Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MegaQxY
csendes tag
válasz JohnyBlue #15257 üzenetére
Én nagyon szívesen mennék, de nincs kocsim, lejutás körülményes, illetve ha ugye vonattal megyek akkor ott még én nem fogok tudni közlekedni lent, pláne még ismerős sem vagyok arra. (nem, nem vagyok lusta, de vonattal 4 óra le 4 vissza..vagy hogy). Szentedrére nagyon szívesen mentem volna, de nekem Furkoo linkelte be pár hete ezt a topicot, mert nem tudtam róla.
Szóval én nem lustaságból mondom ezt, sokkal szebb helyek is vannak Pestnél, kikapcsolódásnak is jobb és témának is.
Persze, ha valaki megy arra felé, és tudok csatlakozni akkor beszállok anyagiakban és remek lenne (amúgy ha megtudom oldani én nagyon szívesen megyek Debrecenbe is, amit most szerveztek )
[ Szerkesztve ]
-
MegaQxY
csendes tag
válasz JohnyBlue #15259 üzenetére
Ezt elhiszem, én abból indulok ki ugye, hogy itt lakom, te meg abból, hogy ott.
Persze szervezkedni is kell, ha van rá mód. Őszintén én eddig nem igazán írkásztam sehova, olvasgattam csak (aztán levontam magamnak a tanulságokat ).
Elnézést a tévedésemért és a wifiről sem tudtam!
Persze, azzal nincs is gond (nem arany árban vannak a szállások sem), ha úgy van időm akkor szívesen lent maradok 1-2 napot, kikapcsolódásnak is jó és biztos eltudnánk ütni az időt (ha ráérsz/ráértek). Sajnos nekem a munka mellett nincs túl sok szabadidőm, ezzel van a fő probléma nekem így őszintén.
Mostmár tényleg annyira jó lenne egy ilyen kisebb-nagyobb csoportos ivászatos/lazulós, kattogós dolgot összehozni, hogy szerintem valamikor megpróbálom tologatni a munkát és egyeztetek veled/veletek ott Debrecenben és lenézek
Eperkutyus: Jól van! Rám számíthatsz!
JohnyBlue: A jövő héten Balaton kiváló!
[ Szerkesztve ]
-
MegaQxY
csendes tag
válasz #40935168 #15265 üzenetére
Csinálunk mi is ilyen Nikon Symphony-t?
Jó lesz ez!
[ Szerkesztve ]
-
MegaQxY
csendes tag
Basszus, de csatlakoznék. Baromi jól hangzik a kis rögtönzött túrátok, erre a péntek pont most kell, hogy foglalt legyen nekem
JohnyBlue feldobta a jövő hétre -földvárat, arról tudni valamit ? (mert lesznek szabadnapok és, ha úgy alakul csatlakoznék oda egy pár expora és italozásra )
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook S15 i3/8gb/512gb/FullHD GAR
- 2024 Apple Watch SE 44 mm, Apple garancia: 24.12.23., 100% akku
- Gamer PC (Ryzen 5 5600, 32GB DDR4, RTX 4060 8GB, 2TB NVMe SSD, 750W Gold)
- Tekken 7 collector's edition
- XBOXONE fat,S,X,series S/X készülék, kontroller/joystick felújítás,javítás-szervíz és adásvéte
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest