Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Sulinet rendszergazdáktól kérdezném, hogy ti hogyan tudtátok ha akartátok beállítani sulinet dashboardon keresztül a portforwardot? minden szegmensre vonatkozóan kell megadni a cél címet vagy hogy a fenébe?
-
InfiniteReality
őstag
- Belépsz Adminnnal
- Létrehozol egy másik user
- Windows-szal lehet profilt másoltatni (összes beállítás átmegy)Hátrányok:
Tényleg MINDEN átmegy, így pl az is, hogy mondjuk az Office-ban az ő neve szerepel a Track Changesnél, s nem az új useréHa nem kell a teljes profilt másolni, akkor a user registry-jét fel lehet csatolni (ntuser.dat) adminnal és kinézni belőle a beállításokat...
-
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nem szeretném, mert körülbelül két hete telepítettem újra a gépet, erre felmondott a kolléga. Tényleg csak annyi kellene, hogy a jelszavát meg tudjam változtatni, minden más ugyanaz maradna. HA törlöm a fiókot, csomó beállítást (levelező, spec programok, stb...) kellene eszközölni.
-
kraftxld
Topikgazda
Még mindig nem tudjuk, hogy mire akarod használni.
Ha valamilyen programnak előfeltétele az SQL, akkor a leírásában ott van, hogy mivel kompatibilis.
Ha saját cucc akkor ki kell próbálni.Már pakoltam rá olyan programot amit a gyártó se támogatott 2014 alatt, és tökéletesen működött.
-
MrCsiT
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
"Szar az egész fúj MS, nem szabad használni"

Hanem. Azért kérdeztem ezt, mert olyan tapasztalat érdekelt volna, hogy jelenleg van-e olyan, aki az SQL 2014-et használva, valami kb. megoldhatatlannak tűnő, részéről kritikusnak minősített hibával küzd.
(Gondolom, van olyan szoftver a Te emlékeid között is, ami pl. csak SP2-től volt igazán használható.
)Itt egyébként egészen optimista választ kaptam.

-
GGAllin
tag
Igazából a fent említett wr542g, epc3925 és egy wr740n eszköz áll a rendelkezésemre, ezekkel kéne a wds-t beállítani.
-
kraftxld
Topikgazda
Szar az egész fúj MS, nem szabad használni
Nincs hibátlan szoftver.
Most nem azért ilyen kérdésre milyen választ vársz? Mit szeretnél rajta futtatni? Mancika titkárnő összeadó excel-jét betolni SQL-be és erre web front-end-et csinálni?
A facebook intelligens post-jait kigyűjteni egy külön adatbázisba? (bár ez lehet üres lesz
) -
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Erre válasz, valaki?

-
E.Kaufmann
veterán
válasz
GGAllin
üzenetére
Végy két 841N-et tolj fel rájuk OpenWRT-t és menni fog a WDS, bár ha jól rémlik a gyári szoftver is tudja WPA-PSK mellett, vagy ha több a zsé Ubuiqiti Unify, a Cisco-t meg fokozd le csak routerré.
Timer: a felhasználó törlése nem játszik? Nekem tartományban volt ilyen gond, ha töröltem és újrafelvittem, megjavult.
-
Ma reggel belefutottam valamibe, amire nem találok se megoldást, se magyarázatot. Munkacsoport adott számítógépe, adott felhasználói fiók, ami új tulajdonost kapott. Ilyenkor bevett szokás, hogy megváltoztatom a megjelenített nevet, illetve átütöm a jelszót valami másra. Nos, utóbbit nem engedi a rendszer, mondván, a "Windows nem tudja megváltoztatni a jelszót". Először arra gyanakodtam, hogy a felcsatolt hálózati mappák miatt lehet, ezért lecsatoltam őket, letiltottam a hálókártyát, restart, de így is ugyanaz a hiba. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
-
GGAllin
tag
üdv!
WDS-t szeretném beállítani egy TL-WR542G és Cisco EPC3925 modem között.. több egyéb probléma mellett
a WEP titkosítással van bajom, csak azzal megoldható a megosztás?
És ha igen akkor Win 8.1-el és az Androiddal hogyan lehet ezt elfogadtatni? Nem tetszik nekik a régebbi titkosítás..Köszi, előre is!
-
-
Hunter2
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
az is van egy a hálózatban, 3 havonta magától lerohad pedig csak hatan használják.
Bekonfigolni is egy nagy öröm volt, kapásból firmware frissítéssel kellett indítani mert a rajta lévő linux egy kalap szar, utána sem lett százas de legalább működik."Meg ugyanazzal a felhasználóval kell csatolni a mappákat, nem különbözővel, és nem lesz gond"
van egy közös mappa meg egy az igazgatóságnak. Gondolom világos hogy a random melósnak nem kéne látnia az igazgatóság cuccait de az igazgatóságnak kell a közös meghajtót.
-
InfiniteReality
őstag
Van egy probléma, amivel egyrészt zárlatos időgépben érzem magam, másrészt nem tudok rájönni, hol és mi a hiba.
Windows 2003, hmailserver, ami évekig hibátlanul működött. Egyszer csak elkezdte a hibajelenséget, és azóta sem javult meg.
Minden volt már frissítve, a hmailservertől megkezdve a routeren át minden. Voltak apróbb problémák (pl a szolgáltatóm MTU méretet változtatott, de ezt már javítottam).Jelenség:
Levél fogadásakor az utolsó üzenet ami kimegy a hmail serverből az 354 OK,send
Utána várakozás után (gyanítom smtp timeout) csak annyit látok hogy 421 connection timeout.
Mintha az OK send után a levél küldő szerver nem küldené el a levelet csak várna... és a hmailserverem timeoutol. Nincs levéve a timeout kicsire, azthiszem valami 600 sec most. Ráadásul az smtp timeout nem is lett módosítva mióta megvan a szerver.
Mi lehet?
Hozzáteszem, azért érzem magam zárlatos időgépben, mert a hmailserver fórumán találtam jónéhány olyan bejegyzést, ahol ugyanaz volt a hiba mint nálam, de évekkel ezelőtt. És volt akinél verziófrissítés oldotta meg, volt akinél magától megjavult.
-
kraftxld
Topikgazda
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Általában az ügyfeleknek adják el eszetlen sales népek, én nem használom

-
sanzi89
addikt
Csupán elméleti kérdés. Miért van az, hogy eBay-ről 1k-ért lehet venni Realtek-es PCI-E-es gigabites hálókártyát, de egy dual nic már 8k? Itthoni webshopban is hasonló a helyzet, 3k egy sima TP-Link és bő 10k egy dual?
-
gaborbol
őstag
Csinaltam pontos postkoltseg kalkulaciot. Budapestre innen tolem 747 dollart lenne a posta csak egy szerverre, VAM nelkul persze.
Szuleimnek amit kuldtem karacsonyi csomag az 30X30X20-as doboz kb ket kilo, $90 dollar volt a legkedvezmenyesebb ar es majd ket het alatt ert oda.
Gondolom kontenerbe lenne a legocsobb kuldeni nagytetelbe
-
XenHai
senior tag
Nálunk 2db régi celeron a szerver 512 meg 32 rammal.
-
Hunter2
addikt
beállítottam egy win7 pro-t sima mappa megosztással file szervernek egy kis irodai hálózatba , viszont mikor két mappát akarok felcsatolni hálózati meghajtónak egy másik win7 pro-ra akkor kidobja a másodiknál hogy ez a mappa már csatlakoztatva van egy másik felhasználónévvel és hogy csatlakoztassam le.
Pedig ugye két különböző mappáról beszélünk. -
DopeBob
addikt
Nah, mi is benyaltunk egy Cryptolockert... emailben jött, simán átjött a spamszűrőn (TrendMicro), vírusirtó le se szarta (Officescan ala TrendMicro)... gép format, hálózati meghajtóból szerencsére nem sokat ért el, ott restore... remek móka

-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
viszont sikerült

-
balaaa88
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Linux?
Pl. [ link ]
-
CharlieDrop
veterán
valakinek van tippje, hogy tudom 2400 állomány karakterkódolását a legegyszerűbben átállítani?
a powershell ucs2-be szeparálta az állományaimat az -encoding kapcsoló meg nem létezik ebben az esetben -
JohnnyX
őstag
Hali!
Segitseget szeretnek kerni, hatha talalkozott ezzel a problemaval.
Tartomanyi halozatban egyik gepen egyik pillanatrol a masikra megszunt a halozat tallozasa.
Halozat felderites bekapcsolva.
A fajlszervert pingetni lehet, valaszol nevre is, ip-re is.Halozatoknal viszont nem jelennek meg a gepek.
Tartomanybol kivettem, atneveztem a gepet, visszaraktam. A problema nem oldodott meg.Mi tortent? Mi a megoldas?

-
-
Tonyk
veterán
válasz
sanzi89
üzenetére
A KLIK a kezdetekkor mindenféle hw. beszerzést megtiltott. Azóta sem oldották fel. Nekünk volt nyertes pályázatunk, ahol száz felett kaptunk volna gépeket, szervereket. Ennek a gittegyletnek tán' 200 ezret kellett volna beletenni. A pályázatot, mint fenntartó visszamondták. Most ha jól tudom van olyan pályázat, ahol gépeket, szervereket adtak át, de ott nem is kerül az KLIK/iskola tulajdonába a géppark, hanem csak használatra kapják meg. 5 év múlva meg lesz ami lesz, vagy marad vagy nem.
-
sanzi89
addikt
A KLIK-től másfél év alatt, mióta itt vagyok 0Ft-ot kaptam bármire. Az HP szervert - kb 200k - az önkormányzat vette, amikor levélben - jópárszor - elsírtam nekik a bánatom, hogy 512MB-os P4 az egyetlen szerver, ami amúgy is döglődött - a gyári tápja tönkrement, kapott egy jó Deer márkájút, csodálom, hogy nem robbant fel. A másik gép pedig egy desktop vas, i3, asrock lap, sima sata hdd. Ezt pedig felajánlásból, önkormányzati képviselő költségkeretéből, papír és pet gyűjtés bevételéből valamint támogatói bálon felajánlott pénzből vettük, kb fél év alatt lett összerakva. Az i3-mas vas alig volt több 100k-nál, és sok mindenre használható..
-
Borosz
őstag
Srácok. Nem hagylak titeket békén.

Perpillanat a raid szétesett. Hiába tettem vissza a gyenge Samsung hdd-t, failed - not member hibát jelez a raid.
A ghost az új HDD-re végül is sikeres volt, de az új HDD-ről bootolva raid nélkül (BIOS-ban kikapcs) a dhcp-vel valami történt.
Gondoltam biztosan a ghost miatt, de nem, mert visszatéve a régi - eredeti - hdd-t, ugyanez a kép fogadott. Gyak. nem látszik semmi! Sem az IP tartományok, címbérletek stb. semmi.
Mindeközben a beléptetés és a szolgáltatások mennek.
Help. -
gaborbol
őstag
Szivesen adnek szervert ingyen, megint lesz ket darab HP Proliant 32Gb rammal meg 2 x2.8Ghz-es core quad Xeon-nal, 4 nic, ESXi 5.1, de a posta tobbszor annyi lenne mint amit er. Gyakorlatilag darab vas a kutyanak nem kell mar.
Volt munkatars mondta,(lehet mar meseltem) hogy az uj melohelyen ahova felvettek anno 30 alkalmazott volt abbol 23-en szerveren dolgoznak.
Kerdezte, hogy miert kell egy sima melosnak szerveren dolgozni, ennyire combos alkalmazasokat futtatnak?Nem. hanem mert akkora informatikai kerettel dolgoznak, hogy nem tudjak mashogy elkolteni a penzt, bemegy a raktarba es gazol at a bontatlan cuccokon, azt mondja 27"-es monitorok stocokba, lassan lejar roluk a gar. Tuzfal, coreswitch, minden duplan vagy triplan es ott rohad bontatlanul.
Fonoke mondta neki, hogy ha nem koltik el minden evben a a teljes keretet akkor az el nem koltott reszt elveszik es tobbet nem kapja vissza, igy inkabb megy a penzszoras.
-
bon
őstag
válasz
sanzi89
üzenetére
Mázlista iskola lehet, ha hyper-v képes szervere van. Nálunk a legfiatalabb is kb 6 éves és hírből nem támogat virtualizációt. Mondjuk 2.8-as p4-es procival és 5gb ram-al nehézkes is lenne. Mi utoljára akkor kaptunk szervert amikor még volt szakképzési hozzájárulás és a HP-val jó kapcsolatba lévő igazgatónknak köszönhetően évente dobálták a kisebb-nagyobb proliant szervereket.
Most már ott tartok, hogy kiegyeznék egy használt szerverrel 200-250ezerért ami képes lenne virtualizációra, de azt se lesz könnyű összeszedni, amikor pár ezer ft-os cuccokat se enged megvenni a KLIK. Bezzeg ők nem egyszerű szervereket üzemeltetnek,volt szerencsém látni a szerverszobájukat.
Bocs, de ez kikívánkozott belöllem.
-
kraftxld
Topikgazda
Nincs hozzá mit szóljak, lemented a szervert mondjuk a Macrium Boot CD-vel, az új tömbre telepítesz egy Hyper-V 2012 R2-t, driverek föl, új virtuális gépet csinálsz, fontos, hogy a partíció (vhdx file) ahol az AD adatbázis van ugyanolyan blokkméretű legyen (512, 512e vagy 4K) mint amilyen vinyón volt, majd visszaállítod a szervert a virtuális gépbe ugyanazzal a boot CD-vel.
Utána kis pucolás, drivereket leszeded, integrációs komponenseket frissíted, hálókártyát beállítod ugyanazzal az IP címmel ami volt, és kész is van. -
sanzi89
addikt
Mi lenne ha feltennéd a szerverre a Hyper-V-t, csinálnál egy virtuális gépet, arra szépen átköltöztetnél minden szolgáltatást, amit a fizikai szerver végez. Utána a virtuális gépet exportálod valahova, a Samsung hdd-ket kikapod, WD hdd-ket vissza, RAID1 létrehoz, Win Server 2012 R2 felrak - Tisztaszoftverben minden sulinak jár - és arra felteszed a Hyper-V Role-t, beimportálod a VM-et és kész, a VM lesz az új tartományvezérlő, de ez jobb is így.
Feltéve ha a vasban van annyi kraft, hogy elbír egy plusz VM-el. Én így csinálnám. Sőt, lehet a különböző service-eket szétszedném külön VM-ekre - pl File Share.u.i.: Ha már patkolsz és van hardver kapacitás, mindenképpen virtualizálj! Csak előnyöd származik belőle.
-
Borosz
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Édes Istenem...

Tehát a két HDD ilyen jellegű különbözősége miatt nem fog menni?
Örökség, nem tehettem róla. De ha tehettem volna, akkor is valszeg kimaradt volna a virtualizálás, mert ide minek.
398GB-ról van szó, 500 userrel meg minden fityfenével. Azt hiszem akkor lopok egy gépet a gépteremből és felteszek rá egy R2-őt és ez a műsor fog menni.
RAID-hez nem tudsz hozzászólni? Tuti belebuknék, hogy ha megnézném mi lesz? Épp most teszi át a tesztgépem az image-et az egyik új HDD-re... Vagy ne is próbálkozzam vele? RAID-et ne bontsam meg?
-
kraftxld
Topikgazda
512byte vs 4K szektor méret miatt van, így jár az aki fizikai szervert használ
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha virtualizálod és jól állítod be a .vhdx-et akkor nincs ilyen gond
Backup / restore nem fog működni, ha marad a fizikai gép, akkor egy másikat kell kinevezni tartományvezérlőnek, átrántani minden AD cuccot, leszedni a mostaniról, majd visszarakni a vinyócsere után.
-
Borosz
őstag
RAID1-ben jártas valaki?
HDD-t cserélnék WinServer2008R2 alatt RAID1-ben. Samsung HDD a jelenlegi és WD-re cseréltem volna. Itt mondtátok, hogy tegyem be először az egyiket, majd ha lefut a rebuild, mehet a másik. A gond az, hogy miután sokat molyol az első WD berakása után (RAID menuben a rebuild-et jelölöm) akkor jön a kék halál. C00002e2 Directory Services could not start because because of the following error: Egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik.
És lekapcsolja a hdd-ket, megállnak.
Ha kiszedem a WD-t akkor bebootol a Samsungról csak ugye hiányzik neki a párja és nyafog. De ez a kisebb gond. A nagy az, hogy így nem fog menni a csere.Kérdésem:
1. Ha raid bios-ban szétszedem a tömböt és beteszek egy új WD hdd-t, amire előzőleg át-ghostoltam (tudom, azt mondtátok ez nem lesz jó, de nem tudtam mihez nyúlni) a teljes régi diszket - és új tömböt hozok létre egy másik üres WD-vel akkor ha bármi gond lenne a ghost-al visszaállítható-e a régi Samsungokkal a régi tömb lemeztörlés nélkül? Írja ugyanis a raid bios, hogy ha szétszedem és új tömböt hozok létre akkor minden adat törlődni fog.
2. Próbaképpen a teljes backup-ot akartam visszaállítani a Server2008R2 telepítőjével és azt írta, hogy ez nem az a rendszer, amivel vissza tudom állítani a backupot. Használjak olyan telepítőt, ami jó lesz, de el sem jut odáig, hogy a másik hdd-t a backup-ot megkeressem. wtf? Igaz, úgy próbáltam, hogy másik vas volt alatta, benne egy új rendszer hdd és a másik, amin a full backup van. Ennek meg mi a baja?
A lényeg, hogy úgy akarom továbbra is kicserélni a régi hdd-t újra, hogy ne kelljen újra húzni a szervert. Továbbá nincs másik vasam, hogy feltelepítsek egy új rendszert és átreplikáljam a régit. Pláne, hogy olyat sem csináltam még.
Bár megküzdenék vele. -
bzsolt99
tag
Sziasztok,
Lehet valaki találkozott már a hibával wifi csatlakozáskor a windows kirakja a sárga háromszöget(limitied connectivity).
Már kitaláltuk ez egy dns kéréssel majd gettel leszed egy txt fáljt.Nem tudja valaki ,hogy lehet ráeröszakolni ezt csinálja ?
Dns rendben megcsinálja de a másikra sehogyan se tudjuk rávenni.
Müködik az internet viszont eléggé zavaró ez a hiba.
A kliensek windows 7 intel wifi kártya és laptop. -
Tamy
őstag
Mezei 1,5-2 méteres vga kábel, nincs hosszabbító, és többel is lett próbálva. A Win+P -t mindenképp ki fogom próbálni, bár ezt olyankor kellene, amikor valamelyik projektorral nem megy. Eleve arra is kíváncsi vagyok, ha most visszakapja azt, amivel a múltkor nem ment, most megy-e. De az sehogy se stimmel, hogy ide-oda dugdosva is mindig csak ugyanazzal a projektorral jön elő. Ha az Acer-nél visszaáll alapbeállításra, akkor ha ismét ráakasztom a HP-t, mitől bolondul meg újra?
-
Borosz
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Van ez a WirelessKeyViewer... Win8 alatt pendrive-ról futtatom, de semmit nem akar kiírni. A NetView az viszont szépen listázza az AP-kat. Mi a szösz lehet..?
Ugyanez van az asztalin, WiFi adapterrel is Win7 alatt.
Tamy: Win+P - megkettőzés. Akkor váltania kell arra a módra, amit a projektor tud. Esetleg cserélj VGA kábelt is vagy ha hosszabbítós akkor anélkül nézd meg. Lehet, h szálszakadásos lett a hosszabbító. Nálunk ilyen rendszeresen előfordul.
-
Tamy
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
De igen, duplikálás... elvileg. Csak nekem olyan érzésem van, mintha mégse. Win + P-t meglesem majd.
Nehezíti a tesztelgetést, hogy a lapos a sajátja, és csak heti néhány órában van itt, amolyan óraadó féle.
-
Tamy
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Én inkább valami olyasmire gondolok, hogy nem ugyanazt a tartalmat adja a külső kijelzőre, mint a sajátjára. Régebben több-kevesebb sikerrel kísérleteztem olyannal, hogy pl. a videó teljes képernyőre rakva ment a külső kijelzőn, miközben a gépen lehetett dolgozni közben, és természetesen ebből semmi nem látszott "kintről". Kissé furcsa ez ebben a formában, és nem is látok ilyen beállításokat, de leginkább erre tudok gondolni.
Kábelt már cseréltem, és mindig csak az adott projektornál van gond, nem igen tudok másra gondolni csak valami idióta szoftveres hibára.
-
Tamy
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem hiszem, de azért majd ránézek. Viszont ilyen esetben, ha most ismét visszadugom a "rossz" Acert, vagy a HP-t, akkor annak is ismét jónak kellene lennie, nem hinném, hogy a Win automatikusan profilt mentene a konkrét projektorhoz. A múltkor ide-oda dugdostam a HP-t, majd az Acert, és mindig csak a HP-nél csinálta.
Plussz az a kis előnézeti ablak kb. normál méretűnek tűnik, meg aztán ha nagyítva is van, attól még pl. egy megnyitott böngészőnek, vagy egy képnek látszódnia kéne kivetítve is (mármint egy részének).
-
Tamy
őstag
Adott egy pár hónapos laptop (Win8), rajta egy dédapám korabeli HP projektor. Pár hete szól a tanár, hogy meghalt a projektor. Nézem, tényleg nem sok mindent csinál, valami krikszkraksz képet vetít, talán a háttér egy darabja. Oké, akkor ez szerviz (ha még megéri), de azért előtte rádugom egy PC-re is (Win7). Láss csodát, minden rendben. Megnézem egy lapossal is (szintén Win7), ott is oké minden. Akkor mégsem halott, tesztelgetem a Win8-as lapossal. Feltűnt, hogy a kép legalján a tálca tetejéből egy vékony csík látszik, és ha az ikon fölé húzom az egeret, akkor az a kis előnézeti kép megjelenik kivetítve is, de ha rendesen megnyitom, akkor csak az a háttérszerű valami látszik. Hirtelen felindulásból (gyors megoldás kellett) adtam neki egy Acer projektort, mondván használja azt, ha azzal jó (az volt), ez meg jó lesz az helyett. Öröm boldogság, probléma megoldva.
Ma megint szól, hogy ugyanaz a szitu, mint a múltkor. Nézem, az Acer ugyanúgy vetít, csak itt még az a kis előnézeti ablak sem jelenik meg. Átviszek egy másik ugyanolyan Acer projektort, azzal megint minden rendben. Kérdés meddig? Most ilyenkor WTF?
Még arra lennék kíváncsi, ha most visszaadom neki a HP-t, azzal mihez kezd?
-
gaborbol
őstag
Microsoft AER (authorized educational reseller) programba van valaki kozuletek?
Kicsit meg mindig nehez elhinni, hogy egy 50 perces online tanfolyam utan, ha en azt mondom AER-kent, hogy az iskola jogosult O365 E1-re akkor akkor egy MS viszontelado szo nelkul kiutal nekik 1600 licenszet csak, mert en mondtam, hogy mehet.

"How to buyAcademic Edition full packaged product (FPP) can be acquired from many software retailers, campus bookstores, and other Authorized Education Resellers (AERs). Most teachers, faculty, staff, and students of education institutions are eligible. Your Authorized Education Reseller will verify your eligibility."
-
SityiSXT
őstag
válasz
bwgabor
üzenetére
Nálunk ez rendszeres vendég sajna... Itt szoktam jelenteni a dolgot, általában fél óra alatt megjavul.
-
Üdv. Kollégák ezt meg lehetne oldani GPO-val? Ki szeretném kapcsolni.

-
bwgabor
tag
Hali. Most már másodszor jön be ebben a hónapban ez a google oldal - Rendszereink az Ön számítógépes hálózatából érkező, szokatlan forgalmat észleltek. És akkor ott egy captcha, aztán mehetek tovább. Van ötletetek h miért van ez? Nálunk lehet vmi vagy ugy az egész klikes iskolás hálózattal? Sulinet dashboard szerint nincs semmi, mást még nem néztem.
-
iwu
addikt
válasz
Hunter2
üzenetére
pl amit kraft írt. valamint a környezetemben van más, speciális eset is, ahol nincs semmi net, csak egyetlen port forgalmaz vpn tunelben.
de jelen esetben van egy hálózat vlanok nélkül, és egy komplett infrastruktúrát akartam felrántani internal networkben, amit később exportálok és megy a végleges helyére. 4 szerver lett volna ad, excgange, sql... volt időm, gondoltam előre dolgozom a másik céghez... és nem volt megoldható a külön net. -
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Szammisztika, esetleg olvassa ki horoszkobol vagy kavezaccbol

Ma megdolt minden eddig record vendor ticket ugyileg. Hiv valaki a mobilomon, hogy en vagyok-e en? Hja en vagyok en, miben segithetik?
A ticket miatt hiv amit en nyitottam naluk es tudja, hogy egy kicsit keson reagalnak, de most itt van a vonalban es megoldjuk a gondot.
Mondom, hogy ez remek, de ki vagy es honnan hivsz?
Hat ize ettol a cegtol.Utoljara 2014 nyar elejen hivtalak benneteket, akkor azt mondtatok, hogy par napon bellul visszahiv valaki, azota nem nem nyitottam uj ticketet (ket nap mulva rajottem, hogy meg tudom csinalni nelkuletek is.) itt valami tevedes lesz
Nem tevedes a 2014 juliusi ticket miatt hivnak es megvan a megoldas, ki kell cserelni a PC-t.
De nem kell, 7 honapja mukodik gond nelkul, torold ki a ticketet.
Hat azt nem lehet, mar ki is postaztak az uj gepet

-
iwu
addikt
megőrülök...hyper-v guest telepítésnél miért ír ilyent?
"nem sikerült a termékkulcs ellenőrzése" - nem warez, "dobozos" install. -
SityiSXT
őstag
válasz
GGAllin
üzenetére
Erről bootolva engedélyezheted az admin accot. Jelszótörlésre ezt használom, eddig gond nem volt vele - de akkor is csak saját felelősségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Nincs hibátlan szoftver.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)