- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
terbed #15579 üzenetére
Igen úgyvan, hiszen xp pro 32biten néhány másodperces akadozó egérkurzor (gyorsan utánanéztem a process explorerben, hardware interrupt kb. 50%-os a proci terheltséget mutat) után jön a kékhalál (ha az újraindítást le lett tiltva). Volt fagyás és váratlan újraindítás. Most Vistánál vagyok, már 2 nap óta nincs kékhalál. Volt kétszer lefagyás, visszaállítottam auto-ra a memó feszt a bios-ban, csak nem figyeltem hogy manuálra van állítva a bios reset után. Kíváncsi vagyok, hogy nem fog-e lefagyni. Ha igen, irány a garis ügyintézés. Nem tudom melyik lesz a lúdas, a lap vagy memó.
-
szasza_1
senior tag
válasz
terbed #15579 üzenetére
Annak semmi köze ehhez. 64 bites WinXP-vel és Debiannal tesztelem. Amiről most írok, abban is 4GB RAM van és 32 bites OPrendszer, és semmi gond nincs vele. Itt már csak olyasmire tudok gondolni, hogy nagyobb fesz kell a ramoknak, mert nagyon leesik ha több modult használok. Emeltem a NB feszt 1.61-ig, de semmi javulás nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Sorozatok
- Házi hangfal építés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen házat vegyek?
- Horgász topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged