- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
Téged is szerethetnek...
Én legutoljára ezt kaptam vissza tőlük 30 napon túli válaszban:
"Megvizsgáltuk bejelentésében jelzett hibát, a hibajelenség a vártnál összetettebbnek bizonyult. Panaszát továbbítottuk üzemeltetésünk részére részletes vizsgálatra és megoldásra, amely jelenleg is folyamatban van. A vizsgálat lezárásáig türelmét kérjük." -
zseko
veterán
Nem hiszek és foglalkozom ilyenekkel, még ha ezt épp el is rontottam az amoled felhozásával
, de k.rvaf@sza, mikor telibeveri a képemet a fényerő, főként sötétben
mivel nem minimál fényerőn használom, mert utálom ha nem látok semmit, csak minimál dizájnt használok és ahol lehet sötétebb nézetet, mert az tetszik, a világos nem. A totál inverz kinézetet sem szeretem persze, egyes helyeken azt még sokkal rosszabb olvasni, mint a fehér alapon fekete betűket. A kékkel különösebb problémám nem volt, ez a mostani seszínű viszont kifejezetten nem szép - szerintem. -
asdf_
veterán
Van, aki még mindig hisz abban, hogy egy max 3 percet használt alkalmazásnál ha fehér helyett fekete lenne a háttér, akkor a világ minden akkuidejét megspórolta volna?
(Tömegközlekedésen rendszeresen látok nullaközeli fényerővel mobilozókat, a szemét ugyan tönkreteszi a fenébe a vakoskodással, de a lényeg, hogy az istenbarma így spórolt akár egy perc beszélgetésre is elegendő energiát két feltöltés között, amit persze nem használ fel, mert 20%-on rakja majd a töltőre este a telefont.)
-
aujjobba
addikt
Amit látsz az egy MVP (minimum valuable product / alapszinten már értékelhető működő termék), mostanában ez a stratégia a szoftverfejlesztésben.
Későbbi frissítések által fognak újabb és újabb funkciókat hozzáadni.
Szóval nyugodt lehetsz, nem ez a végleges, alapszintű dolgokat már tudsz benne használni, a többi később jön fokozatosan. -
zseko
veterán
Na, valóban lehetett a 'régi' MyTelenor alkalmazással is számát befizetni, meg az újjal is, igaz kissé nevetséges módon, a bankkártya adatokat minden egyes hónapban újra be kell írni, amit a Telenor úgy reagált le a play áruházban, hogy 'az appban nem lehetséges a kártyaadatok elmentése'. Érdekes, a Walletben meg lehet?
Ugyancsak nevetséges, hogy kártyás feltöltésnél a számot szintén kézzel kell beírkálni, mert azt a roppant bonyolult dolgot - amit a Wallet egyébként szintén simán megugrik -, hogy a telefonkönyvből válasszam ki a számot, hírből sem ismeri
Aztán mivel (számomra legalábbis) semilyen értékelhető informatív dologgal nem tud szolgálni, mert ugye értelmes widget sincs hozzá, ami a 'végtelen' neten kívül (bár még erre sem képes) bármilyen más értelmes dolgot kijelezne, így tulajdonképpen semmi értelme nincs számomra ezt az appot használnom. Komolyan mondom, az ilyen fejlesztőket páros lábbal rúgnám ki. Félreértés ne essék, nem Telenor specifikusan, hanem bárhonnan. Bár valószínűleg a vezetést nem érdekli.
A Play áruházban sem tudok értékelni, mivel valamiért nálam nincs olyan.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
jociolaszi #70339 üzenetére
Szia, mint telenoros értékesítő mondom, nincs ilyen.
-
jociolaszi
tag
Sziasztok tudja valaki hogy mi jár annak aki 20éve aktiv előfizető (nem kártyás) . Mert én azt halottam hogy egyszeri bármilyen telefont kihozhat a csomagjában ingyen! Akár iphone is. Igaz ez?
-
zseko
veterán
válasz
CartmanLand0 #70332 üzenetére
Ez alsó hangon is legalább öt éve így van, én ~19 éve vagyok előfizető, de még így sem volt újdonság. Az sajnálatos dolog, ha valóban félretájékoztattak, az is lehet, hogy nem is értette mit akarsz (futottam is ilyenbe) és ezért beszélt félre. Kérdd ki a beszélgetést és az alapján reklamálj náluk. Igaz vezetékes net a Telekomnál, de voltak már így kedvezményeim emiatt.
-
CartmanLand0
senior tag
Az eddigi ügyfél nevére lesz most már a telefon megvásárolva, igy 9500 forint kezdőrészletet kell befizetni. Más lehetőségem nincs. Utána majd átiratom.
-
asdf_
veterán
válasz
CartmanLand0 #70333 üzenetére
Tetszik, nem tetszik, ez a realitas. Nem fizettel meg naluk semmit, nincs eloeleted, tokismeretlen vagy szamukra, siman lehetsz egy feloltoztetett nincstelen homeless, aki mar az elso szamlat sem fizeti ki, ellenben egy huszasert lepattintja a telefont egy neppernek, az meg kiuti simlockot, atirja az imei-t, vagy viszi egy random orszagba, ahol a magyar tiltas nem er semmit, vagy akarmi, a mobilceg meg ott al majd' 100 ezer minuszban.
Es ez nem a Telenor felfogasa, barmelyik masik szolgaltatohoz mesz be nullkilometeres nimandkent, pont ugyanugy forgalmi eloleget fog kerni toled, reszletre vasarolt telefon eseten, mint ahogy a Telenor tette... -
bedibazsa
senior tag
Sajnos ez teljesen normális procedúra minden új ügyféllel. Az, hogy a CC máshogy tájékoztatott, az gáz. A honlapon fel tudod venni a kapcsolatot az írásos ügyfélszolgálattal és tudnak ajánlani egy jó megoldást. A megoldás az lehet, hogy veszel egy telefont az eddigi ügyfél nevére, majd átírod. De a részletet a helyszínen ki kell fizetni, azt nem tudod átvállalni. Gondolom ez lenne a lényege.
*70329-re lett volna ez a válasz, bocsi. -
CartmanLand0
senior tag
Teljesen lényegtelen hogy igy megy vagy sem .... Basszák tájékoztatni erről az embert, amikor direkt többször érdeklődtem. Maga az eladó is azt mondta átverés az egész.
Az el lehet menni másik szolgáltatohoz témához meg csak annyit tennék hozzá, hogy amikor ezelőtt lejárt a 2 év, édesanyám megemliette hogy lemondaná az előfizukat, és szolgáltatót váltanánk ... Szabályosan hadjáratot inditottak, folyamatosan hivogattak, a háttércsoport egyik ügyintézője, és olyan csomagot ajánlott, ami nagyon egyedi ezért maradtunk. Nem váltok mert a szolgáltatással elégedett vagyok ... Itt a tájékoztatás hiánya miatt éreztem ezt furcsának
-
fil
őstag
válasz
CartmanLand0 #70329 üzenetére
Számukra te új előfizető vagy, édesanyád egyedül a régi előfizető.
El lehet menni másik szolgáltatóhoz ,ha ez így nem jó. Vagy esetleg azt meg lehet próbálni, hogy a jelenlegi konstrukcióban megveszitek a telefont. Aztán átíratjátok a számot a te nevedre. A készülék így persze nem a te neveden lesz ,de az mindegy ,fizeted a részleteket a mamádnak. -
asdf_
veterán
válasz
CartmanLand0 #70329 üzenetére
Teljesen lenyegtelen, hogy 14 eve hasznalod a szamot, ha magadra iratod az elofizetest, es melle veszel egy keszuleket, akkor ugyanolyan nullkilometeres senkii vagy, mint barki mas, aki beteved a boltba, ebbol adodoan rizikos ugyfel statuszt kapsz, igy magas forgalmi eloleget is (ami logikus is, hiszen te az o szempontjukbol csak hasznaltad a szamot, nem pedig fizetted, tehat az, hogy az elmult 14 ev szamlaja mind idoben be lett fizetve, nulla relevancaval rendelkezik). Amit kernek, az pedig forgalmi eloleg, es nem egy reszet, hanem termeszetesen teljes egeszet levonjak majd a kesobbi szamlakbol.
