Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz Viktor0610 #103426 üzenetére
Köszi!
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Sword
őstag
válasz Viktor0610 #103504 üzenetére
És lesz?
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
BossBoss
őstag
válasz Viktor0610 #103500 üzenetére
Nem is belsős titkos infora gondoltam, hanem hogy valaki talán kérdezte az ügyfélszolgálatot stb. ... Nekem utoljára augusztus, szeptembert mondtak.
Azért kérdeztem itt is, hátha valaki már mást tud. De vicc, hogy mit ülnek rajt ennyit. (Értem, hogy a saját boxot kell nyomni de...) -
lala666
senior tag
válasz Viktor0610 #103520 üzenetére
Tőlem még egyik cég sem kért eddig,semmire .
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Sword
őstag
válasz Viktor0610 #103527 üzenetére
Hűha... Biztos ezt akartad írni?
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
válasz Viktor0610 #103531 üzenetére
"Az, hogy a kolléga a boltban/telefonban (tehát nem hivatalos csatornán) "ígérte", az sajnos, nem jelent semmit."
Erre... Nem akarom nyilvánosan tovább cincálni a dolgot, bent megmondják, hogy mi ezzel a baj (compliance, jogi osztály mondjuk, gondolom mindkettő van).
Sajtóközlemény meg nyilván nem lesz ilyen részletezettséggel (a témában májusi az utolsó). Lehet ki kéne adni egyet, hogy nem lesz Apple TV-re app és nem kérdezgetné a nép folytonThe lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #103710 üzenetére
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #103711 üzenetére
Előbb próbáltam, HBO élő, ugyanez. Bezzeg a hit Tv gond nélkül megy.
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #103710 üzenetére
Kösz! Telefonon sikerült elintézni.
-
szaboi6512
őstag
válasz Viktor0610 #103743 üzenetére
Megoldottam, délelőtt még kifogástalan volt...
.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #103764 üzenetére
Hívtam, a hölgy azt mondta megkérdezi valakitől addig zenét fogok hallani.20 perc és megszakadt, de nem hívott vissza.
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #103768 üzenetére
Szerintem nem vesznek fel nálam hiba jegyet, hiszen még az ingyenes 90 napon belül vagyok.
-
Schnorkel
tag
válasz Viktor0610 #103769 üzenetére
Lehet számhordozásra az nem vonatkozik csak ha fizikai SIM-et tennél át.
Személyi edzőt keresel? tutitrener.hu
-
TiMoN
senior tag
válasz Viktor0610 #103810 üzenetére
Lehet már a yettelnel is... Lehetne fejlődni.
Engem speciel nem zavar a tapasztalat megosztás.-TiMoN-
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz Viktor0610 #103819 üzenetére
-
snooze
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Viktor0610 #103837 üzenetére
Már reklámban is szerepelsz?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #103893 üzenetére
Köszönöm!
-
zelikocc
senior tag
Erősen OFF, de mennyire fájdalmasan idiótaság ebben az országban, hogy mindenhez egy olyan okmány számot kell használnunk ami rendszeresen megváltozik és aztán nekünk kell rohangálni mindenhova frissíteni az adatokat . Ahelyett hogy mint minden normális országban, a személyi számot használnánk mindenre is és egy darab számmal egyértelműen azonosítva lenne mindenki.
-
Bferibörs
addikt
Bementem egy yeti pontra személyi sz. változás miatt, azt mondták nem kell átírni. Tmobilenel ugyan ezt mondták,vodánál átírták.🤔
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #103924 üzenetére
Egyébként az adatváltozás a https://e-bejelento.gov.hu/ oldalon is bejelenthető, innen a Yettel is kap adatokat. Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem automatikusan, ha már egyszer nem az előfizető változtatja meg a személyi ig. számát.
-
SztiviVander
őstag
válasz Viktor0610 #103928 üzenetére
20 éve csak az van Saját hang alapú előfizetésem sose volt, azt mindig kaptam az aktuális cégtől. Privát vodás feltöltős számom a legrégebbi azt még a barna személyivel kötöttem. Azóta pedig már egyeztettem párszor, mindig az aktuális személyi számával (mivel az előzőekre a t.köm se emlékszik), legutóbb tavaly tavasszal kaptam új személyit és nyáron volt egyeztetés. Mindig oké volt. Telekomnál is egyeztettem jópárat, ott is régóta megvan az autóban használt maratonos domino kártya. Szerintem csak annyi a kritérium hogy érvényes legyen az adott okmány, nem az hogy a számának annak kell lennie ami a rendszerbe anno bekerült. Ha a szám is lényeg lenne az már rég kiderült volna.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #103926 üzenetére
Tudtommal az összes telco csatlakozott az e-bejelentőhöz.
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #103969 üzenetére
Ezt a sport mizeriát én sem értem.
-
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #103965 üzenetére
Eleve más szolgáltatóknál nagyobb a választék,de szinte minden szolgáltató bővíti csatornákínálatat évente.
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
-
tomp
félisten
Igenigen a Yetinél minden okés persze. Igazából nem is vártam más reakciót.
Van egy hiba amit az indulás óta nem sikerült javítaniuk az szerinted micsoda? Gondolom direkt nem javítják ki... Amúgy még tavasszal azt írták a hibára, hogy "hamarosan javításra kerül". Jövőhónapban jön a jézuska. Hiba továbbra is megvan.
Ezer oka van annak, hogy egy kód sort nem képesek átírni az appban? Micsoda?
Amúgy megvan a szép hosszú lista amit ígértek, hogy megoldanak/javítanak. Lett belőle valami? Semmi. Van olyan is ami után bár rendelkeznek licenszel(azaz pénzbe került) de mégse alkalmazzák. Azaz kiadták rá a pénzt de nem tudják megcsinálni.Állandó vesszőparipa? Bocsi ha nem barlangban élünk és így 2023 végén azért elvárunk minőségi szolgáltatást. Tömeges panaszt ne is várj ebben az országban ahol a legnagyobb balhét az váltja ki ha lekapcsolják az analóg TV-t. Az ország nagyrésze a balkán színvonalat szereti.
Amúgy nem csak a sportcsatornák darabosak hanem az M4-en kívül MINDEN mivel minden csatorna 25p-n megy csak a sport csatornáknál látható nagyon.
Kapcsolj ki minden mozgássimító/javító izét a tv-n és úgy nézd. Ha úgy sem tűnik fel akkor viszont a szemeddel van gond.
Úgy érzem csinálnom kell egy Yettel ima sarkot... -
Sword
őstag
Szerintem az ügyfeleknek kukk mindegy miért nem megy rendesen a fejlesztés, védekezésnek meg elég gyenge, hogy lehet másik x oka, nem csak a szakértelem hiánya.
Sok tényezős dolog a sport adások minősége, de ha már ennyi embernek "vesszőparipa", lehet mégis sokan elégedetlenek vele, csak baromi nehéz reklamálni egy definiálatlan szolgáltatás miatt. Benne van a szerződésben,hogy nem lehet elmosódott a kép gyors mozgáskorlátozott esetén? Nincs. Lehet reklamálni? Nem. Tudni fogsz tömeges reklamálásról ezek alapján? Nem. Aki meg fel mer szólalni.,azt elintezed azzal,hogy ez a vesszőparipátok, semmi baja, "teljesen jó".
Neked nem rossz a sport közvetítés. Ez is több okra vezethető vissza. Kicsi tv, más sportokat nézel, pl. 32"-on, sakkra tökéletes lesz, ha azt mondod, hogy 65"-on a Spiler 1 2 minősége teljesen jó foci vagy NFL meccsre , akkor erre is lehet sok magyarázat, a legkevésbé bántó az, hogy rossz a szemed.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #103983 üzenetére
Oké akkor máshogyan fogalmazom meg. Magasról lesz..ás mert ha nem csinálják meg akkor is megkapják a fizetésüket. Ez jobban hangzik?
Anno a MyTV elején megismertem a fejlesztői csapatot. Akkor ők tényleg azért voltak ott, hogy a MyTV a lehető legjobb legyen. Aztán történt valami és hirtelen megszűnt a kapcsolat.
Pár év elteltével meg jött ez a Yeti TV és olyan lett amilyen... -
Sword
őstag
válasz Viktor0610 #103983 üzenetére
Lehet nem a hozzáértés.
Lehet szakember hiány (indirekt módon az hozzáértés hiányát is jelenti 🙂), lehet nem érdekli őket (ez se lenne jobb), lehet nincs rá büdzsé, a szervezőjet, fejlesztőket és a tesztelőket addig atképezték fejőnőnek...Csak akkor nem kéne a hibajelzésre ezt válaszolni:
"Szia, a Yettel TV-t természetesen folyamatosan fejlesztjük, finomhangoljuk, figyelembe véve a felhasználói visszajelzéseket is. Sajnos ennél bővebb tájékoztatást nem tudunk adni. Köszönjük a megértésed. Bízunk benne, hogy a jövőben elégedettebb leszel a szolgáltatással :) 💚Zsuzsi"Az én tippem egyenként az,hogy drága lenne a szolgáltatást normális minőségben kiszolgálni, ezért hagyják így ketyegni amíg lehet.
A szoftver esetében meg szétforgácsolódnak a sok platform miatt. Lehet érdemes lenne utóbbi esetében megkerdezni a Sweet tv-t, kb. tizezred akkora cég, hogy képes tényleg minden platformra meglepően jó szoftvert írni. De tudom,hogy "nagy" cég, legalábbis a Sweethez képest,más problémákkal.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
kurtuzov
senior tag
válasz Viktor0610 #104001 üzenetére
Jegeltként én még látom a router hirdetést, a Yetteles doboz elmondja a lényeget.
donjohnson: Szívesebben venném a Yetteltől "kártérítési" áron az eszközöket, esetleg beszámítva a magas csomagdíj miatti kedvezményt. A boltok független árait nem tartom reálisnak.
Keresgéltem és a TP-Link NX510V routerről ezt a tesztet találtam. Itt a kommenteknél azt írják, hogy a Deco X50-5G modellel nagyban egyezik, ugyanaz a X62 Qualcomm Snapdragon modem van bennük.A ZTE MC801A pedig X55 Qualcomm Snapdragon modemre épül.
Vannak már tapasztalatok melyik a jobb a mobilnet terén? Wi-Fi nem érdekes.
A TP-Link NX510V-re lehet könnyen 2 külső antennát is szerelni, azt már próbálta valaki?[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #104051 üzenetére
A korlátlan és a korlátos csomagra is "Hoppá" ablakot kapok.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bopeti98
őstag
Nálam megjelenik két ünnepi ajánlat, de egyik sem az amit írtál.
Az egyik 10 000 Ft extra kedvezmény Xiaomi vagy Samsung készülékre, a másik pedig 25% havidíjkedvezmény 6 hónapig Yettel Prime+ csomagra.
Publikus csomagom van (Yettel S Net+) -
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #104057 üzenetére
A nyilatkozatokat bepipáltam egy órája, de semmi változás. Már csináltam adattörlést és újra bejelentkezést is.
-
emre33
addikt
Ez az ingyen 2GB meddig aktiválható? Erre nem találtam utalást sehol.
Nem szeretnék lemaradni róla, de felhívni se akarom ezért az ügyfélszolgáltatot.kösziiiiiiii
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #104074 üzenetére
Engem speciel nagyon érdekel, csak egy nagy problémám van, hogy 1 %-át sem értem.
-
sfdrakex
nagyúr
Én szívesen olvasom, nem értek mindent, de legalább tanulok ezt azt.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
tomp
félisten
Pedig az NR SA elkapás eléggé pozitív dolog a yettelre nézve.
-
Dave1984
őstag
+1 támogatom, Nagyon keveset tudok én is hálozatokrol,de érdekel, és azt a keveset amit tudok, azt itteni embereknek köszönhetően tudtam meg
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Hosssszu
őstag
Viktor, szerintem ez egy kiváló ötlet!
-
pjen
félisten
válasz Viktor0610 #104057 üzenetére
Nem, a 10000Ft ra klikkelek és mit ír a teló: hoppá. Yettel kedvező flotta.
-
aprokaroka87
nagyúr
Egyébként Boday Tamás már átment a Cetin-hez
Vele meg már készült több hálózattal kapcsolatos téma a Mobilarena tv-n.
Korábban a Huawei-nél volt[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Szerintem teljesen jó ez itt. Végülis Yettel hálozatáról van szó. Nem mindent értek, de sokat tanulok. Időnként kiegészítem Google-val az itt olvasottakat.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Pannonos
csendes tag
válasz Viktor0610 #104164 üzenetére
Ok köszönöm!
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz Viktor0610 #104164 üzenetére
És ez mitől változott meg? Tavaly nekem még "szakember" jött "beszerelni".....
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #104172 üzenetére
Azokat megadtam, amikor beírtad. És azóta sem változott.
-
CellWalker
tag
válasz Viktor0610 #104212 üzenetére
Köszönöm hogy megválaszoltad, én nem tudtam volna
-
cocka
veterán
válasz Viktor0610 #104243 üzenetére
Nyilván semmi ilyesmi nem történt nálam. Ezek a számok mindig is feltöltősek voltak. Szerintem kicsit "túlkapott" a kasza, amikor beaktiválták a számlásokra ezt a nagy megszüntető kampányt.
A kérdés: ehhez a nagy, számlások csomagjait megszüntetjük témához nekem mi közöm van? Az egyik szám kb. 21 éve feltöltős. De a másik szám se mostanában jött létre, hanem mondjuk 13-15 éve.
Magyarul akkor a Yettel által okozott hibát korrigálja az ügyfél? Érdekes hozzáállás.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Viktor0610 #104299 üzenetére
és szaboi6512
Köszönöm. Igazából az ügyfélszolgálatos állította így be. Amikor apu (személyesen) előfizetett az Otthon Net/TV csomagra és kérték az adatokat, megadott egy email címet. Az ügyf.szolgálatos mondta, azzal az email címmel már regisztrálva van egy régebbi fiók, de átállítja/törli.... hát nem történt meg.
Igazából, ha nem gond, akkor minket nem zavar, hogy nem azonos email címmel kell bejelentkezni a fiókba és a tv-be.
Az elsődleges fiókban ott van a Net/TV csomag, szóval hozzá van rendelve a TV. A régi fiókban nem szerepel semmilyen előfizetés, a tv sem, csak az email cím ua. Ennek ellenére nem engedte törölni arra hivatkozva, hogy a TV hozzá tartozik.
Gondoltam átírom az üres fiók email címét, aztán letörlöm az egész fiókot, de közben olvastam, hogy a TV-hez szükséges egy fiók. Olyan beállítást nem találtam, ahol át lehet írni a TV-hez tartozó belépési emailt, ezért inkább mégsem mertem letörölni az üres/régi fiókot, nehogy bekavarjon a TV belépésbe. -
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #104172 üzenetére
Megint csináltak valamit az app-pal. Az ünnepi meglepetés még mindig a Hoppá, de most már minden indításkor belépést kér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest