Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem ez elsőre még csóróként is megérné. Nem ez a baj.
A millió szúnyog. De tömérdek. Felhőben. Nem egy kis felhő. Egy baszott nagy szúnyogfelhő az egész kilátó, ahogy beüt a kék óra és elkezdenek a fényei dominálni. A kerete között pedig a természet által hülyére etetett, irdatlan méretű keresztes pókok, hímek, nőstények és a kispókok százai 1-1 sarokban. De özön. A szúnyog pedig olyan szinten sok és zavaró, hogy egy tisztességes képet sem tudsz lőni gyorsan, mert belerepül a hallójáratodba is, miközben a nyakadra egyszerre 10 száll, a végtagjaidat nem is mondom..HALÁL.
Vénasszonyok nyara végén, egy szép őszi, csípős-reggeli vagy délutáni napon fogok ide eljönni, amikor süt a Nap.
Mégegyszer én meg nem nézem nyáron, nagyon gáz.
Fokozzam ? Bocs. Szóval a hegyek. Könyörgöm. Ha már Balcsit fotózok, az különbözteti meg a képet egy Tisza tótól, vagy egy Fertő tótól, hogy ott a hegyek szemben, Tihany, akármi. Itt pont belóg pont ebbe a panorámába egy irdatlan fa, pont annál a szögnél, ahol fotóznál. Kéne még vagy 4-5 méter, létrán mondjuk.. vagy felmászni a tetejére ha nem vagy szívbajos, de nyilván esélytelen (főleg nem pókokkal tele, jujuj.. halál..) ..

Egy szó mint száz, szkafanderben el lehet itt létezni kényelmesen, ha bírod a ruha klímáját a hátadon földi gravitáció mellett
de csak úgy turistaként... 
Max nappal 40 fokban, mi is úgy érkeztünk, egy ideig bírtuk, csak ekkor még semmi nagy naplemente.
Aztán egyszercsak este, ohh végre, kék óra. Aha. Meg a szúnyog hadsereg. Futva jöttem le és közben nyeltem is két szúnyogot. Simán belélegeztem őket.- se UV rács, ami ilyenkor recsegve pattogzana a millió rovartól
- se permetezés (legalábbis hatékony)
- se pókmentesítés (legalább reggelente egy slaggal vagy tűzoltófecskendővel lenyomni)
..Ehh, mi vagyok, én, Alice in wonderland ?
Ébresztő.Szóval nekem kellemetlen csalódás volt.

Ősszel vagy télen ismétlek, talán más lesz. Bízom benne. Állvány, tiszta ég, csillagok, timelapse.
Hátha.
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Adobe Photoshop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de csak úgy turistaként... 
Ébresztő.