Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• st.marci

csendes tag

válasz koko52 #57404 üzenetére

Igen, az be van kapcsolva mondjuk meg lehet nézni, mi történik, ha azt kikapcsolom. Köszi!

Egyébként csak egy kis érdekesség: az előbb említett korábbi BIOS-szal, amikor WHEA17-es eventeket regisztrált, akkor pl. nem jelentkezett a probléma amikor a Fast Boot be volt kapcsolva (csak újraindításnál). Szóval érdekes. :)

<offtopic>
    Egyébként még nem mondtam le ASUS-ról, szerintem nem gyártanak alapvetően rossz termékeket csak kicsit most úgy érzem, mintha egy béta-teszter lennék. És ami érdekes nagyon, hogy olvasni sokszor olyat, hogy nem vállalják fel pl. ha félresikerül egy BIOS frissítés (van olyan, hogy annyira nem sikerül, hogy még a CrashFree recovery BIOS sem indul el) hanem rád kenik, hogy tinkereltél az alaplappal és nem cserélik neked. Nem tudom, más gyártó is ennyire rosszul áll-e hozzá az ügyfélhez, de ez elég bosszantó (ezért sem vittem vissza az alaplapot amikor javasolták).

Egyébként nem rossz ez a Prime X570-PRO, más baj nincs vele és egyébként ez a boot probléma megvolt más típusokkal is (ahogy olvastam a ROG STRIX X570-E, -F stb. típusoknál ugyanezek a problémák jelentkeztek).
    </offtopic>

Új hozzászólás Aktív témák