Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Úú ez jóféle, én ableton lite-al elvagyok bohóckodni, de hasznosak szerintem oda vissza ezek a guide-ok. Inkább a folyamatot és funkciókat kell átlátni, a többi meg már ízlés függő melyik felület jön be

Amúgy, ha már ingyenes topik én nagyon meg vagyok elégedve a NI Komplete Start és Roland Zenology Lite-al, mindkettő ingyenes. Már csak egy Arturia Analog Lab lite-ot kellene elcsípni, amikor ingyenes
Kezdőként ennél többre senkinek sincs szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Mini-ITX
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Kezdőként ennél többre senkinek sincs szüksége.