-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
-
ABE
őstag
válasz ABnormal #3096 üzenetére
Megpróbálok visszaemlékezni, hogy volt nálunk... A kulcs elfordítására semmit nem reagált az autó, és a pótkulccsal is ugyanezt játszotta el. A piros lámpa asszem kialudt, de nem indult az autó, nem volt gyújtás sem, az ellenőrző lámpák sem égtek. Aztán egyszercsak beindult az autó, miután többször ki-be húztuk a kulcsot, és próbáltunk indítózni. Ez a jelenség többször is megismétlődött. Állítólag ez elég jellemző hiba a Twininél. Kulcscserét szoktak javasolni, az igazság inkább az, hogy valami az indításgátló körül zavarodik meg, márkaszervizben többedik noszogatásra megoldották nekünk. Ha sikerül némi próbálgatás után beindítani az autód, akkor szerintem ott is ez lehet a hiba.
A központi zár dolog viszont érdekes, annak elvileg működnie kéne ettől függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
ABnormal
őstag
szop@t a twini immoja...annyira védi a kocsit,hogy már én sem tudom beindítani...
-
nagymalac
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Arra lennék kíváncsi mivel szoktátok lefesteni a hátsó fék dobot, mert az enyém (Thalia 2005-ös) kicsit már kezd rozsdafoltos lenni. Ja és a lemezfelnimet is le kellene festenem valami tartós festékkel.
Akinek van tapasztalata megoszthatná.
KösziKét fajta ember van a normális és a horgász, én az utóbbiba tartozom.
-
FRENK1988
veterán
Ez a rendszer volt már használatban a Renault-nál (4 kerék kormányzás) csak akkor az időben hanyagolták. Most megint elővették az autógyártók közt elsőként alkalmazzák szériában
Csak azt nem tudom h az alapfelszereltségtől kezdve rendelkezésre áll ez a 4 kerék kormányzás vagy magasabb szinttől?[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
AMD Power
titán
-
FRENK1988
veterán
Szép kis jószág ez a Clio. Meg kellene venni
Laguna Black Edition csak egyszerüren
Jó dolog ez a 4Control Mint a Skyline-ban[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
zsolt1129
addikt
válasz AMD Power #3073 üzenetére
Tényleg jó néz ki,látszik hogy a tulaj is vigyázott rá nemcsak hajtotta.
Egyébként majd a héten válogatom össze a szervízhez szügséges cuccokat (Motorolaj,fékolaj stb) Meg most néztem meg,hogy éppen műszakis is lesz a járgány. Na a fene enné meg,megint lesz helye a pénznek .
-
AMD Power
titán
Ki tud egy ilyen szépséget eladni?
-
AMD Power
titán
Imádatunk irracionális tárgya - Renault Laguna Coupé (2008) teszt
A V6 dCi jobban kéne.
-
Lejszi
senior tag
valakit????
-
Lejszi
senior tag
nekem vmikor megvolt a gepemen, de mar letoroltem. probald meg itt: [Renault club]
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Egy újabb sikeres út van a hátam mögött a kis drágámmal. Ami viszont érdekes. 110km/h "picit hangos de 120km/h fölött szinte elhalkul a motor.
-
lajo
senior tag
Valamelyik oldal téved.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
A hátulja picit Fordos lett.
-
Caty84
újonc
sziasztok!
segítségre lenne szükségünk. van egy laguna II-nk.
egyenletes tempónál csönd van csak gyorsításnál van valami amit hallunk hogy csörög.
csak ha sebességbe van és gázt gyorsítok akkor
ha csak a motort bőgetem akkor csönd van.szerintetek mi lehet a gond?
-
cotag
senior tag
Meghalt a 19-esemben az gyújtáskapcsoló, valakitől egyszer hallotam, hogy a dácsia kapcsoló jóval olcsóbb mint a renault. Valaki tudja pontossan melyik dacia típusé lehet jó a 19-esbe?
-
AMD Power
titán
Komoly kis szekér.
-
zsolt1129
addikt
Na kinéztem a fékfolyadékot és a hűtőfolyadékot is. Szerintetek ezek jók lesznek?
Remélem elég lesz 1 liter.
hűtőfolyadék fékolaj -
Caty84
újonc
sziasztok!
renault laguna II kombi tulajdonosa vagyok. segítséget szeretnék kérni, hogy honnan tudnám megszerezni a magyar szerelési útmutatót? mert azért nem ártana, ha megvan magyarul nemcsak angolul
lécci segítsetek
köszi szépen
-
AMD Power
titán
Elhiszem én is majdnem vettem 1x egyet.
Rangsor a megbízhatatlan autókról
Élen a Laguna: ki hitte volna? Carlos Ghosn, a Renault-Nissan konszern elnöke még 2006-ban beszélt arról, hogy az új Laguna minőségével az első három közé szeretnének kerülni a kategóriában, ideértve a prémiummárkákat is. Az első reakció bennem is az volt, hogy elnök úr, tessék szíves lenni kivenni a kezét a biliből, és tessék: a Laguna jobb eredménnyel zárt, mint a Mazda6 és az Accord.
-
No-kia
addikt
-
AMD Power
titán
Az igazi gép...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zsolt1129 #3025 üzenetére
Én azt mondom, hogy nem véletlenül van Elf matrica az ablakban...
Az olajat én a formula3000-ről szoktam venni a lentebb írtat, és ott 5liter 5k-val olcsóbb, mint az olajshopon...
Fékolajat meg Ferodo DOT4-eset vettem. Váltóolajat meg Tranself TRJ 75W80-ast.
Szűrőt Mecafiltert nem veszek többet, mert egyszer elengedte az olajat...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mokus1
addikt
Kicsit offolok.
De van egy Laguna 1,9es DCI blokkom(120lovas)Ha valakit érdekel pü -
-
zsolt1129
addikt
Tisztelt Renault tulajok. Van nekem egy Megane Limousibe 1.4 16v 98 LE-s autóm,amin most lesz esedékes a nagyszerviz. Ahogy nézegettem itt az ideje a fékolaj és a hűtőfolyadék cserének is. Na most alaposan áttnéztem a szervizkönyvet,de és a fékolajról csak annyit találtam,hogy DOT4-es szabványnak kell megfelelnie. Meg vannak különböző viszkozitású motorolajak is,de nem tudom hogy számomra melyik lenne a legmegfelelőbb. Egyébként teljesen normál használatra lenne,semmi extra igénybevételnek nincsen kitéve az autó (éves 10000km). Örülnék ha megosztanátok velem a véleményiteket. Előre is köszi mindenkinek.
-
cotag
senior tag
93-as renault 19-be milyen akkumulátort ajánlanátok ?
-
Lejszi
senior tag
A mai Heves Megyei Hirlapban volt benne, hogy aug. 29-én nyilt nap lesz tesztvezetéssel együtt. Lehet jelentkezni, hogy egy R Clio kupában szereplő versenyző elvigyen egy körre egy 254LE-s CLIO V6-al.
Emellett persze ki lehet próbálni más Renault modelleket is. -
AMD Power
titán
És hogy mi volt ez a duma a heringekkel? Hát a szag: a jellegzetes, modern Dacia-szag továbbra is széria.
1x erről már volt szót itt... meg is lesz most erősítve. -
AMD Power
titán
Nagyon király ez a háttérkép. Bár az is igaz ,hogy 2008-s.
-
AMD Power
titán
Egy kis on..
Bár ne lenne ilyen csúnya a hátulja a "simának". A combi ok a Coupe iszonyat szép...
-
Lejszi
senior tag
igen,ez iyg volt, de ez egy olyan kihagyhatatlan lehetoseg volt, amit kar lett volna elszalasztani, berizikoztam.... remelem bejon. a clio aranak egy reszet toltam bele +hitel. (a maradek penzbol kifizettem amiket kellet)
3 ho munkanelkuliseg utan a paromnak jul. elejen sikerult allast talalnia, remelem innetol kezdve mar menni fog a szeker, mert akkor nem lesz gond az anyagiakkal. -
nemma
addikt
Hát bizony, ez árulás, viszont nekem is nagyon bejön a Grande Punto, főleg a hátulja lett baromi jó. Mobilról vagyok, úgyhogy nem sok látszik a képből, de a lényeg megvan Mondjuk a motor miatt kár, nem is tudtam, hogy ilyen kocsikat adnak még 8 szelepessel...
Egyébként én azt hittem, hogy csóró vagy és azért adod el a Cliot, nem így volt? -
Lejszi
senior tag
válasz Füge007 #2999 üzenetére
tudtam h vkitol megkapom höhö
az az igazsag hogy ez egy nagyon jo lehetoseg volt ez az auto es en eltem vele.
1,3-ért sikerult hozza jutnom
1,4 8V
dupla digit klima, multi kormany, sok sok extra minden szir szar van benneaz ilyen felszereltsegu auto 1,6-1,8 ért mennek. 2006 dec-i.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával