- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- gerner1
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csorbi #10385 üzenetére
Fejlesztő -a mellett, hogy respektálom a munkáját- persze szeretné ha az újabb, jobbak fogynának.
De nem hinném, hogy nem lehetne használható egy kicsit régebbi változat.
Persze, lehet, csak nekem vannak régebbi hardvereim, de én nem észleltem semmi problémát vele....Nokia Here map ingyenes és tűrhetően működik....nem csak Magyarország érhető el...
-
-
StSanya
senior tag
Jaja, akinek esetleg a magyar jobban megy:
Átvihetem a szoftvert egy másik számítógépre, illetve átruházhatom egy másik felhasználóra? A szoftvert átviheti az Ön egy saját másik számítógépére. A szoftvert (a licenccel együtt) átviheti valaki más számítógépére, feltéve, hogy a) Ön a szoftver első licencelt felhasználója és b) az új felhasználó elfogadja jelen szerződés feltételeit. Az átruházáshoz át kell adnia az eredeti adathordozót, az eredetiséget igazoló tanúsítványt („Certificate of Authenticity” vagy „COA”), a termékkulcsot és a beszerzés igazolását közvetlenül a másik személynek; Ön a szoftver egyetlen példányát sem tarthatja meg. Az átruházáshoz felhasználhatja a megengedett módon készített biztonsági másolatot, illetve azt az eredeti adathordozót, amelyen a szoftvert beszerezte. Amikor a szoftvert átviszi egy új számítógépre, a szoftvert le kell törölnie a korábbi számítógépről. A szoftvert Ön nem viheti át azzal a céllal, hogy licenceket osszon meg számítógépek között.
PDF: Windows 8 kereskedelmi és licencelési ismertető
Remélem ez maradt a 8.1-nél is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest