- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Miért ne csak emeld ki a platformot amire ajánlod a programot: Windows, Linux, Mac OS, Android, IOSA böngészős topikban van néha félreértés mikor olvasok egy problémát és agyalok rajta mert nem nagyon értem a dolgot, mikor kiderül, hogy Android-os verziónál van az adott hiba és ezért nem találkoztam még vele desktop Windows-onÁcsi, az összefoglaló szerint ez kizárólag Windows-ra való progik gyűjtőhelye:
Windows operációs rendszerre telepíthető, adott ideig ingyenesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, programcsomagok, játékok, digitális előfizetések lelőhelye.
Szerintem kérdezz meg egy MOD-ot, hogy nem e lehetne bővíteni a topik összefoglalóját.
Az összefoglaló alján van link a mobil app-okra is.
(felőlem, ahogy az elején írtam, nyugodtan lehet bármilyen promo program csak a platform legyen megjelölve.)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D CAD Software - Dassault Systèmes - CATIA V5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest