Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz nesa #15330 üzenetére

Nekem ez elsőre még csóróként is megérné. Nem ez a baj.
    A millió szúnyog. De tömérdek. Felhőben. Nem egy kis felhő. Egy baszott nagy szúnyogfelhő az egész kilátó, ahogy beüt a kék óra és elkezdenek a fényei dominálni. A kerete között pedig a természet által hülyére etetett, irdatlan méretű keresztes pókok, hímek, nőstények és a kispókok százai 1-1 sarokban. De özön. A szúnyog pedig olyan szinten sok és zavaró, hogy egy tisztességes képet sem tudsz lőni gyorsan, mert belerepül a hallójáratodba is, miközben a nyakadra egyszerre 10 száll, a végtagjaidat nem is mondom..

HALÁL.

Vénasszonyok nyara végén, egy szép őszi, csípős-reggeli vagy délutáni napon fogok ide eljönni, amikor süt a Nap.

Mégegyszer én meg nem nézem nyáron, nagyon gáz.

Fokozzam ? Bocs. Szóval a hegyek. Könyörgöm. Ha már Balcsit fotózok, az különbözteti meg a képet egy Tisza tótól, vagy egy Fertő tótól, hogy ott a hegyek szemben, Tihany, akármi. Itt pont belóg pont ebbe a panorámába egy irdatlan fa, pont annál a szögnél, ahol fotóznál. Kéne még vagy 4-5 méter, létrán mondjuk.. vagy felmászni a tetejére ha nem vagy szívbajos, de nyilván esélytelen (főleg nem pókokkal tele, jujuj.. halál..) .. :W

Egy szó mint száz, szkafanderben el lehet itt létezni kényelmesen, ha bírod a ruha klímáját a hátadon földi gravitáció mellett :DDD de csak úgy turistaként... :N

Max nappal 40 fokban, mi is úgy érkeztünk, egy ideig bírtuk, csak ekkor még semmi nagy naplemente.
    Aztán egyszercsak este, ohh végre, kék óra. Aha. Meg a szúnyog hadsereg. Futva jöttem le és közben nyeltem is két szúnyogot. Simán belélegeztem őket.

- se UV rács, ami ilyenkor recsegve pattogzana a millió rovartól
    - se permetezés (legalábbis hatékony)
    - se pókmentesítés (legalább reggelente egy slaggal vagy tűzoltófecskendővel lenyomni)
    ..

Ehh, mi vagyok, én, Alice in wonderland ? :D Ébresztő.

Szóval nekem kellemetlen csalódás volt. :)
    Ősszel vagy télen ismétlek, talán más lesz. Bízom benne. Állvány, tiszta ég, csillagok, timelapse.
    Hátha.

Új hozzászólás Aktív témák