Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok ismét.
Van egy gondom.

Véletlen bezártam a kulcsot a kocsiba, és csak a csomagtér van nyitva...
Pótkulcs persze nagyon messze. Ötlet hogy tudom kinyitni a kocsit?

-
rwin5
őstag
A kuplung csere megérésének van még valami tünete azon kívül, hogy kicsit keményen fog + kiengedésnél kiad egy nyekergő hangot? (legalábbis nálam ez jelentkezett eddig)
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Eldöntöttem hogy egy jó Renault Meganet akarok venni. A minimum évjárat 2008. Felszereltségből szeretnék valami komolyabbat. ( Extreme-től egyel jobbat ) Ahogy nézegetem egy ideje ezek 70-100000km és 1.5millió körül vannak. ( ilyet szeretnék futásteljesítménybe max )
Egy ilyen komolyabb felszereltségűtől kell félni? ( motort is ide véve 1.6 benzin, dizelt nem akarok ) A sok három betűs segítők az elektromos dolgok, és ugye kint fog állni a szabadba ami gondolom az elektromos dolgoknak nem tesz jót.
2006-os model frissített kocsiknál vannak kritikus hibák amire számítani kell? Még ezek is török összeszereltek? 2009-ig gyártották ezeket, és jól gondolom hogy ehhez képest kell a minél fiatalabbat venni mert a konstrukciós apróbb hibákat a széria végéhez közeledvén hátha javították.
Szokták mondani első szériás autót nem szabad venni. -
mycso
Topikgazda
válasz
SG3rg0
üzenetére
Szia, ez 2008-ban jött be, igazából alapfelszereltséget takar, csak valami limitált széria volt. Elég nehéz követni a renaultnál a felszereltségi szinteket, elnevezéseket, mert akár évjáraton belül is volt, hogy teljesen megújultak.
Egyébként pont van egy 2008-as brosúrám, megtalálsz benne mindent: [link]
felszereltség megane
-
czarpika
csendes tag
Sziasztok
Van egy Renault Clio 2000-es 1.4-es kocsim Most jelenleg 165/65/R14-es nyári gumi van rajta de szeretnénk téli gumit rá venni, természetesen a meg lévő felnire. Milyen mérető gumit vegyek?
Köszi.
-
SG3rg0
őstag
2008 Meganba az Extreme milyen felszereltségű? Hol találok egy leírást?
-
vatoloco26
tag
válasz
orosziem81
üzenetére
szia
Köszi a kimerítő választ laguna Gt 2003 ba keresek asszem az ds2
Nehéz kicserélni?Üdv:
Gergő
-
Josi
senior tag
válasz
andersen10
üzenetére
Ment privi
-
andersen10
aktív tag
Sziasztok! 1.5 dci hajtókarcsapágy cseréhez keresek megbízható szerelőt Pesten vagy a környékén. Maglódi Zoli rendel még? Tudva vki elérhetőséget? Akár itt, akár privátban. Köszönöm.
-
andrás47
senior tag
Köszönöm Milo629, és mycso válaszát .
Üdv ! -
balazs1022
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Szia! Nekem ugyan ez volt mint amit leirtal. Turbocsere utan neha jol ment a kocsi, neha nem (olyankor erosen fustolt). Az olaj tiszta fekete volt, tobb nap allas utan se folyt le a deknibe. Trailerezni kellett. Atmostak mindent. Most van ereje, idonkent fustol feketen, de megy. Valoszinuleg befecskendezo baja van, a tiednek is.
-
xardas
tag
Sziasztok!
M2 PH1-ben az esőérézékelő felülbírálását nem lehet megoldani? Eléggé zavaróan müködik nálam a szakasos módban... hol túl gyors hol túl lassú de van amikor azért el is találja. Illetve másik kérdés: ez másnak is ilyen? Vagy esetleg utána kéne nézni jobban annak az érzékelőnek hogy miért bénázik?
Előre is köszi!
-
Milo629
aktív tag
válasz
andrás47
üzenetére
Mégane Klub weboldalon találsz egy csomó hasznos leírást, dokumentációt. Felszereltségi listák.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Azt lehet tudni látatlanul , hogy a 2006-os 1,4 Renault Mégane Limousin-ban melyik gyártó által gyártott gyújtó trafók lehetnek ?
Valamint felszereltségtől függően különböző fantázia neveken kerültek forgalomba, van ezekről valahol leírás, hogy be lehetne azonosítani vajon melyik lehet ?
Köszönöm. -
rob210
Topikgazda
válasz
orosziem81
üzenetére
Komoly.
Viccet félre téve:
"Sajnos a csere nem egyszerű művelet, megfelelő műszer szükséges hozzá. Abban az esetben, ha utólagos, tanítható szenzort szereltetünk be, akkor klónzoni kell a gyári szenzort, továbbá egyes márkáknál az autó tanítása is szükséges lehet."A TPMS szenzorok átlagos életkora:
kb: 4-5év vagy 160000Km, ha a benne levő akkumulátor lemerül, a szenzorokat újra kell cserélni.
A szenzorokat minden átszerelésnél szervizelni kell.
• A tömítése légzáró legyen – gumitömítés
• A szeleptest korrózióját elkerüljük
• Cseréljük a kifáradt alkatrészeket – külső nyakrész
• A szeleptű cseréjével szintén a légzárást segítjük elő – (Nikkel bevonatos szeleptű)A TPMS szenzorokat az adott autóhoz kell programozni (feltanítani) abban az esetben, ha a kerekek pozíciója megváltozott, vagy ha új szenzor beépítésére kerül sor Pl: felni csere esetén, vagy ha a szenzor sérült vagy elromlott.
Néhány típus automatikusan felismeri a szenzorait és újratanulja ha a kerékpozíciók megváltoznak. (BMW, Mercedes, Landrover, Jaguar…) Néhány típusnak az OBDII csatlakozón keresztül kell feltanítani a szenzorok azonosítóit (ID) ha a szenzorok, vagy a kerekek pozíciói változnak. (Peugeot, Citroen, Renault, Toyota, Lexus…)Számodra a lényeg:
Direkt rendszer esetén 15.000 Ft-ba kerülnek a szelepek kerekenként.
Amennyiben szükséges, az OBD2 programozás 5500 Ft-ba kerül autónként -
rob210
Topikgazda
válasz
orosziem81
üzenetére
Ha sikerül új életet lehelni bele,(nem sok esélyt látok rá) akkor is fel kell újra tanÍtani.
-
manoarc
senior tag
Sziasztok !
Thaliaban szeretnék gyertyát cserélni.Már megvan az alkatrész.A környéken a 4. szerelőt hívtam aki nem ér rá. 18 19 20 kerben esetleg tud valaki olyat aki nem 2 heteket mond erre a műveletre ?
köszi a segítséget 😊
-
tresh
veterán
válasz
Predator2
üzenetére
Kormolni kormolhat a kopott porlasztó csúcsok végett is. Azokat megnézték? Tudja a gyári értéket vagy ahhoz közelit? Turbót én kizárnám ha nem olajos, és az EGR-t is.( ugyanis alaphelyzetben dízelnél nyitva van az EGR terhelés alatt pedig zárva. )
Megmondom én azért rugózok a szíj szakadáson, mert ha akkor csak rádobtak egy szíjat megy jó lesz alapon akkor ki tudja mi történt a blokkba. Simán lehet hogy sérült valamelyik szelep azért csörög a motor. Szóval van millió variáció, de ha megtalálják a hiba okát kérlek írd meg mert kíváncsi vagyok. Ha az enyém lenne én tuti szét borítottam volna már

-
orosziem81
tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a guminyomás jeladót, ha kiszereltetem egy gumissal, és az egybeöntött házat óvatosan szétbarkácsolom, kicserélem benne az elemet/akkut valamint jól kötő, erős anyaggal (pl kétkomponensű ragasztó) sikerül jól összefeszítve újra kiöntenem, akkor azt feltanítás és egyéb hisztéria nélkül újra lehet majd használni, és helyesen írja ki újra a nyomásértéket?
-
orosziem81
tag
válasz
vatoloco26
üzenetére
Szia,
Sorry a megkésett válaszért, Pénteken még délutános voltam a hétvégén meg beköltöztünk Vácra.
Én ezt vettem: OSRAM Xenarc Original 66240 D2S 4 év garancia.
Ugyan ez a másik oldali izzom is. Amit eltörtem az meg egy Philips volt. gondoltam mégis csak úgy jó, ha azonosak vannak benne
A rendelést a lumenet-tel bonyolítottam. Ott találtam meg legolcsóbban.Nem mindegy milyen lámpába megy az izzó, az alapján érdemes kiválasztani a típust (D1S, D2S stb..)
Üdv!
István -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Van akinek van ilyesmivel tapasztalata esetleg? Elvileg a CD lejatszot kivaltana aux-szal. Sajna az fm transzmitter elegge ront a minosegen.
[link] -
mycso
Topikgazda
válasz
diablo1984
üzenetére
Nem olyan vészes, 4 évig így használtam. Egyébként nem kell hozzá teljes kéz...bal kezem egyik ujjával megnyomtam a bal bajuszon lévő gombot, jobb kezem valamelyik ujjával meg a kormánytávon a megfelelő gombot.
(#47345) Milo629: nyilván ha megveszed hozzá a vezérlő gombokat (a kormányközép is más a tempomatosban), akkor arra köti. De valamilyen elektronika szükséges hozzá, mert csak a csatlakozó van gyárilag beépítve.
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Ha már beárazás.. Tudnátok segíteni, hogy a 99-es ráncfelvarrt Meganeomat mennyiért tudnám eladni reálisan? [link]
Igaz még csak 1 napja van fent, de még csak érdeklődő sem volt.. A hirdetésben minden benne van, az is, hogy a klímája is tökéletesen működik, ill az is, hogy a küszöbökön és a sárvédőíveken hátul már van rozsdának nyoma.. Köszi!
-
Beca1990
senior tag
új Clio-t vett valaki?

megéri a most akciós árat? 2,7M -
FordFeri
újonc
Tisztelt Josi!
Érdekelne a képen látható Dísztárcsa. Szükségem lenne 1 db 14" dísztárcsára. Ha meg tudnék öntől vásárolni egyet az nagyon jó lenne. Sajnos az enyémet összetörték. Kérem jelezzen nekem e mail címemre: dnferenc25@gmail.com
Nagyon hálás lennék érte.Üdvözlettel:
Dénes Ferenc
-
zsizsef
senior tag
válasz
zsizsef
üzenetére
Sok ráfordított idő és pénz után ki merem jelenteni, hogy "check emmisions (vezérmű tengely pozícionálási hiba)" hibától megszabadultam, ami azóta volt meg, hogy teljes vezérléscserém volt Pest közelében. Az okoskerék ugyanitt 2-szer. A lényeg, hogy márkaszervizben kapott új okoskereket. Remélem ez már nem fog 6 hónap után lerozsdásodni, és a visszafolyó olajjáratában sem lesz oda nem illő tömítőszerű anyag.

Bár a véletlenszerű "kerregésem" még mindig megvan, de az se marad felderítetlen. Az önindító átvizsgálása következik. -
rob210
Topikgazda
válasz
SG3rg0
üzenetére
Ha beárazásról van szó, ezzel a motorral és felszereltséggel sajna az 500.000.- valóban a plafon, de nem sokan fognak érdeklődni érte csak aki kifejezetten thaliat akar venni.
Egyszóval Pesten és környékén ennyiért nem megy el az biztos.
Ha Clio lenne simán menne ennyiért, de a thalia a török összeszerelés miatt sokkal kevesebbért megy el.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
speedydb23
üzenetére
Nekem mondjuk tetszik a színe, bár a gyárilag kapható kékbe is tetszik.
De a legjobban akkor is fehérbe tetszik amibe nekem is van, mondjuk az enyém már elviselne egy újra fényezést a nemtörődöm tulajok miatt.

-
SG3rg0
őstag
válasz
speedydb23
üzenetére
A városban szétnéztem milyen autókat árulnak. Ilyen kategóriás mint az enyém nincs klíma, ne tud meg milyen állapot és milyen ár. Az enyém azokhoz képest. És sok ilyen van.
-
SG3rg0
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Szia!
Igen én is úgy gondolom hogy 500-600 között van a reális ár. Szerintem a két gumi garnitúrával felnistől ez 500 felé kerekíti. De legalább abban megerősítettél hogy 500 körül. Azért is raktam ki ennyiért mert aki megveszi a szokásos kopási dolgok le vannak cserélve és új minden ehhez az autóhoz kapható legjobb minőségű alkatrészek. Amik látszanak is.
-
diablo1984
veterán
válasz
SG3rg0
üzenetére
szia
nem kötekedésképpen írom, de szerintem kissé túl van árazva, klíma sincs benne, így szerintem 100-150ezer minusszal még el is menne, de szerintem a nagyon max 500érte!
tudom, hogy sokat költöttél rá, de mindenki abból indul ki, hogy az összes használtautóban ez mind meg van csinálva, pl spirálrugó valszeg törés miatt lett cserélve, amiben nem törik, abban is jó van, fék is ha elkopott, cserés, stb-stb!
és tényleg nem bele akarok ugatni, de ennyiért már a jó faceliftesek is vannak, klímával is akár, tudom, hogy ezzel a motorral agyonüthetetlen, de akkor is!ha sürgősen el akarod adni, akkor engedj a hirdetett árból, ha próba szerencse alapon árulod, akkor majd idővel úgyis engedsz!
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Beáraznátok az autómat!
[link]
km és amit leírtam mind igaz! -
Milo629
aktív tag
Köszi a linkeket, a tempomatot csak úgy szereltetném be, ha teljesen gyárira meg lehetne oldani. Pl. csak a gombjait kell pótolni a többit meg csak engedélyeztetni a fedcomp-ba, ez lenne a kérdés, hogy dynamic felszereltséggel vagy egyáltalán M2 ph1-ben mennyire van "kiépítve" a tempomat.
-
rob210
Topikgazda
válasz
diablo1984
üzenetére
Utoljára amikor váltóshoz ment kocsi a kezeim közül, az 5 sebességes mechanikus volt egy mondeóé.
Az konkrétan 112.000.- volt menetkész állapotra szerelve.
Nem érte meg szerintem. -
gabx76
senior tag
válasz
vatoloco26
üzenetére
Philips D1S van gyárilag az enyémben, ezért olyat vettem. Az Osram talán olcsóbb, az előző tulaj olyat rakott bele. Erősségre egyformák, a tartósságot még nem volt időm tesztelni.
Kínait azt hiszem nem kockáztatnék, nem örülnék ha gallyra vágná az elektronikát. (pedig az ára töredéke a gyárinak) -
rob210
Topikgazda
válasz
diablo1984
üzenetére
Most volt fent 3 db a facen no comment mindenki azt csinál amit akar.
Megértettem, hogy ebben bÍzik elfogadtam, ettől én még pazarlásnak tartom.
-
mycso
Topikgazda
válasz
Milo629
üzenetére
Szia, gumiszőnyeg vagy szövetszőnyeg.
Tempomatot egy renaultklubos srác megtudja oldani (KoAn), 10k körül tud adaptert és be is szereli/köti, kb. 10 perces művelet. [link]
-
PHenis
senior tag
Beallitastol fuggoen olyan 40fokos viznel szoktak kapcsolni ezek a rendszerek. 2km-es tavnal, lehet, hogy at sem kapcsolna. Az 5 km-esnel pedig mondjuk csak a felenel. Nem biztos, hogy a gaz a jo megoldas neked szerintem. De kerdezd meg szappanos autogazekat. O eleg nagy nev a szakmaban. Az indexes gazautoforumban is jelen van.
-
gabx76
senior tag
válasz
Milo629
üzenetére
Üdv!
Jó eséllyel bele lehet, bár ezt szakember tudja megmondani. A korábbi modellekben benne van a cucc, csak egy kapcsolót kell beiktatni + gombokat kivezetni aztán felprogramozni és kész.
Nekem 2003-as Megane volt, 2 óra alatt megcsinálta a szerelőm.vatoloco26:
Xenon-t tőle érdemes. olcsóbb, mint itthon bárhol és eredeti. -
Milo629
aktív tag
Üdv. méretpontos gumiszőnyeget honnan érdemes rendelni és melyik márkát (Frogum / Rigum / stb.)?
Gyári tempomatot be lehet szereltetni utólag kábelköteg csere meg hasonló szívások nélkül?
Megane II, 1.6 16V Limo 2004
-
Predator2
addikt
Kormol rendesen. Valamiért a Renault mégis az EGR/turbó/katalizátor hármas körül kutakodik a hiba ügyében.
Turbó csövek gondolom rendben, mert Renault nem rendelt volna be egy új EGR-t. Hiba üzenet nincs, semmi, mint ahogy ereje sem. Ha mégsem EGR nem kell kifizetni és vissza rakják a régit.Élő adatos tesztnél, kitolta a kocsi szemét. Amikor nekem volt jeladó problémám a Clioval, "sírtam" a próba út alatt, úgy bánt a kocsival.
A mostani hiba és a szíj szakadás között eltelt 1-1,5 év minimum. Kelepelni is ennyi ideje kelepel. Nem vonnék párhuzamot a mostani gond, és a szíjszakadás között.
