ez van, a cég leírja veszteségnek, ne foglalkozzak vele. Hangfelvétel ugye van, ha így akkor így

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mit NEM vettél még a Telekomnál?

dptrsk