Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
StSanya
senior tag
Jaja, akinek esetleg a magyar jobban megy:
Átvihetem a szoftvert egy másik számítógépre, illetve átruházhatom egy másik felhasználóra? A szoftvert átviheti az Ön egy saját másik számítógépére. A szoftvert (a licenccel együtt) átviheti valaki más számítógépére, feltéve, hogy a) Ön a szoftver első licencelt felhasználója és b) az új felhasználó elfogadja jelen szerződés feltételeit. Az átruházáshoz át kell adnia az eredeti adathordozót, az eredetiséget igazoló tanúsítványt („Certificate of Authenticity” vagy „COA”), a termékkulcsot és a beszerzés igazolását közvetlenül a másik személynek; Ön a szoftver egyetlen példányát sem tarthatja meg. Az átruházáshoz felhasználhatja a megengedett módon készített biztonsági másolatot, illetve azt az eredeti adathordozót, amelyen a szoftvert beszerezte. Amikor a szoftvert átviszi egy új számítógépre, a szoftvert le kell törölnie a korábbi számítógépről. A szoftvert Ön nem viheti át azzal a céllal, hogy licenceket osszon meg számítógépek között.
PDF: Windows 8 kereskedelmi és licencelési ismertető
Remélem ez maradt a 8.1-nél is...
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
-
kenand
veterán
válasz Csorbi #10385 üzenetére
Fejlesztő -a mellett, hogy respektálom a munkáját- persze szeretné ha az újabb, jobbak fogynának.
De nem hinném, hogy nem lehetne használható egy kicsit régebbi változat.
Persze, lehet, csak nekem vannak régebbi hardvereim, de én nem észleltem semmi problémát vele....Nokia Here map ingyenes és tűrhetően működik....nem csak Magyarország érhető el...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest