Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#103497) kali válasza kenwood (#103495) üzenetére


kali
legenda

Indokolni nem kell, de a kipróbáláson túlmutató, túlzott mértékű használat esetén a forgalmazónak is vannak jogai, lehetnek anyagi követelései.
Amellett a visszaszállítás költéségét neked kell állnod.
Besétálsz a szolgáltatóhoz, kérelmezed a számhordozást, a szolgáltató elindítja a folyamatot, felveszi a kapcsolatot a másik, átadó szolgáltatóval, ellenőrzik a feltételek megvalósulását...stb. ez nem megy egyik percről a másikra, tehát azzal a hívószámmal nem leszel azonnal ügyfél az új szolgáltatónál, mert van egy meghatározott átfutási idő.
Amíg azzal a hívószámmal nem vagy új ügyfél az új szolgáltatónál, addig arra a hívőszámra nem lehet vásárolni. Gondolj csak bele, mi történne, ha ahogy besétálsz, abban a pillanatban szerződnének veled a vonatkozó feltételek ellenőrzése nélkül, engednének vásárolni ahhoz készüléket - pláne ha hűséggel -, majd később jelezné nekik az átadó szolgáltató, hogy vissza az egész, nem hordozható a hívószám, mert tartozásod van, vagy más miatt nem felelsz meg a feltételeknek...
Ha új hívószámmal köt szerződést az új szolgáltatónál, akkor adott előfizetésen azt a hívószámot nem lehet úgy lecserélni később egy meglévő, másik szolgáltatónál lévő hívószámra, ez jogilag nem lehetséges.
Egy már meglévő hívószámot szolgáltatón belül lehet lecserélni - akár hűséges előfizetés esetén is -, de csak akkor, ha például zaklatnak vagy ilyesmi, de olyankor is csak adott szolgáltató által felkínált hívószámokból lehet válogatni.
Valamit nem írtál eddig, de fontos kérdés: A készüléket hűséges előfizetéssel vásárolnád, úgy van rá kedvezmény, vagy listaáron?
Hűség esetén még azt sem teheted meg a hűség intervalluma alatt, hogy lemondod adott új előfizetést, illetve igen, de kötbért kell fizetni. (Kivéve az elállást 14 napon belül.)
Amennyiben listaáras készülékről van szó, úgy nem kell hozzá előfizetés és új hívószám sem.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.