(#47308) -=Tiger=-
Sajnos nem tudok neked segíteni. Nekünk van/volt viszonyítási alapunk. Innen is tudjuk, hogy valami nincs rendben. 5-ben kijött a parton, most meg másodikban szenved. 80-90-nél nem megy többet sík szakaszon.
-
FerNandor
őstag
Hát srácok, tényleg egy vagyon lesz a váltó, még jó, hogy feküdtem, mert lehet, hogy elestem volna, bevágom a fejem és meghalok..
amíg nem vezetem, addig görcsben van a gyomrom, hogy jó-e.. De annyiból vigasztal, hogy ha jó lesz, akkor teljesen fel van újítva legalább. -
vatoloco26
tag
válasz
orosziem81
üzenetére
szia
milyen xenon izzot vettél bele?
enyém kezd halványodni és olykor pislogniKöszi
-
mycso
Topikgazda
Renault face csoportban találtam egy nagyon szépnek tűnő megane 2-t. Jól felszerelt, jó áron [link]
-
rwin5
őstag
Ezt most találtam, szerintetek milyen?
[link] -
baluka6
aktív tag
válasz
SG3rg0
üzenetére
Nekem a Megane átlagfogyija 4000 km-re levetítve 6,7 liter. Ebbe van nyári klímás pályázás, meg minden nap ezzel járok a vonathoz, ami kb 1 km oda és ugyan ennyi vissza.
Egyébként élhető az 1.4-es motor és kevesebb a hibaforrás, mint az 1.6-ban (nincs okos kerék, nem jellemző a gyújtótrafó hiba), csak tényleg érezhetően gyengébb.Az Octavia szerintem nem nagyobb egyébként (picivel hosszabb, de a Megane annyival szélesebb), viszont komfortban a Skoda nagyon le van maradva...
-
törölt tag
Nekem több autóban is volt gáz.
Pl. egy Toyota Carina II 1,6-os gépben, annál tévút volt, mert benyából 6 körül fogyasztott, gázból 8 alatt soha.
Aztán Lanos 1.6-ba került, ez már korszerűbb rendszer volt, nekem 1 év alatt visszahozta az árat.
Min. 10%-al eszik többet belőle, de inkább 15-el érdemes számolni.
Indulni benzinnel indul és víz hőfoktól függően vált át.
Vannak előnyei és hátrányai is. -
rwin5
őstag
Google alapján úgy tájékozódtam, hogy kb ~1 literrel fogyaszt több LPG-t, mint benzint és kb 200e ft a beszerelés mindenestül + még arra rájön az, hogy a forgalmiba is be kell jegyeztetni. Viszont ha úgy vesszük, hogy 200ft-ért tankolnám onnantól az autót akkor lehet több helyre is elmennék autóval, szóval hosszú távon megéri úgy érzem.
Arról, hogy mennyire esik vissza a teljesítmény még nem olvastam.
-
-
rwin5
őstag
Én sokat használom rövid távra az autót, de annyira rövid távokra, hogy a dízelt ez a használat kinyírná, de ez a 9-10 liter nem olyan baráti, most is néztem, hogy 351 nálunk a 95-ös.. Utánakérdezek majd ennek az LPG-nek mert tényleg ez tűnik járható útnak.. bár az autó csere is nálam tavasszal előjönne nem tudom, hogy ebbe volna célszerű belerakni vagy az "új"ba. Nem nagyon használom az autó csomagterét egyébként, szóval tőlem mehetne oda.
Ha valamelyik topiklakó LPG-s az nyugodtan írhat nekem, köszönöm.

-
tresh
veterán
Nézd az tuti hogy hosszútávon éri csak meg belerakni. Az ár sok mindentől függ. Pl a tartály rejtett kialakítású vagy parasztba hátul be van dobva ect. Ha jól rémlik itt is valaki használ LPG-s megoldással talán Josi?
Nem emlékszem pontosan. De ők lesznek a mérvadóak ebben a kérdésben. Igazából jobb ötletem nincs a fogyasztás csökkentésére anyagi oldalon
-
rwin5
őstag
az LPG-vel kapcsolatban teljesen laikus vagyok, de már azon gondolkoztam én is, hogy bele kéne rakni az autóba. Megéri még egyáltalán? Azt tudom, hogy egy 3-4 éve mikor először láttam olyat haverom autójában akkor ő nagyon mondta. Tavaly volt főnököm is rakott az autójába, de vele megszakadt a kapcsolat. Mennyi lehet kb összesen a beszerelés minden költséget belevéve?
-
tresh
veterán
Csak dízelt tudnék mondani. Egyszerűen még a turbós benya se tudná ezt rövid távon szerintem. Max LPG-s üzemmódban tudom még elképzelni a spórolást. Alattam lakó srácnak M2 1.6 16v van LPG-vel szerelve lassan 100ezret elment LPG-s módba és semmi baja, illetve azt mondja igen csak sokat spórolt vele.
-
baluka6
aktív tag
válasz
SG3rg0
üzenetére
Én 1 éve vettem Megane 2 limuzint, 1.6 benzin motorral.
Próbáltam az 1.4-t, ha csak városba mész vagy 5 ajtóst veszel, akkor jó, de kombi vagy limuzin kivitelhez szerintem kevés. Azért kevés, mert az 1.6 is hamar "kiautózható". 4 személy+csomagok még hazsnálható, de már ésszel kell előzni... Szóval ha benzin, akkor szeirntem 1.6 vagy 2.0. -
-=Tiger=-
tag
válasz
Predator2
üzenetére
Szia!
Barátnőmnek Clio Campusa van. (2007-es 65LE, 210EKm)
Elég gyenge, kormol. Motor hang az Ok.
Hasonló teljesítményű Thalia (2003) hozzá képest F1-es autó. Emelkedőn felfelé képes és kipörgeti a kereket olyan nyomaték van benne...
Lehet hasonló cipőben járunk?
Ami meg a GATES termékeket illeti: nekem eddig semmi bajom nem volt vele, gyártási hiba az meg mindenhol becsúszhat, csak ez sajnos Téged nem boldogít.
-
tresh
veterán
válasz
Predator2
üzenetére
Ha kormol és eddig ezt nem tette, akkor keverési aránnyal lesz gond sok a nyál kevés a levegő. Ha az EGR- lenne a baja már hisztizne érte és egy check engine -el jutalmazz a műszerfalon
Turbó csövek rendbe vannak mind? Légtömegmérő is lehet a ludas. De ezt egy kanyar+gyári diag ki is mutatja. Nálam a cégesen a turbócső mondta hogy viszlát pont egy emelkedőn. Na utána parti füst (korom) és egy 1.0 swift megpakolva letolt. Nem volt vészes amúgy. Ezeket azért írom mert ha szétszedték a blokkot szíj szakadás után(gondolom csak belenéztek, vagy is bízok benne). Akkor simán lehet hogy az összeszerelésnél nem ment valami a helyére vagy kimaradt a egy tömítő gyűrű és az már lazán okoz ilyet pl a turbónál.(#47305) Victoryus: ez vízibiciklibe van? Vagy trolibuszba ?
Ha írsz típust motor sokat segítesz hogy tudjunk valamit mondani rá. -
Victoryus
addikt
Olyat tapasztalt már valaki, hogy spurival nem akar indulni a kocsi? Betartottam az adagolást. Minél kevesebb a szint, annál rosszabb az indítás. Még kb 10 liter koktél van a tankban. Ha már beindul, akkor megy, de van hogy csak az önindító küzd, meg fulladozik egy kicsit indítás után.
Aksi rendben. -
Predator2
addikt
9-én folyt köv, mert akkor rakják bele a teszt alkatrészeket.
Szóba került katalizátor hiba is. -
PeterPH
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Még hol kell keresni?
Leginkább youtube-on érdemes. -
Predator2
addikt
Turbó csövet levették, a tengelye nem lóg.
Egr takarítás volt otthon házilag, de a Renault Nyéki szerint vagy az, vagy a turbónál eggyik szelep nem nyit.
A turbó nyomás körül nem kerek valami.
Kormol a drága.
Fater jobban eltudná magyarázni, mert ő volt tegnap.
Öcsémnek meg nekem Clionk van. -
tresh
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Az is derék.
Mondjuk emlékeim szerint gates is szeret csomagolni szóval ki tudja valójában milyen szíjat kapott....(#47299) Predator2 : Félre ne értsd nem a szerelőt támadom vagy a hozzáértését. De ha az autó nem megy úgy ahogy kéne, akkor nem hozza az elvárt értékeket méréskor. Pusztán nekem csak ez a furcsa, hogy élő adatokból ez nem derült ki.
Ha már volt a kérdés bocs előre is. De érdekelne hogy a szakadás után mi történ az autóval. Mert egy ilyen után igen csak komoly rendet tud tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest