- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tylerddd
üzenetére
Szerintem a MultiSIM lényege az lenne, hogy bárhol tudjak többféle eszközzel internetezni. A legtöbb embernek nincsen LTE modemet tartalmazó üzleti laptopja, ezért vagy mobiltelefonról osztja meg a mobilinternetet, vagy vesz mobil routert. Most nekem nem laptopban van a MultiSIM, hanem TP-Link M7650 mobil routerben. Sajnos nem volt megfelelő tudású Fujitsu laptop, ezért az LTE modem nélküli Fujitsu LifeBook U7411 laptopot kellett megvennem. Az LTE modem hiányát pedig úgy oldottam meg, hogy vettem mobil routert. Mondjuk az Apple rendszerében nem találtam meg a mobilhálózaton keresztüli rendszer frissítést és ezért mindig meg kellett a rendszerfrissítésnél osztanom a mobiltelefonomról a mobilinternetet, de most ez a probléma megoldódott a laptopvétel és a mobil router vétel által*1*. Amúgy 2015. év nyár óta csak mobilinternetet használok és eddig nem szólt érte a Telekom. Mondjuk én általában kb. 150 GB adatot fogyasztok havonta, ha mondjuk havonta 150 TB adatot fogyasztanék, akkor lehet, hogy szólna a Telekom.
*1*Nem vettem volna mobil routert, ha a laptopomban lenne LTE vagy 5G modem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
dptrsk