Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Itt a pont.
Csak IPv6 rá volt állítva. Ez mondjuk eszembe se jutott. Átállítottam IPv4/IPv6 egyből 100.x.x.x. lett
Ezek szerint yettelnél IPv6 only a default, mert én biztos nem állítottam át (megvettem telefont, sim be és ment). Párom meg azt se tudja mi az a hozzáférési pont és IP protokoll. 😅
-
SztiviVander
addikt
Igen, de az a cgnat publikus lába. Az eszközöknek meg valami privat ip-t oszt a szolgáltató. Bar a 192.168.x.x -et nem szokták ilyenre használni (mondjuk nem is tilos, de lehet azt csak elnézte/elírta), a 192.0.x.x -t viszont igen. Madmancs a telón nézte mit kap nem a whatismyip.com -on, de a lényeget tekintve mindegy is mert amit írt abból is látszik hogy cgnatolt.
-
MadMancs
veterán
Mármint milyen itthoni eszköz mobilneten?
Wifi hálózat teljesen más tartományt használ, de ki volt kapcsolva logikusan.
-
4Grider
félisten
Azt írta: Wifi nélkül nem megy értelemszerűen a volte.
Erre írtam, hogy ez nem értelemszerű, mert a VoLTE-nak nincs köze a WiFI-hez, a VoLTE-nak legalább 4G-re van szüksége. Tehát olyat nem írtam, hogy a VoLTE egyenlő volna a 4G-vel, mindössze azt, hogy szüksége van 4G hálózatra, azért a neve Voice over LTE. -
TeeJay
félisten
Erre azért leszek kíváncsi mert vagy 8éve dolgozói flottás vagyok
500MB mobilnetem van havi 999-ért és ahogy észre vettem ezeket nem számolták bele soha a forgalomba.
Facebook/messenger, insta, twitter, viber, google maps (lehet waze is csak azt nem használom) tiktok. Ezeket akkor is tudtam csutka sebességgel használni amikor lefogyott az 500MB
Youtube-ot biztos számolták azt nem is néztem mobilnetről.
Na most ha ezt eltörlik akkor az 500MB csomagom semmit sem fog érni és meg kell néznem mire lehet váltani. Most számomra kb. korlátlan volt havi 999-ért mert csak ezeket használtam főleg, böngészéssel sosem sikerült az 500MB-ot lefogyasztani -
Bl.Gyo.
őstag
A Yettel TV-t meg lehetne oldani, mint kiskapu, hogy pl:
1080p felbontás a legnagyobb a yettel tv-be, ezt kiszámolni 24 órára mennyit fogyaszt és annyi adatot adni 30 napra arra (pl. 500gb/24ora yettel tv adatforgalom). Így fogyasztja az adatot de nem lehet elfogyasztani és így gyakorlatilag korlátlanul lehet nézni de mégis van egy limit amit ugye sose érsz el ha úgy van kiszámolva. Az meg hogy mennyi adatot ad mennyiért az a szolgáltató dolga.Ha Yettel nagyon meg akarná oldani ezt megtudná, hogy a törvényeknek is eléget tegyen de a felhasználóknak se legyen rosszabb, és a szolgáltatónak se.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Nem ez a baj, hanem az, hogy 2017 -ben az volt a mottó, hogy "Korlátok? Azt már nem!" Ehhez képest hova "fejlődtünk" öt év alatt?
-
törölt tag
9:15-kor próbáltam rá a domdom.hu-n a yettel.hu domain foglaltságára, és akkor szabad volt. Mint ahogy látszik 10:25-kor regisztrálta a PPF.
Be kellett volna regelnem
Áááá...úgy sem kaptam volna rá jogosultságot, hiszen ők tudják igazolni, hogy gazdasági érdekük fűződik a domainhez.
De azt továbbra sem értem, miért nem regelték be egyidejűleg a yettel.hu-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest