- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
Qru:
Vannak ilyen érzékelőim, a szabályzómhoz járt 6 db, és mérem is vele - csak a hűtő borda oldalára van felrakva, mely így véleményem szerint közel sem mutatja a valódi értékeket. A borda és a chip közé pedig egyáltalán nem fér be sajna.
Csak azért kérdeztem, mert nem tudom, mennyinek kellene lennie az "optimálisnak", azaz hol lehet azt mondani, hogy már meleg és hűteni kell. Így, hogy csak az oldalára van fellökve az érzékelő, game alatt 50 fölött jár - 55-öt nem éri el. Ami annyit jelent, hogy valójában szerintem megvan az simán 60 is. Nem sok ez egy kicsit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest