- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weri
senior tag
válasz
sestertius #48116 üzenetére
Közben meg tudtam változtatni a rendelést, így a low profilos verziót kapom. [link]
-
pellesmartin
tag
válasz
sestertius #48103 üzenetére
Köszönöm a választ!
És így használhatnám dual channelbe,vagy nem?
Ha nem dual channelbe használom akkor jó lesz egy olyam RAM is ami nem nagyon egyezik? -
04ahgy
nagyúr
válasz
sestertius #34601 üzenetére
Sajnos simán lehet, hogy nem szereti, de én a várakozás mellett lennék, mert javíthatják BIOS frissítéssel. Írj a gyártói supportnak, hogy a te RAM-oddal fagy, másik márkával jó. Hátha kiadnak hirtelenjében egy frissítést. Olyan is volt már, hogy mailben küldenek beta BIOS-t.
(#34611) t.imi: ott a kutya elásva. Felülről lefele 9-9-9-27 6-41-12-6 elsődleges időzítést lőj be, a másodlagosak meg legyenek: 10-3-6-6-6-160ns-7,8ms-2T. És így próbáld 1600MHz-en. Az ASUS lapok a mellékidőzítéseket legendásan szűkre veszik alapból.
HGyu
-
válasz
sestertius #32252 üzenetére
DDR2-es chipek valahol 60 fok fölött hibáztak anno, amikor tapostam a belüket extra magas feszeken. Ha nem hibáznak (tehát nem indul újra a gép váratlan pillanatokban, nincs kékhalál terhelés alatt, stb.), akkor nem kell emiatt aggódnod. Ha hibáznak, akkor célszerű valami aktív hűtést fabrikálni rájuk.
Én anno, 2006-ban így oldottam meg, de vannak már normális, gyári megoldások
-
válasz
sestertius #32248 üzenetére
Ha az alaplapodra köthetők szenzorok, akkor kis barkácsolással megoldható a dolog - a vékony kis szenzort berakod a chip és a hűtőborda közé a RAM-on, és utána már egész pontosan tudod mérni. RE3-ra 3 db ilyen szenzor van, de a RAM-ot nem tartottam szükségesnek mérni velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest