Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• <MZ/X>

őstag

válasz Papa-Georgo #3182 üzenetére

köszönöm szépen a ó tanácsokat :R
    Én is megteszek mindent hogy tudjak játszani, én is szervezek éppen, mindenhova megpróbálok elmenni, szülői belegyezés meg meglesz ;)
    Egyelőre én se akarok MOST ilyen nagy beruházásokat tenni, csak később azért szeretném rendesen nyomni :)
    Játékra mindig lesz pénzem, max. egy kicsit többet dolgozok ;)

• popey37

addikt

válasz Papa-Georgo #3182 üzenetére

a másik dolog meg az, hogy csak 13 éves vagy, tehát minden játszatóhelyen CSAK szülői felügyelettel játszhatsz. Gondolom ez tudod mit jelent? 16 éves korodig nemigazán enged senki sem egyedül játszani, mert nem vállalja érted a fellősséget.
    A vásárlással kapcsolatban csak annyi hozzáfüzni valóm van, hogy az Orion amit Papától megvettél, tökéletesen megfelelő arra, hogy ráérezz a paintball ízére. ha betöltötted a 16 évet, akkor kell elgondolkozni, hogy akarod-e tovább vagy nem.

A paintball nem olcsó játék, egy játéknap legalább 10.000 ft-ba kerül/ utazás, kaja-pia, festék, alapdij, stb.../, nem hiszem, hogy ugy állsz anyagilag, hogy akár havonta egyszer-kétszer elmenj játszani. Tehát fölösleges beleölni egy csomó pénzt olyanba, amit csak ritkán csinálsz. és most hiába mondod, hogy fogsz menni többször is, ugysem hiszem el: a hiányzó felszerelésedet is nehezen tudod megvenni. Gondolod lesz havi 15-20 ezer ft-od arra, hogy játsz?
    Ezeket elég erősen szem előtt kell tartani mielőtt belevágnál.
    Vegyél egy terepnacit, egy maszkot és menj játszani ha van rá kereted. Mi is igy kezdtük, eltelt két év, mire kialakult a mostani helyzet. Te meg egyből akarsz mindent, lassits kicsit, a paintball megvár :) Az én felszerelésem most kb 150.000ft körül jár, ezt két év alatt szedtem össze, és még igy sem teljes,Te egyszerre akarod az egészet.
    Hát csak ennyit akartam mondani neked, mindenféle kioktatás nélkül, csupán baráti jótanácsként.

Üdv: Popey

Új hozzászólás Aktív témák