Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
1430
senior tag
alfatau:
Ha még nincs Domino jelszavad, hozd létre a 1777/magyar menü/4. domino jelszó menüpontban (5 jegyű szám, nem lehet azonos vagy sorozat). Hívd a 1430-at, ügyintéző telefonszám és jelszó egyeztetés után megnézi, milyen aktív szolgáltatásaid vannak, amik 30 naponta díjkötelesek, ha nincs rá szükséged, tájékoztatunk a kikapcsolás módjáról!
blueye:
D900i? Utána nézek!
tl-x:
tl-x! Hívd a 1430-at, telefonszám+jelszó, megmondjuk a kötbért... Utána lehet kalkulálni, melyik az olcsóbb, havidíj a hátralévő időben, vagy a kötbér. De ha letelt a hűség, vehetsz a számhoz új készüléket is! Sokan képesek egy új számot venni az új készülék miatt, ne dönt elhamarkodottan!
(Három az egyben.
Viktor0610)''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
A térerőre (ha nincs jobb) talán megoldás lenne egy külső antenna. Tudom, hogy így eljutottunk a vezetékes telefonhoz, de még mindig jobb, mint semmit sem tenni. Ha felhívod a 1430-at, felveszünk egy ''bejelentést'', majd a lefedetségi csoportunk kivizsgálja, és ha antennát tudnak biztosítani, akkor fel is szerelik (ingyen van, de a T-Mobile tulajdona marad az antenna).
Ami a készülékcserét illeti. Feltételek: Arany- vagy Platinakártya, lejárt hűségnyilatkozat, 15 napnál nem régebbi számlatartozás. Ha ez megvan, interneten vagy telefonon célszerű rendelni, mert plusz kedvezményeket kaphatsz, illetve az akciókban ugyan úgy részt vehetsz.
Arany- vagy Platinakártya: időkritérium - legalább 8 hónapja aktivált hívószám, pontkritérium - a vizsgált 6 hónap során legalább 500 (platina 2450) kapcsolatpont. Kényszerítő kritérium - az elmúlt 6 hónapban legfeljebb 45 nap felfüggesztés (akár részletekben is), és legfeljebb egy számlatartozás miatti egyirányúsítás. Ha már 6 hónapja aranykártyás vagy, akkor léphetsz platina szintre, feltéve, hogy van 2450 pontod.
Ha minden adott hogy arany szintre lépj (idő megvan, pont megvan, egyirányúsításod vagy felfüggesztésed nem volt), akkor még arra kell figyelni, hogy időben befizesd a számlát, hogy leválogatáskor a rendszer ne találjon lejárt határidejű tartozást.
[Szerkesztve]''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
Igen, össze kell kötni a telefonnal, tehát korlátozódik a mobilitás, de természetesen ha munkába, utazásra, stb. elviszitek a telefont, akkor a mobiltól elvárható mozgásszabadság adott. Nézzük a jó oldalát, ha szükség van a telefonra, biztos nem kell keresni, hogy éppen ''hol dobtam el'' a lakásban!
Ami az átfutást illeti, legközelebb hétfőn 9-től 17-ig dolgozik a lefedettség, szerintem már hívni is fognak. Innen annyira nem ismerem a folyamatot, de gondolom további adategyeztetés (ellenőrzik a cellaellátottságot, melyik a legközelebbi, mennyire van határon a lakcím) után ha minden jól megy megbeszéltek egy időpontot, mikor kimennek személyes méréseket végezni, és adott esetben felszerelik az antennát.
-
1430
senior tag
Akkor már a 1430-at kell hívnod, mert az előfizetés típusod alapján Téged a Lakossági Telefonos Ügyfélszolgálat szolgál ki (május eleje óta). Nem jelent különösebb változást, ugyanakkor a Net csomagodat a változás biztos nem érintette, mert arról tudnék.
-
1430
senior tag
A Lefedettségi csoport nem tudott segíteni? Mert ha nem, és a megszüntetést választod akkor nem ''vagy'', hanem ''és''. Azaz le tudod mondani ÉS fizetned kell a megszüntetésért. Pontosabban nem a megszüntetés kerül pénzbe, hanem a kötbért kell kifizetned.
Ha nem vettél rá készüléket, akkor mire kaptad a hűségnyilatkozatot? SIM ONLY akcióban vetted? Minden esetre ha felhívod a 1430-at, telefonszám és jelszóegyeztetés után meg tudjuk mondani a kötbér összegét.
Még annyit megjegyeznék - de tényleg csak zárójelben -, hogy ahol az egyik szolgáltató térereje rossz, ott a többinek még lehet jó. Tehát ha a T-Mobile-nak rossz, akkor ''ez van''. Tudom nem hangzik jól, de egy cellát nem lehet csak úgy bebiggyeszteni. Mivel nem lehet egymás mellett két egyforma frekvenciákat használó cella, egy módosítás egész sor cellaátrendezést eredményezne. Éppen ezért ha nem cellahiba miatt nincs térerő, szinte semmi esélyt nem látok a fejlesztésre. Főleg most, hogy 3G hálózat építés folyik, így ha meg lesz hosszabbítva a 900-as (később az 1800-as) frekvencia, szerintem 2015-re (vagy inkább még előtte) le lesz kapcsolva a 2G hálózat. Vagyis nem fejlesztenek, ha 5-6 év múlva nem is lesz rá szükség. Te beleölnél valamibe több millió Forintot, aminek ideje sem lesz, hogy megtérüljön? Most biztos azt mondod, hogy akkor csináljuk vissza az egészet, de amikor megvetted a számot, feltételezem nem úgy vetted meg, hogy XY helyen fogod használni, működni fog ott? (Ha egy kis településen vagy dimbes-dombos helyen használnád a számod leginkább, érdemes rákérdezni vásárláskor a térerőre, amit térképen elég részletesen ellenőrizni lehet.) Abban lehet bíznod, hogy mielőbb eljut arra a 3G hálózat. Tudom, hogy ez reménytelenül hangzik, de több esély van rá, mint a 2G fejlesztésre. No persze akkor egy 3G-s mobilra is szükség lesz. Tehát ezt a bekezdést nem válasznak, inkább csak gondolatébresztőnek/vígasznak szántam.
Érdemes lenne esetleg keresni valakit, aki szívesen átválalná a számot, és ha az Oda-Vissza Plusz-ra ezáltal már nem lenne szükség, akkor az lemondható... Én ezt a megoldást tudom javasolni. (Elő- és számlafizető módosítás 6000 Ft, a hűségnyilatkozat is átkerül.)
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
1430
senior tag
Gondolom az a -70.000 Ft tetszik benne, amivel mától csökkent az ára! Nos a -10.000 Ft kétséges, mert bár alkalmas a 3G-re, de a konstrukciók között nem szerepel ez a kedvezmény, és a Válts 3G-re akciós árlistában is csak az MDA Vario II-es van. Ezek alapján azt mondom, nem működik az MDA Pro esetében a használ készülék beszámítás...
Viktor válasza teljesen jogos, mert azok a kollégák veszik fel a telefont, akik az ügyfeleket is kiszolgálják, nyilván az a fontosabb. Az automatán keresztül azonban lehetőséged van elérni egy központi kollégát, aki rálát az üzletek készleteire. Azt nem tudom, melyik menüpont lesz a nyerő, és az sem biztos, hogy félre tudják tenni, de legalább tudhatod, érdemes e bemenni...
-
Balinov
titán
amit megadsz szállítási címnek,nem? DHL szállít,engem anno ,mikor a kap pontos cuccosomat hozták - esőkabát - akkor felhívtak előtte,hogy mi merre.Mondjuk ennek jó másfél éve. De a DHL az fix.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Remittenda
aktív tag
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest