Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
launcser
senior tag
leírom én is az élményeimet, kis hangulatközvetítés és tapasztalatok átadása céjából:
ebben az évben sajnos csak 2 napra maradt pénzem, az 1. és a 2. napot választottam ki, a koncertek elrendezése miatt főleg.
1-2 fontos tény:
- piát be lehet vinni táskában, 2 tapi és 1 bugyuta kérdés megválaszolása után (inkalos: alkohol van e?, mondom nincs) azt vihettem volna be mind a két nap, amit akartam.
- honvéd sörkertnél van egy jó csomagmegőrző, oda érdemes berakni cuccot
- piavásárlásnál érdemes többet venni fejenként, inkább melegedjen meg, de egy átlagos sor kiállása több mint 10 percig tartott estefelé már.. vagy gyorsan kell inni
- 3:2-es vörösboroskóla 360, szigorúan kannásból, nehogy többet elkérjenek érte
- sosem árt ha tudsz franciául, minden második ember francia
vagy csak mi meg az index botlott beléjük mindig. szóval tudsz angolul, nem baj
- nem kell megijedni a német vizipisztolyosoktól, bárhol előfordulhatnak és hideg vizet spriccelnek mindenkire, de jó a kedvük és értékelik a feléjük irányuló néhány szép szót (pl. scheisse)
- hajnali 4kor ha 10 pánk ver egy fémkukát ütemesen, annak csak jó lehet a hangzása, és mivel akkor már nincsen sehol sem koncert, jót lehet arra is bulizni
első nap főattrakciója, ami miatt kimentem a ska-p volt. pörgős ska-punk, érthetetlen szövegek, jó buli, 20 külföldi tag között végigbulizott koncert a legnagyobb melegben nagy hatást tett rám
kis színpadi sót is nyomtak hozzá, belefér.
Másik főattrakció a Pál Utcai Fiúk volt, ebben az évben sikerül megdönteni a 2003-as pufkoncertlátogatottsági rekordot, ahova tudok, oda elmegyek
a koncert jó volt, bár sokra sajnos nem emlékszem.. de a másnapot nem adták le már megint.. hiába kiabáljuk mindig 1-2en..
Második nap több jó koncert is volt, ki is néztem egy barbaro-lord-akela-másfél-beatrice-cool head clan válogatottat, és sajnálatos módon 1-2-t ki kellett iktatni ütközések miatt(kalapács, hollywoodoo, mystery gang)
azért minden nem jöhet össze egyszerre
Ezek közül a 2 legjobb a Másfél volt, bár sajnos késtek elég sokat, így a Beatricéről kicsit lekésem, de a XX. századra sikeresen oda sikerült érni
Másfélen jót lehetett tombolni, Ricén meg énekelni, úgyhogy ma megint hangelváltozásokkal küzdünk páran. Feró megint beküldte a fiát, egész jól dobol, bár a dobszólóját már kivülről fújom, mindenhol ezt adja elő
Szigetre érdemes kinézni, ha lesz valami kedvenc koncerted, érdemes rá áldozni értelmes keretek között, azt tudom mondani, bár egyre húzósabb lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Üzletből, garanciával, Dell Precision 7550 i7-11850H/32GBRAM/512GBSSD/NVIDIA T12000/15,6" FULLHD IPS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FIFA 16 Playstation 4
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest