Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• FLD1987

aktív tag

válasz Oposzumtoszó #137891 üzenetére

Szerintem a kötbérrel csökkentés akkor van, ha hűsége van még, de akar új mobilt; ekkor kiszámolják eredeti kedvezménnyel és rárakják a kötbér összegét. Ha megvárja az ügyfél a hűség végét, akkor nincs semmilyen kötbér és megkapja a rendes kedvezményes árat. Ha nem akar az ügyfél hitelkártyát, akkor ne menjen bele az üzletbe és kérje a 22 hónapos törlesztést; ha kell előleget fizetni, akkor valamiért nem hitelképes a vevő.

Nekem 0 nap munkaviszonyom van, de 21 éves koromban kellett fizetnem előleget, mert akkor feltöltősről havidíjasra mentem át és a Nokia E90 Communicator mobiltelefon kellett nekem, ami akkor valahol 250.000 HUF összeg körül volt. Kb. 180.000 HUF befizetésével elhozhattam a mobilt és levonták a havidíjat a befizetett pénzből és így több hónapon keresztül nem kellett havidíjat fizetnem. Szóval 21 éves korom után már nem kértek tőlem semmilyen előleget; pedig akkor sem dolgoztam és most sem dolgozok, de nincs semmilyen adósságom sehol, mert minden szerződést kifizetek. Jelenleg havonta fizetem a Samsung Galaxy S22 Ultra mobiltelefon részletét, mert odaadták részletre; ha előleget kértek volna, akkor azt kifizettem volna és akkor több hónapon keresztül nem kellett volna havidíjat fizetnem.

Új hozzászólás Aktív témák