Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Cybertruck Taipeiben
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz kungzi #67841 üzenetére
Magyarországon a leggyorsabb hálója a Telekomnak van, tehát te sem gondolhattad, hogy a Telenor jobb lesz.
Itt viszont valami hálózathiba van, vagy rossz a telefonod, mert Debrecenben két frekvenciát fog össze a Telenor, azaz 4G+ hálózata van. A mérésednél viszont a státusz sor sima 4G-t jelez, a sebesség meg a 800 MHz-es (vidéki) frekvencia használatát feltételezi. Tehát valami ott ahol mértél, nem stimmel. -
Hosssszu
őstag
-
viktorhu
veterán
válasz kungzi #67602 üzenetére
Ott meg már 20 évvel ezelőtt is az üzletben úgy engedtek el szerződés után, hogy indítottak neked egy próbahívást, és azzal aktív volt a sim kártyád. A telenor és a voda ezt a mai napig nem tudja. Emlékszem, amikor először lett telenoros sim kártyám, én sem értettem, hogy miért nem működik azonnal, amikor bekapcsoltam a telefont, és hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mi történhetett
-
Rage47
veterán
válasz kungzi #48216 üzenetére
Szerdán mentem be, akkor mondták, hogy péntek 20-24 között fog megtörténni. Így is volt. Abban a 4 órában egy 20-as számon leszel elérhető. Kb. 3 és fél óra volt nálam, míg megkaptam a 70-es számot újra.
Amit nem értettem, hogy kétszer is kaptam arról SMS-t, hogy mentsem el a beállításokat, melyeket nemsokára küldeni fognak. Nem kaptam semmit, gondolom valami beragadt automata üzenet -
radio100jozs
őstag
válasz kungzi #48212 üzenetére
Kelet-Magyarországon a B20-on (800 MHz) a Telekom hálózaton szolgáltat a Telenor (A Dunántúlon meg a Telenor hálózatán a Telekom). A városokban van jellemzően 1800 MHz-es 4G is, amit mindenki a sajátját használja, de ott nem hinném, hogy gond lenne, lényegében a Telekom, Telenornak azonos a 4G lefedettsége.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz kungzi #48212 üzenetére
Tegnap váltottam Vodáról, mármint tegnap raktak át számhordozással. Ügyintézés a boltban 10 perc volt papírozással együtt. Minden úgy volt, ahogy mondták.
Az iOS app sokkal jobbnak tűnik már ránézésre is, mint a Vodáé. Én Budapesten vagyok és a lakásban a Vodával 3-4-es térerő volt, Telenorral maxon van. Sebességet mértem tegnap este, ahogy átraktak, 170mb/s a letöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Opel topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android játékok topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest