- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masato
tag
válasz
lipido #135350 üzenetére
Nincs mit! Az antennát a tetőn kívülre, póznára kell szerelni, még oldalfal elmegy, fali tartóval, vagy erkélyre, ha van. Létezik hosszabb kábellel is azon a weboldalon. Kell még hozzá egy pigtail (átalakító), hogy be tudd dugni a modembe. Előtte célszerű megnézni, hogy a modem firmware-e engedi-e a külső antenna bekapcsolását.
Egy pár bejegyzéssel előbb felraktam fotót is az eszközről.
-
lipido
senior tag
válasz
lipido #135262 üzenetére
Sziasztok. Huawei B535-232 4 G router 3 pro (telekom multi simmel) routerrol megosztanam a tapasztalatokat. A net belassulas azert tortent, mert atcsatlakozott masik, messzebb levo toronyra, ahonnan lassabb volt a net, de 4g+ halozat volt. Beallitottam neki a a kozelben levo torony (4g) savjat, azota (par napja) semmi tunetet nem produkal. Nem dobalja a fix ip-ket, nem lassul a net. Tudom nem ide valo tma, de lehet sokaknak segitseg
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
lipido #135270 üzenetére
Konkrétan ilyen az alkalmazás:
Lenne Windowsra is egy jo (nem script), de ha ios rendszerek vannak abban én nem vagyok otthon.
Lehet csak jelszóval is be engende, de gondolom próbáltad már...
De látom már sikerült eljutni oda hogy a savokat tudod váltogatni, és a cellmapperen is ki igazodsz, az a lényeg. 🙂
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
lipido #135264 üzenetére
Itt van Android telora egy egyszerű alkalmazás amive a Huawei routerekben lehet a savokat variálni: [lte manager]
Routereden vagy, ebben bejelentkezel a routered felhasználó név, jelszó parossal, és utána alul a bands configuration -ra menve csak azokat hagyod bekapcsolva amelyik bandot használni akarod. Először meg kell nezni a cellmapper.net -en telekom Szolgáltót kiválasztva hogy ahol laksz milyen sávok érhetőek el a tornyon. Ebben az appban amit adtam a "cell id" résznél ki írja hogy melyik toronyhoz van csatlakozva, és ezt a számot/tornyot meg keresed ott ahol laksz ezen a térképen. Ott ki irja milyen sávok érhetők el, és akkor azokkal tudsz játszani ebben az appban, kombinálva össze vissza hogy mikor milyen a sebességed és a legjobbon hagyni.Remélem nem írtam le túl bonyolultan, csak ez így megy, de nem nehéz.
-
4Grider
félisten
válasz
lipido #135262 üzenetére
A routered két 4G frekvenciát tud egy időben használni. Ha ez a két sáv terheltebb, akkor kisebb sebességet fogsz mérni, ha a magasabb (kevésbé terhelt) frekvenciák közül kerülnek ki, akkor nagyobbat.
Huawei routerekre van okosság, ahol a frekvenciákkal tudsz játszani.
Ne tőlem kérdezd hol, már nem használok hua routereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Motorola G86 - majdnem Edge
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- Panasonic Toughbook Cf 54- Érintőképernyős - I5 5300 model
- Dell Precision 7530 Workstation 15.6" - Core I5 8400H - Quadro P1000
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest