- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam8199
tag
Üdv.
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy,ramot szeretnék vásárolni.A gépembe most egy Kingston Hyperx Blue 4gb modul van(1333mhz,cl9).A kérdésem az lenne hogy, már ugyanilyen memóriát sajna nem találok de néztem a Kingston Hyperx fury ramokat ami nem sokban tér el az általam említett modultól.Na szóval ha veszek egy ilyen ramot akkor működni fog a két ram dual channelbe?Vagy el se fog indulni a gépem?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Adam8199
tag
Üdv.
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok hogy,nemrégiben meghalt egy Kingston hyperx 4gb ram modul a gépemben amit tudni kell róla hogy,1333mhz,cl9 ram.Az a helyzet hogy ma vettem egy Kingston hyperx fury ramot szintén 4gb és a sebesség meg az időzités is megegyezik az előzővel mégse akar működni ugyanaz a hibája mint az előzőnek berakom és nem ad képet.Másik gépbe is próbáltam abba se volt jó.Létezik hogy maga a ram nem jó?Vagy az alaplapommal van valami baj?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest