Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #76537 üzenetére
Nem szeretném megszüntetni és elveszteni sem szeretném csak érdekelt, mi az eljárás ilyenkor..
[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #76526 üzenetére
Mondhatni semmi de nem elég a magas ár még normális VoLTE sincs a telenornál. Csak ennyi. :-)
Azt gondolná az ember, hogy a sok gyártói teszt miatt emel árat a Telenor mert hát az is munka. De nem... -
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #76512 üzenetére
A lassú SMS azért van mert ma már alap, hogy van VoWiFi is. VoWiFi esetében pedig SMS IP van még 4G-n is! Nos! Akik egyedileg oldják meg a VoLTE-t mint ahogyan én is annak a telefonja jogosan hiszi azt, hogy a Telenornál is van VoWiFi így az sms-t IP-n szeretné küldeni.
Mivel az nincs így a konfigban megadott "nem érkezik válasz a szervertől x mp-ig" érték után megpróbálja a hagyományos úton küldeni. Úgy pedig már sikerül.Ezért gyors az sms küldés Telekommal és Digivel mert ott van VoWiFi így van SMS IP is.
Ma már a VoLTE eléggé szabványos.
Ezért megy mind a 4 szolgáltatóval ugyan az a konfig! Legfeljebb extrák vannak amelyekre inkább a Telenornak van szüksége mert ugye nem tudták megoldani az ügyfélszolgálat számát VoLTE-n így inkább kiegészítették a VoLTE profilt ami bekerült a ROW-ba is... De ez inkább szegénységi bizonyítvány.
A hangminőség probléma pedig szimplán frissítéssel javítható lenne. Vagy root után.
Tavaly az iPhone-al volt gond a Telekomnál. Egyik frissítéssel elrontotta az Apple a konfigot és pocsék hang lett. Szimplán a hívás felépülésénél a legrosszabb(kodek sorrendben a legutolsót) kodeket állította be.De amúgy a Telenornak eleve teher a VoLTE. Ez látszik is náluk...
-
TheProb
veterán
válasz Viktor0610 #76509 üzenetére
Azt hittem az a lista csak bullshit/egységsugarúaknak való infó. Ezt viszont nem értem, hogy mért kell egy telefont külön listára rakni, hogy "támogatott" legyen? Ha egyszer tudja a telefon, akkor mit kell még ezen belül szűrni?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #76501 üzenetére
Nem gondolom. Csak örülnék neki
Diák66: "most pedig szépen visszaállnak a sorba" hogy érted ezt? *nem az számít, hogy mi egy cég neve, hanem hogy milyen színvonalon nyújtja a szolgáltatást. Lehet akár Laa. is a márkanév hiszen nem ez határozza meg, hogy milyen a szolgáltatás színvonala..[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Chereiose
addikt
válasz Viktor0610 #76497 üzenetére
Hát egyben annyi kötbért biztos nem fizetnénk be úgy sem, így marad a megtartás.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz Viktor0610 #76495 üzenetére
Sejtettem, sajnos ez így bukó.
-
gábor-ka
tag
válasz Viktor0610 #76491 üzenetére
először vasárnap ugrott fel ez egy flottás mi 9 lite-on, akkor még ezen a telefonon nem volt semmi.
Ma viszont meglepődésemre ezen is megjelent (szintén flottás mi 9 lite), és működik is szépen.
A carrier services és a messages nemrég frissült, lehet azokra érdemes ránézni[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
válasz Viktor0610 #76485 üzenetére
Hát nem szívesen írnék megint 2 evet alá, bár valószínűleg kelleni fog a későbbiekben is.
Csak azért, mert lemondani meg nem olyan egyszerű ha esetleg le akarnám. -
szaboi6512
őstag
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #76462 üzenetére
Igen.Tudom.A sors iróniája.
Talán lesz majd új kedvezmény. -
clon
aktív tag
válasz Viktor0610 #76452 üzenetére
Hivatalos: kiszervezte bázisállomásait a Telenor
Ugyan a kiszervezett tornyokban is van 25% magyar tulajdon de a telenor megvétele nem tartalmazza az állomásokat mert akkor miért szervezte volna ki? -
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #76429 üzenetére
Sajnos a hazai Telenor finoman fogalmazva is meg lett szívatva a zte pilottal. Olyan készülékek, amik egy alap Ericsson vagy Huawei VoLTE hálózaton vígan és gond nélkül kommunikálnak, itt cellák kommunikációját akadályozzák
-
icsil
csendes tag
válasz Viktor0610 #76416 üzenetére
Régebben sokszor csináltam ilyet aztán eladtam őket egyből
-
félisten
válasz Viktor0610 #76416 üzenetére
Okés, de akkor sincs értelme mivel nem hiszem, hogy mindenhol 2 hete van előfizetése
-
prsq
aktív tag
válasz Viktor0610 #76377 üzenetére
Keveset?
Anyámnak mondd, amióta Tuti+-ra váltottam neki, úgy 'örülök', amikor már úgy indítja, amikor felhív, hogy "máringyenbeszélek"...Viszont rendszertelen, mert nyáron többet mobilozik, télen, a lakásból van neki Hoppá+, arról szinte mindenkit ingyen hív vezetékesen. Amióta egy Digis kártyája is van, végképp. :-DDD
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #76377 üzenetére
Csak rendszertelenül.
példa rendszertelen, de kevésnek nem nevezhető felhasználásra:
Június 300 perc régi feltöltőssel + Július 100 perc régi feltöltőssel = 7600 Ft
Június 300 perc havi díjassal (100 perc havi díjban 3000 Ft-ért + 200 perc*40Ft-tal) + július 100 perc havi díjassal (3000 Ft) Összesen = 14.000 Ftprsq:
mert aki rendszeresen telefonál, annak megéri a havi díjas?
100 perc régi kártyás csomaggal 1900 Ft
100 perc "hellóakármivel" 2500 Ft
100 perc havi díjassal 2990 Ft
Ja: és ha nem használod ki a 100 percet a havi díjassal, akkor is kifizeted.[ Szerkesztve ]
-
gboszi
senior tag
válasz Viktor0610 #76366 üzenetére
Hm...ez jo nagy...na mindegy. Esetleg valami vpn nagyon ördögtöl való?
"If you're good at something, never do it for free!"
-
asdf_
veterán
válasz Viktor0610 #76340 üzenetére
No, ezt se tudtam, köszi, akkor hétvégén elintézem mindkettőt. Simán azt gondolnám, hogy itt nincs is sms, hiszen az app látja, hogy milyen telefonszámú sím van a telefonban, így nem sms-sel azonosítunk, fel sem tételeztem, hogy nem így működik (és csodálkozom is, hogy így .
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Viktor0610 #76337 üzenetére
No, ezt jó hallani, köszi. De sajna így is bukta egyelőre, butatelefonban van mindkettő, szerintem még a narancssárga sim-mel, azt meg nem tudom mibe belerakni. :/ Majd 1220, aztán meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
válasz Viktor0610 #76296 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #76264 üzenetére
Még nincs nagy jelentősége a VoLTE-nek de ha lekapcsolják a 3G-t lesz. 2G meg elavult, mára már szinte csak a riasztók (aminek többsége amúgy sem Telenoros) és az online gépek használják...
signed by simpley.
-
atala
addikt
válasz Viktor0610 #76206 üzenetére
Vicces a 100 GB 30 napra. Ha fél évre, vagy egy évre adnák már jobban hangzana.
-
anglergab
addikt
válasz Viktor0610 #76173 üzenetére
Így van. Azt kell felismerni, hogy a 4G kb. 10 Mbps-re lehet tervezve. Ha alacsony a terhelés a környéken, akkor nincs CA, ha magasabb, akkor lehet CA általában. Azaz az eredmény ugyanaz, 10 Mbps.
Persze nehéz megtalálni az optimálisat a szolgáltatónak, hiszen lehet, hogy van CA, de nincs kihasználva (ekkor 200 Mbps felett is mérhetnek, "túl gyors", de ezt nem szokták hibának bejelenteni), vagy kellene CA, de nincs és torlódik a hálózat.
A lényeg, hogy noha CA-val magasabb a várható sebesség érték, de erre semmi garancia nincs. Sőt, CA-val alacsonyabb is lehet a sebesség, mint CA nélkül. Azaz a CA nem azért van, hogy ha anélkül csak 100 Mbps lenne, akkor azzal 200 Mbps legyen.
A CA azért van, hogy ott is várhatóan legyen legalább kb. 10 Mbps, hasonlóan ahhoz, ahol nincs CA.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #76167 üzenetére
Sőt! Ha nem keni-vágja a szerződésben hivatkozott ászf mögött levő paragrafusokat, akkor egy ügyvéddel is meg kellett volna nézetnie a szerződést, mielőtt aláírja. Vagy, inkább több ügyvéddel.
Ugyan már! Ki a fene bújja azt végig betűről, betűre? Én biztos nem. Ha az ÜFSZ, vagy az eladó azt mondja, hogy ennyi volt, innentől elektronikusan megy, akkor én is elhinném neki.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
bedibazsa
senior tag
válasz Viktor0610 #76162 üzenetére
128kbps volt.
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #76152 üzenetére
de bezzeg ha én felejteném el befizetni a számlákat..
az még rosszabb,ha nem elfelejtésböl adodott,hanem a felkészületlenségböl..de ez nem a kollégádnak ad okot a kellemetlenségre,hanem az ügyfélnek..de nemcsak ITT..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Aki21
aktív tag
válasz Viktor0610 #76117 üzenetére
Sogoromnak ismerőse ránézett nekem telenorba annyit mondott a maradék 9000Ft-ot kifizetem és ennyi. De ez meg számomra alap is. Úgy mentem be hogy a maradék + a telo kezdő részlete azt úgy röviden elintézte, majd ha lejár a hűségidő lehet vinni
-
Aki21
aktív tag
válasz Viktor0610 #76113 üzenetére
Telenor Blue+ S csomagom van.
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #76084 üzenetére
Én sem gondoltam hogy lenne hálózati kezelésben különbség hiszen hardverileg azonosak és a Snapdragon 720G is támogatja a CA-t
Note 9S-re ezt dobja : [link]
Note 9Pro-ra meg ezt : [link]Sajnos ugyanott kellene ugyanazon a hálózaton tesztelni a két telefont hogy kiderüljön van-e a 9S-ben interband CA vagy csak intraband van
LG G4-el tuti nálunk hajnalban 140megabit felett mértem
9S-el még 65-70megabittől több sosem volt és tomp írta a telefon log-ra hogy csak B3-ra csatlakozikMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #76067 üzenetére
Végre valami ügyfélbarát megnyilvánulás a Telenor részéről. Örülök, hogy ilyen is van.
-
anglergab
addikt
válasz Viktor0610 #76045 üzenetére
5-6 dB-vel rosszabb a B7 ekkor.
Szóval -103 dBm-es B3-nál is megy a B7 CA-ban elég jól.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #76037 üzenetére
Tényleg, megyek is aludni.
-
Diák66
őstag
válasz Viktor0610 #76026 üzenetére
A 700 MHz esetében Telekom 2x10, Vodafone 2x10 és Telenor 2x5 volt az eredeti felállás. Történt közben valami?
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #76026 üzenetére
Természetesen sokféleképpen lehet az eredményt értelmezni, viszont én azt látom, hogy 700 MHz-en a Voda is 2x10 MHz-et vitt el. Vagy tomp írta rosszul?
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #76021 üzenetére
Nagy esély van erre a névre egyébként, de felesleges még azt mondani "Laa."
Ha jól tudom már a név is le van védve logo-val együtt..signed by simpley.
-
FistXL
senior tag
válasz Viktor0610 #75969 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy rajtam kívül senki, de ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem a torrent pazarol, hanem a lusta júzer, mert ennek a beállítása nem több fél percnél
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Viktor0610 #75867 üzenetére
Igen igen, ezt írtam én is, hogy elviekben nem lehet vele gond.
-
félisten
válasz Viktor0610 #75865 üzenetére
De írta is fentebb, hogy Telenor fizika és Telekom eSIM, az biztos, hogy függő iphone-ban nem megy a Telekom eSIM....
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75823 üzenetére
itt nem nagyon olvastam olyan nagyon sok pozitiv példákat,vagy csak elkerülte a figyelmem..😊
GO Gunners!!!
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #75821 üzenetére
Az eddigi 15 év telenoros ügyintézésem több mint fele volt negatív (a másik 3-nál ez a szám 10% alatti-mielőtt valaki azt állítaná, hogy az én hozzállásommal van a gond). Ezek után számomra meglepő, a telenor első helyezése. Erre írtam neked, hogy én befejeztem: akkor leszek telenoros, ha más szolgáltatónak nem lesz hálózati lefedettsége. És erre bíztatom ismerőseim is. Ha a telenornak nem gond a "kollégák egyéb dolgainak" dokumentált továbbadása harmadik fél felé, és ezáltal potenciális, új ügyfelek eltántorítása a szerződéskötéstől.... ...ám legyen!
Ezt kérdezted: "Túlléphetünk a kollégák pszichés és egyéb dolgain?" Igen túlléphetünk. Ha szerinted úgy fog megoldódni, hogy ilyen és hasonló esetek ne legyenek többet az ügyfélszolgálatokon (seperjük hát szőnyeg alá a problémát, ne bészéljünk róla).
Az utolsó csepp a pohárban a központi, egyedi igénykezelési csoporttól érkező meghazudtolás volt.[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75821 üzenetére
csak sajnos nem egy ilyen ügy van,mert azért nem mindenki forumozik,és irja le mi történt vele..
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75785 üzenetére
hmm..akkor olvasni sem tudnak???👍👍👍ez érdekes..nem kell minimum 8 általános az ilyen melohoz?😊
már az ügyintézö meghazudtolja az ügyfelet??jol olvastam?bravo!egyre lejjebb süllyednek,ezek szerint még azt sem nézik meg,ki alkalmas ilyen melora!👍
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
fekete.puma
csendes tag
válasz Viktor0610 #75788 üzenetére
Mennyi időbe telik átlagosan kb, míg a háttércsoport elvégzi?
[ Szerkesztve ]
-
fekete.puma
csendes tag
válasz Viktor0610 #75788 üzenetére
Fel kell vegyék az adategyeztetési igényedet a lejárt személyivel, amit a háttércsoport elvégez.
Erről nem volt szó SMS-ben sem email-be, és még személyesen is csak egy jó cig@nykodás után került csak szóba... amivel már nem volt gond, már előtte a telefonos ügyfélszolgálat ráhangolt.[ Szerkesztve ]
-
fekete.puma
csendes tag
Se emailt se SMS-t nem kaptam, de azt, hogy meddig kell elvégezni az kiküldték jó párszor.
Ez a szolgáltatónak igaz, hogy plusz munka, de engem az egészbe az zavar, hogy nem ügyfélbarát megoldással éltek és cig@nykodni kellett, hogy elérjem. -
törölt tag
Viktor, mióta nem dolgozol az Árkádban, már oda sem megyek.
Bementem, kértem egy számhordozást. Mondtam, hogy nem akarok tölteni. Erre az volt a válasz, hogy úgy nem lehet hordozni. Megemlítettem, hogy online akkor miért lehet feltöltés nélkül hordozni úgy, hogy csak a 490 Ft-os kártyát kell kifizetnem. Az online, ez személyes, itt nincs ilyen lehetőség, jött a válasz. Beírtam a vásárlók könyvébe. Jött a válasz központilag: a bolti dolgozó állítása szerint én nem akartam kifizetni a 490 Ft-ot, és ingyen akartam a sim-et; ennek feltétele az azonnali feltöltés.
Itt tartunk. Meghazudtolnak. Ezek után emailben végigvittem az ügyet. Kezemben a telenor hivatalos válaszával: lehet hordozni személyesen, nem kell feltölteni, elég kifizetni a 490 Ft-ot. Szerinted menjek vissza az Árkádba? Dörgöljem az ügyintéző orra alá? Na ennyit az ügyintézőkről. Ez a magas, szakállas, fölműves kinézetű szakállas kollégád volt. -
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75782 üzenetére
ezek szerint nagyon felkészültek,ha ezt nem tudják..hmhm..👍
de miért van ilyen??oktatás nulla a telenornál?[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #75762 üzenetére
Kár. Pedig szerintem nem én lennék az egyetlen, aki igényelné. Mindenesetre köszönöm!
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #75711 üzenetére
Értem, köszi
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #75706 üzenetére
Értem, akkor személyesen olyan ne próbálkozzon, akinek nem a nevén van a telefonszám :)
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #75680 üzenetére
Itt konkrétan mind +3620 utáni szám eltér, mondjuk ez is fura, mert ilyenkor eleve megkérdezik pl dohány boltban is hogy biztosan helyes-e a szám, azután van okézás.
Egyik ismerős töltötte másik ismerősnek.
7 teljesen eltérő számjegy elég fura.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #75678 üzenetére
Értem, tehát ha a másik fél nem mond le a dologról akkor ez veszett fejsze.
-
Dr. Romano
veterán
válasz Viktor0610 #75661 üzenetére
Jah értem. Akkor lehet az lesz. Nálad sem volt tökéletes a volte? Mi volt a gond?
4Grider
Köszi az infót így már tiszta.[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dr. Romano
veterán
válasz Viktor0610 #75654 üzenetére
Támogatja hisz ott a menüben a kapcsoló és működik is, jobb minőségű lesz a hang, csak a visszhang nem kéne mellé.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Halászbá
kezdő
válasz Viktor0610 #75635 üzenetére
Persze!
Már én is g...re unom.
-
Croft-21
őstag
válasz Viktor0610 #75573 üzenetére
És ha én médiumot kértem a próbahónapra de csak a basic-et szeretném megkötni? Vagy lefelé nem lehet módosítani?
-
ripla
addikt
válasz Viktor0610 #75553 üzenetére
A sebesség nyilván változó, azt értem, de inkább az érdekelne hogy nagy általánosságban mondjuk napi vagy heti átlagban hányszor dobja el a jelet, hányszor száll el a szolgáltatás rövidebb-hosszabb időre? Hány alkalommal fordulhat elő az, hogy nem hajlandó felcsatlakozni a hálózatra mondjuk egy olyan helyen, ahol a Telenor térkép szerint jó a lefedettség és elérhető a 4G szolgáltatás 4/5 csillaggal?
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz Viktor0610 #75547 üzenetére
Igen, pont emiatt linkeltem a cikket, mert szerintem félrvezető és emiatt majd megint egy csomóan azt gondolják, hogy le akarják őket húzni pl egy +3621/+3650 előhívóval érkező hívással, miközben fogadott hívásért saját hálózaton emberemlékezet ót nem kell már fizetni.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #75493 üzenetére
Köszi.
És a feltöltősnél van ez a "20 perc hálózaton belül (heti)" szolgáltatás. Ennek hogy van pontosan az érvényessége? Ha hétfőn reggel rendelem meg pl. 7 órakor, akkor következő hétfőn 7 órakor vagy hétfőn éjfélig?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Pulykahuszár
csendes tag
válasz Viktor0610 #75485 üzenetére
Mindegyik opciónál ez a probléma, nem csak a szamlánál.
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #75448 üzenetére
Remek, csak az a bibi, hogy a számlát nem én kapom, mert nem az én nevemen van az előfizetés. Nálam a két SIM van. A Wallet -nek ez elég volt, mutatta, ha befizetendő számlám volt és persze az összeget is. A MyTelenor app -ba is be tudok így lépni (SMS azonosítás), csak nincs számlafizetési lehetőségem.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #75432 üzenetére
A Beállítások menüpontban ezt írja:
"Csúcs! A legfrissebb appverziót használod éppen."Az "egyéb" menüpontra bökve pedig EZ jön fel.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #75438 üzenetére
Oké lehet menteni a kártyaadatokat böngészőből. De még mindig keresztül megy egy pénzkezelő cégen...
Mintha előre fizetnél a benzinkúton de nem a kút társaság adná a benzint hanem majd jön egy másik cég akitől megkapod a benzint. Vagy nem...
Barionra meg ne keljen már regisztrálni...[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Nem tudom megérteni miért nem lehet MyTelenor appban GPay-el fizetni...
Webes GPay évek óta van itthon. E helyett ilyen Bolero-val vagy mivel lehet fizetni...
Tény egy fokkal jobb mint a SimplePay de miért kell bevenni egy 3. pénzkezelő céget? -
szaboi6512
őstag
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #75396 üzenetére
Beléptem a flottás, netes kártyámmal a MyTelenorba. Nem látok számlafizetés opciót. Hogy van ez?
-
szuszinho
őstag
válasz Viktor0610 #75404 üzenetére
Céges, saját flottás esetén mikor kérhető a függetlenítés? 2 év?
-
Zaja2
senior tag
válasz Viktor0610 #75407 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
válasz Viktor0610 #75403 üzenetére
Igen,online vettem! Jól gondolom,hogy a telenoros kártya aktiválódása után a 70-es kártyám innaktiválódik?
-
papi77
addikt
válasz Viktor0610 #75330 üzenetére
Az 1000gb egy hónapra meg nagyon sok!
A UPC-nél van olyan,hogy ha 3 hónap alatt eléred az 1000gb ot,akkor lassítanak!Az első: NOKIA 1611
-
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #75301 üzenetére
"szerződéskötés feltételei" erre gondoltam én is. nyilván mire megtanulná a teljes ÁSZF-et már nem is lenne érvényes.
signed by simpley.
-
veterán
válasz Viktor0610 #75229 üzenetére
Biztos azért büntetnek, mert a dpi-s számot vissza tettem kártyásra és megint flotta előfizetést hoztam ki.
-
Apa+Fia
aktív tag
-
Kronk
őstag
-
Kronk
őstag
-
viktorhu
veterán
válasz Viktor0610 #75167 üzenetére
Én most 8T-t használok, és megy rajta a volte. De még a kártya belepróbálása előtt beírtam a kódot, hogy ne azonosítsa magát (carrier check disabled), meg Galaxy S8-ból került át a sim kártya, szóval nem nulláról indultam, viszont megy azóta is.
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #75164 üzenetére
Akkor anyum telefonjába tegyem a kártyám és ha aktív lesz a VoLTE akkor tegyem vissza a saját telefonomba?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Gubu0101
veterán
válasz Viktor0610 #75162 üzenetére
Köszi
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
polonic
félisten
válasz Viktor0610 #75151 üzenetére
Nincs ilyen, hogy VoLTE+ és nincs köze a 4G+ - hoz.
A HD+ a hívás alatt használt kodeket jelenti, ami az EVS. Ahogy fentebb is írták. -
leo81
aktív tag
válasz Viktor0610 #75096 üzenetére
Ez valami más lesz...múlt héten és ma is ez a helyzet, VoLTE is szarakodik:
Most: Zalaegerszeg
Múlt hét:[ Szerkesztve ]
-
placeboHUN1
csendes tag
válasz Viktor0610 #75096 üzenetére
Nem ez valami más lesz 1 órakor nem lehet tulterhelt 2 évig meg jobb volt mint a kábelnet...
-
Top cat
addikt
válasz Viktor0610 #75057 üzenetére
Amikor megszűnt az a lehetőség, hogy hálón belül nem kellett körzetszámot tárcsázni, az volt az indok, hogy így kiadhatóvá válnak a 0-ás és 1-es számmal kezdődő hétjegyű előfizetői hívószámok is.
Ebből végül nem lett semmi? Mert én még nem találkoztam 0-ás kezdetű mobilszámmal.
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #75076 üzenetére
nem ugyanakkor mivel egy Telenor SIM-em van de G4 utóbbi hetekben minden hajnalban 140-150megabit volt 18-ban ahol lakunk B3-on, a Redmi meg 60-80megabit maximum ugyanott...
Bezzeg vidéken B20-on a Redmi 130megabit (mindig hajnalban mérek)
Én úgy tudtam B3-on nagyobb a sebesség de akkor nemMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #75063 üzenetére
De ismét jön a kérdés hogy ugyanott hajnalban az LG G4 miért mért 145-150 megabitet.
Akkor mégsem használják többen csak a G4-ben megy a CA a Redmiben meg nemMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #75057 üzenetére
Nyilván, ha valaki nem hagyja elveszni a számát, akkor nem fenyeget ilyen veszély.
Mondjuk van aki 3-4 havonta vált telefonszámot, én pl azt se értem meg, de kinek mi.
Bár legutóbb egy időre fel volt függesztve a telefonszámom, nem töltöttem fel a kártyát, tartottam is tőle hogy kiadják a számot, de szerencsére meg lehetett oldani az ügyfélszolgálaton.
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #75048 üzenetére
Amikor a legnagyobb liftkartbantartó cég 24 órás hibabejelentő 20-as számát kaptam meg....hát nem volt őszínte a mosoly....
Telekomnál 10.000-ért van szűz szám havidíjas csomaggal+5000 ha nem írsz alá 1 évet + 2000 ha át is váltod dominóra. -
Halászbá
kezdő
válasz Viktor0610 #75048 üzenetére
Hát sajnos van rá esély.
A fiamat rendszeresen hívja egy néni hogy a Sanyit keresi, és már az Intrumtól is kapott sms-t hogy fizesse be a tartozást. Mivel semmilyen hitelt nem vett fel ezért felhívta őket Sanyi lóg nekik.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Viktor0610 #75046 üzenetére
Naba komolyan nincs ilyen? Akkor mi alapján működtetsz GSM alapú biztonságteknikai eszközöket?
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #75042 üzenetére
És flottáról feltöltősre hogyan tudok váltani?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #75039 üzenetére
A héten jött sms, hogy flottás ügyeket is lehet online intézni. Megnéztem az oldalt és egy űrlapot hoz be, ahol leírom, mit szeretnék. Komolyan ezt hozták össze 2020-ban ügyintézésre?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75039 üzenetére
😀😀 biztos sok,ha már tegnap sem tudták,ma meg pihiznek..😀😀
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #75036 üzenetére
"azt hiszem"-re nem lehet alapozni..vagy a telenornál igy müködik??😀😀ilyen sokáig tart kijavitani?kb 2-3 kattintás lehet?😀😀
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #74999 üzenetére
Nem azért. Hosszú a történet. Nem azért maradok csendben, mert félek a kitiltástól, de vangelisnek igaza volt....Majd összeszedem 15 év "élményét", és elküldöm neked privátban.
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #74984 üzenetére
Nekem is, de erről már gondolom ki kellett volna szivárognia némi infónak, tekintve, hogy július 1 nincs már olyan messze. Majd meglátjuk.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
R a y
senior tag
válasz Viktor0610 #74971 üzenetére
Igen, sajnos ez igaz, mindig visszaállítom én is. Mondjuk én még mi 9tn maradtam miui 10, nem tudom hogy miui 11 illetve 12n mi a helyzet ezzel kapcsolatban.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #74948 üzenetére
Hajnalban mértem LG G4 telefonon közel 150 megabitet a Redmi note 9S-en meg fele annyit mindig. Mintha valamiért fele annyi lenne, lehet még telefon szoftver gond
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Gubu0101
veterán
válasz Viktor0610 #74952 üzenetére
Nincs.Meg is oldottam,mivel bejelentkezve voltam és arra a telefonszámra akartam vásárolni egy Tabletet,de ugye arra nem gondoltam,hogy az új előfizetéssel működik és másik csomagba is van,átváltottam bejelentkezve így már engedte is megrendelni
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Viktor0610 #74945 üzenetére
Jól tudod (Digi és Telekomnál van)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Viktor0610 #74913 üzenetére
Majd megint megdorgálsz, mint pár napja, hogy off-olok, de Domino-val van 1, 3, 30 napos korlátlan lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest