Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• launcser

senior tag

leírom én is az élményeimet, kis hangulatközvetítés és tapasztalatok átadása céjából:
    ebben az évben sajnos csak 2 napra maradt pénzem, az 1. és a 2. napot választottam ki, a koncertek elrendezése miatt főleg.

1-2 fontos tény:
    - piát be lehet vinni táskában, 2 tapi és 1 bugyuta kérdés megválaszolása után (inkalos: alkohol van e?, mondom nincs) azt vihettem volna be mind a két nap, amit akartam.
    - honvéd sörkertnél van egy jó csomagmegőrző, oda érdemes berakni cuccot
    - piavásárlásnál érdemes többet venni fejenként, inkább melegedjen meg, de egy átlagos sor kiállása több mint 10 percig tartott estefelé már.. vagy gyorsan kell inni
    - 3:2-es vörösboroskóla 360, szigorúan kannásból, nehogy többet elkérjenek érte :)
    - sosem árt ha tudsz franciául, minden második ember francia :) vagy csak mi meg az index botlott beléjük mindig. szóval tudsz angolul, nem baj
    - nem kell megijedni a német vizipisztolyosoktól, bárhol előfordulhatnak és hideg vizet spriccelnek mindenkire, de jó a kedvük és értékelik a feléjük irányuló néhány szép szót (pl. scheisse)
    - hajnali 4kor ha 10 pánk ver egy fémkukát ütemesen, annak csak jó lehet a hangzása, és mivel akkor már nincsen sehol sem koncert, jót lehet arra is bulizni

első nap főattrakciója, ami miatt kimentem a ska-p volt. pörgős ska-punk, érthetetlen szövegek, jó buli, 20 külföldi tag között végigbulizott koncert a legnagyobb melegben nagy hatást tett rám :) kis színpadi sót is nyomtak hozzá, belefér.

Másik főattrakció a Pál Utcai Fiúk volt, ebben az évben sikerül megdönteni a 2003-as pufkoncertlátogatottsági rekordot, ahova tudok, oda elmegyek :)
    a koncert jó volt, bár sokra sajnos nem emlékszem.. de a másnapot nem adták le már megint.. hiába kiabáljuk mindig 1-2en..

Második nap több jó koncert is volt, ki is néztem egy barbaro-lord-akela-másfél-beatrice-cool head clan válogatottat, és sajnálatos módon 1-2-t ki kellett iktatni ütközések miatt(kalapács, hollywoodoo, mystery gang)
    azért minden nem jöhet össze egyszerre :)

Ezek közül a 2 legjobb a Másfél volt, bár sajnos késtek elég sokat, így a Beatricéről kicsit lekésem, de a XX. századra sikeresen oda sikerült érni
    Másfélen jót lehetett tombolni, Ricén meg énekelni, úgyhogy ma megint hangelváltozásokkal küzdünk páran. Feró megint beküldte a fiát, egész jól dobol, bár a dobszólóját már kivülről fújom, mindenhol ezt adja elő :)

Szigetre érdemes kinézni, ha lesz valami kedvenc koncerted, érdemes rá áldozni értelmes keretek között, azt tudom mondani, bár egyre húzósabb lesz..

Új hozzászólás Aktív témák