Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, (ilyen lapot külön biztos nem vennél / én tuti nem)
[link] szokták mondani, hogy pár esetben kompromisszumot kell kötni (valamit valamiért) 
am. még annyit megtehetsz, hogy a gyártó support oldalán rákérdezel pár dologra RAM -al kapcsolatos és ott elmondják... külön RAM -ot nem említenek, hogy milyen kiosztásút támogatna a lap (csak méret / MHz)
szerzel egy frankó lapot amibe gond nélkül megy a RAM és nem lesz gond
(pl. pár e-mail elérhetőség / kapcsolatfelvétel) én MSI -nél is RAM ügyében felvettem a kapcsolatot a "Support" -al, hogy tisztább képet kapjak az akkori problémámról (egy gyártó mégiscsak jobban tudja mit/hogy/miért 
(#42843) sys25: első linkbe található spec. info elég
L
-
Nos

1-ik KVR1333D3S8N9/2G
2GB 1Rx8 256M x 64-Bit PC3-10600
CL9 240-Pin DIMMmásik, KVR1333D3N9K2/2G
2GB (1GB 1Rx8 128M x 64-Bit x 2 pcs.)
PC3-10600 CL9 240-Pin DIMM Kitremélem látod a különbséget !
(ez is hiba"forrás" lehet....nem 1-el találkoztam... alaplapod nem kompatibilis valószínű!) am. sokban hasonlóak, de van amiben nem ! 
Amennyiben elárulsz egy alaplapi típúst akkor tísztább képet is kaphatunk... a problémádról !
(akár)L
-
Qru
MODERÁTOR
Annyit még érdemes beletolnod, az nem nagy tétel.
TheChos3nOne: Több ramot hosszabb idő lecsekkolni. Ha elég a 2x2GB is én nem erőltetném az ilyen szedett-vedd ramokkal kiegészítgetést... Vagy megy vagy nem, nálad most éppen nem.
adatfalo: Óvatosan, mert ha erőlteted a levételt akkor könnyen jön vele egy chip is... Érdemes a ramot előtte felmelegíteni (vmi ram éhes alakamzással), hőre lágyul a hővezető lapocska.
És a művelet előtt nem árt tisztában lenned azzal, hogy bukod a garit ha leszeded a bordát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- XPEnology
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 3200MHz Asztali PC memória RAM
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - Garancia
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(

(akár)
fudi2002