- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weri
senior tag
válasz
viperabácsi #55131 üzenetére
[kép] R-XMP es utana calculate safe vagy fast. De nekem nem mukodott a kalkulalt ertekek egyike se.
-
weri
senior tag
válasz
viperabácsi #55128 üzenetére
Thaiphoon a program neve.
-
weri
senior tag
válasz
NdrewSunix #55111 üzenetére
Nekem is ugyan az a memo van. Probaltad mar 16 18 18 18 38 2T tRC 56-al ? SoC fix 1.1V
-
weri
senior tag
A tRC-nek ilyen nagy jelentossege lenne ryzennel hogy 71-rol az xmp-s 56-ra allitva sokkal stabilabb lett ?
-
weri
senior tag
válasz
dani0001414 #48666 üzenetére
En legutobb nem neztem meg a kitembol hogy melyik a rossz, elkuldtem egyszerre.
-
weri
senior tag
válasz
dani0001414 #48664 üzenetére
Bios resetet is toltal gondolom. Sztem nem szereti a lapod azt a memoriat vagy gyari hibas lehet.
-
weri
senior tag
válasz
kalozhun100 #48658 üzenetére
En Corsair-t vagy Kinstone-t javasolnek, azokat ismerem. Bar elobbitol mar az elso kitem gyari hibas volt de, idaig nem volt olyan gyarto amivel ne jartam volna igy.
-
weri
senior tag
válasz
betyar1974 #48158 üzenetére
Szerintem akkor szamit ha pl. 2 modulbol raksz ossze 16GB-ot. 4GB-ig szerintem 1333-al se erzek semmi kulombseget. Elvegre arrol valtottam 1600-ra.
-
weri
senior tag
válasz
reaper0220 #48136 üzenetére
Rossz a memoria, vagy rosszul tetted bele ami valoszinutlen.
-
weri
senior tag
válasz
sestertius #48116 üzenetére
Közben meg tudtam változtatni a rendelést, így a low profilos verziót kapom. [link]
-
weri
senior tag
Üdv! Arra lennék kíváncsi hogy a Corsair Vengeance memoriáknak le lehet-e venni a bordát róluk ? [link]
Mivel alapból feleslegesnek tartom + egy CM Hyper 212 EVO alatt lenne, és nem fér el alatta így le szeretném venni róla. Még nem kaptam meg a ramot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged