Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mosqu!to

addikt

Legközelebb már inkább egy blogot nyitok, minthogy ide logoljam az eseményeket, de idén még kibírjátok.

3. nap:

Későn indultunk haza reggel, ráadásul volt 1-2 dolgom itthon, ezért nagyon sietnem kellett, hogy 4-re ott legyek. Eléggé paráztam, mert 3kor még itthon sertepertéltem, és innen min 1 óra az út, de oriási szerencsénk volt, mert teljesen gördülékenyen jött minden tömegközlekedés. Amikor kiértünk a buszhoz egyből jött, metró akkor indult amikor beszálltunk, a vonat is pár másodpercet késett csak hozzánk képest, és a hév az orrunk elé állt be amikor elértük a megállót, tehát szerencsére már ott voltunk 15:50-kor. Első hely, ami ugyan többieket nem, de engem érdekelt, az a FürgeRókaLábak volt. Nagy kár, hogy délután volt, így nem volt annyi ember meg nagy hangulat sem, de azért nem volt rossz. Este biztos jobban sikerült volna.
    Utána mentem vissza találkozni haverokkal, és 8an összeültünk a sátorban, majd sajnos addig ott voltunk, hogy lekéstük egyik szerelmem, az Animát... Eléggé lehangolódtam, hogy minek csesztük az időt a sátorban a koncert helyett, de nem volt már mit tenni.
    Underworld kezdésére pont kint voltunk, amitől egyszerűen leesett az állam.
    Iszonyat tömeg volt, és sztem mindenki nagyon jól érezte magát :)
    Ezután már csak egy hely várt rám, mégpedig talán a legjobban várt, mégpedig a Neo. Oriási tömeg áradt a sátor felé, mint a régi horrorfilmekben amikor a zombik jönnek mindenhonnan és mennek egy házba vagy követnek egy embert. Egyszerűen mindenhonnan oda áradt a nép.
    Igazság szerint be szerettem volna menni a legelejébe, de sajnos a kb 10. sornál elöbb nem jutottam, akkora tömeg volt. Nagyon szórakoztató volt a koncert, végig táncoltam, ráakadtam egy-egy ismerősre is a tömegben, és bekövetkezett a legrosszabb, amire számítottam, mégpedig h találkozom egy olyan csajjal, akivel szemezek egész koncerten, majd a végén amikor mennék oda hozzá, hogy elkérjem a számát/beszélgessünk, eltűnik a tömegben :(((
    Fel-alá sétáltam még koncert után, hátha meglelem, de sajnos nem sikerült, ráadásul ha jól láttam napijegye volt, tehát lehet, hogy többet már nem is jön a héten :(
    (Tudom, hogy ez itt nem az a rovat, de útbaigazítás gyanánt leírom: Azért vagyok ezen ennyire fent akadva, mert nem vagyok az a tipikus minden második csajon átmegyek ember, és akihez odamegyek, attól komolyna szeretnék valamit, ezért nem is sűrűn teszem. Most pedig itt volt az alkalom, csak csúnyán elúszott...

Új hozzászólás Aktív témák