-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
válasz Nemo1001 #64163 üzenetére
Azt a kettőt mindenképpen le kell venned, de lesz ott még más is.
Én még a rácsot is leszoktam venni ablaktörlőkarostól, nyersz plusz 10cm ert ami rohadt sokat számít egy ilyen egr kihúzásnál.
Ne szídd a franciákat, egy vw agr sokkal rosszabb helyen tud lenni, ez még egész szerelhető, csak diesel és belesül.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
shifty!
senior tag
válasz Nemo1001 #64129 üzenetére
Forceberg kollega úgy értette, hogy röhejesen magas ára van ezeknek a szelepeknek.
Te meg egy kicsit moderáld a stílusodat. Nem kötelező olyan kérdést feltenni, amit már sokszor feltettek előtted, és ilyen alpári stílusban sem kötelező reagálni mindenre. "Lépj túl rajta".Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
rob210
Topikgazda
válasz Nemo1001 #64118 üzenetére
Ne haragudj erre más fogja megadni a választ neked, mert ez tök szakszerűtlen, gyalázatos beavatkozás.
Én megmenteni szeretném a gyerekeinknek a jövőt nem telikormolniElítélem az ilyen és minden környezetvédelmi berendezés kiiktatását eredményező beavatkozást.
Renault power
-
senior tag
-
Savanya
addikt
válasz Nemo1001 #63760 üzenetére
Nekem 1.5DCi csinált hasonlót egy nagy hideg napon . Hazafelé leálltam a M3 mellett egy benzinkútnál , pici döcc és indításkor ezeket írta ki és alig tudtam továbbjönni mert semmi ereje sem volt. EGR szelep hibát írt a diag amit ki is cseréltem ,de nem segített mert valamelyik vezeték jött ki . Szerelő se találta meg , így ki lett iktatva az EGR és azóta van ereje .
Mobilszámom: 70-516-8068
-
rob210
Topikgazda
válasz Nemo1001 #63755 üzenetére
A hangja nem változott?
Mert ez nekem olyan mintha kitépted volna a lambdaszondát.
Akkor csinál ilyet.
Bár az overheating felirat nagyon nem egészséges akármilyen rövid időre is villan fel
Ezt sajnos diag nélkül nem fogja tudni senki megmondani.Illetve a kiegyenlítő tartályra nagyon gyorsan nézzél rá, mert ha elfolyt a hűtőközeged úgy, hogy észre se veszed, na az az über cumi.
Egy ismerős 2 napig járt úgy az 1.5 dcivel, pont a nagy hidegben, hogy nem lett baja a kocsinak, de ez csak a mázlifaktor miatt.
Benzines már rég besült volna.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
Topikgazda
válasz Nemo1001 #62417 üzenetére
Az lehet kormányösszekötő is, látni kell, higy mitől van.
Látatlanban sajna csak találgatni lehet, de a II es megane futóművében annyi mindentől húzhat és kopoghat az eleje, hogy nem bocsátkoznék találgatásokba.
Az alkatrész ár és szerelés annak a fügvénye ki mit hol szerez be és kivel csináltatja.Renault power