- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oposzumtoszó #137891 üzenetére
Szerintem a kötbérrel csökkentés akkor van, ha hűsége van még, de akar új mobilt; ekkor kiszámolják eredeti kedvezménnyel és rárakják a kötbér összegét. Ha megvárja az ügyfél a hűség végét, akkor nincs semmilyen kötbér és megkapja a rendes kedvezményes árat. Ha nem akar az ügyfél hitelkártyát, akkor ne menjen bele az üzletbe és kérje a 22 hónapos törlesztést; ha kell előleget fizetni, akkor valamiért nem hitelképes a vevő.
Nekem 0 nap munkaviszonyom van, de 21 éves koromban kellett fizetnem előleget, mert akkor feltöltősről havidíjasra mentem át és a Nokia E90 Communicator mobiltelefon kellett nekem, ami akkor valahol 250.000 HUF összeg körül volt. Kb. 180.000 HUF befizetésével elhozhattam a mobilt és levonták a havidíjat a befizetett pénzből és így több hónapon keresztül nem kellett havidíjat fizetnem. Szóval 21 éves korom után már nem kértek tőlem semmilyen előleget; pedig akkor sem dolgoztam és most sem dolgozok, de nincs semmilyen adósságom sehol, mert minden szerződést kifizetek. Jelenleg havonta fizetem a Samsung Galaxy S22 Ultra mobiltelefon részletét, mert odaadták részletre; ha előleget kértek volna, akkor azt kifizettem volna és akkor több hónapon keresztül nem kellett volna havidíjat fizetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Linux felhasználók OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest