Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
A céges gépeken most kellene majd teríteni a teams céges verzióját, viszont sok gépen meg fent van a personal version (start menüben megjelenik az ikonja, de rákattintva csak bejelentkezni lehet, szerintem nincs telepítve, mert pl. appdata mappában nem találok semmit elérési útvonalat). Hogyan tudom ezt eltávolítani tömegesen? PS script van, viszont a verziók-elnevezések miatt ez nem jó. ManageEngine-t használunk UEM-ként, az azt írja, hogy microsoft store szerinti telepítések a personal verziók. Annyit sikerült még kiderítenem, hogy ezek "user" szintű telepítések, azaz talán ezzel lehetne valamit kezdeni. Vagy ez pl. csak egy start menü beljelentkezés, és akkor települne ha a user belép a személyes fiókjába? Ha igen, hogyan tudom eltünteni?
Remélem érthetően írtam le a problémát.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kraftxld