Ez mar NAGYON regota igy mukoidk, csodalom, hogy most futsz bele eletedben eloszor, szazropis telefonnal nimandkent nem nagyon setal ki a boltbol valaki forgalmi eloleg nelkul -
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék megosztani egy számomra érdekes és felháborító dolgot. Próbálom összefoglalni. Több mint 14 éve előfizetők vagyunk a Telenornál édesanyámmal, három előfizu is van a nevén, egyik az ővé, másik az enyém, a harmadik nagymamámé. A 14 év alatt mindig pontosan fizettük be a számlákat, sosem volt gond. 3éve telefont is vásároltunk részletre, az is pontosan ki lett fizetve. Minap ugy döntöttem, mivel lejárt az aktuális 2 éves hűségidőnk, hogy az én előfizum megszüntetjük, én kötök egy ujat immár a saját nevemre, illetve veszek mellé egy telefont részletre. Utána jártam a dolgoknak, többször is felhívtam az információs vonalat, több ügyintézővel is egyeztettem, csak hogy minden világos legyen. Konkrétan XS csomagot választottam ki magamnak és egy Samsung A70es készüléket. Többszöri egyeztetés után indultam el a helyi kirendeltséghez, azzal az információval, hogy személyi lakcimkártya és adókártya kell majd, illetve 9500 forint előleg a készülékre. Mint emlitettem többször egyeztettem ügyintézőkkel, illetve online is tájékozódtam a Telenor oldalán. Sorra is kerültem, széles mosollyal fogadott az ügyintéző srác, egyből bele is vágtam a dolgok közepébe. Még végig sem mondtam mit szeretnék, szomorúan rázta a fejét a srác, és a következőkkel szembesültem. A 9500 forint előleg lófasz. Kb 60ezer forintot kell befizetni új előfizetőknek, amiből egy bizonyos összeget visszakapok a szolgátatótól 5 hónap aktivitás után, olyan formában, hogy kevesebb havidijat kell majd fizetnem, kb 1000 forintot a 3500 forint helyett. Maga az eladó is, aki a Telenor alkalmazottja azt mondta, nagy átverés az egész, szarják tájékoztatni az embereket erről az apro tényről. Bár tudom nem sokat segit, hogy 14 éve használom a telefonszámukat, és fizetünk, mivel édesanyám nevén van, de azért megemlitettem neki. Azt mondta esetleg van arra lehetőség hogy a mostani számomat átirjuk az uj kártyára, aminek a dija 4800 forint amit előre ki kell fizetni, és még akkor is nagy az esélye annak hogy kb 50ezer előleget kell kicsengetni. Kérdem én, ez igy teljesen rendben van ? Ezt miért nem közlik az infóvonalon, illetve az online felületen ? Számomra megalázó volt ez ha hiszitek ha nem. Esetleg más is járt már igy ?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Viktor0610 #70326 üzenetére
Tényleg, afelett átsiklottam.
-
-
viktorhu
veterán
válasz
#73222400 #70316 üzenetére
Vodapárti vagyok főleg a roaming miatt, de Telenorral majdnem bármilyen tetszőleges helyen és időpontban nagyobb sávszélességet mérek, mint Vodafone-on. Viszont szezonban Siófokon meg a Telenorral nem lehetett esténként semmit csinálni (filmet néztünk volna), és a Vodafone-ról sikerült.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
jbnd-007 #70315 üzenetére
Egyértelmű, hogy nem érdemes korlátos otthoni előfizetésekkel szórakozni, ha egyszer van korlátlan és hűségidő nélküli olcsóbban ugyanannál a szolgáltatónál. Azoknak való az otthoni előfizetés, akik nem tudják/akarják kifizetni a 4G eszközök árát és inkább ezért bevállalják a 2 évet és a korlátos netet...
-
4Grider
nagyúr
válasz
#73222400 #70316 üzenetére
Budapesten az LTE-A hálózaton ma lassulási problémák vannak. Ilyennel utoljára bő fél évvel ezelőtt találkoztam (leszámítva a feltöltési VoLTE bug-ot). Szóval megtaláltad azt az időpontot és helyszínt, ahol tesztelned kell a Telenort. De nem baj, több sávszél marad nekünk, akik egész évben használjuk...
-
törölt tag
7 évvel ezelőtt váltottam telenorról vodára: a "lelegző 3G-s telerosos cella" miatt. Gondoltam teszek egy próbát, évek....4G....csak jó lesz (én kis naív).
Hát...ilyen: 0,3Mbps feltöltésisebességlassúság és 5,4 másodperc válaszidő.Budapesten. A sebessgmérés vodás appal készült, de telenor simmel [link] [link]
Tudom-tudom: jelentsem be hibára...stb. Inkább nem szenvedek ezzel. kivettem a kártyát, és a kukába dobtam. -
jbnd-007
tag
Nem tudjátok mi a ráció az otthoni mobilnet árak emelésében? Nem tudják kiszolgálni a forgalmat? Vagy a flották korlátlan netjét használják túl sokan?
Nekem még az 50+150+korlátlan böngészés van 4200-ért, de most már a 60+60 csomag is 6300-ért érhető el (és az a 60GB korlátlan böngészés opció nélkül a mai weboldalak méretét tekintve sokkal rosszabb, mint a mostani 50-em). Ráadásul valahogy megváltoztatták a forgalomszámolást, mert évekig mindig elég volt az 50GB, most meg 4-5 nappal lejárat előtt rendszeresen kifogyunk belőle és a mi oldalunkon nem változott semmi, nincsenek új szokások vagy új hardver.
A lényeg, hogy lassan alternatíva kellene. Kezdjek flottázni? Vagy várjak most már a Digi-re, majd az lenyomja az árakat?
-
tomp
félisten
Nem tapasztalja senki az adatforgalom bizonytalanságát?
Mármint sebesség az bőven megvan speedtesten de kívülről/kívülre közlekedő forgalom bugos.
pl 230/50Mbps van és a Tidal app közli, hogy hálózati hiba miatt nem tudja betölteni a zenét, vagy több Google app is panaszkodik a hálózatra.
A legrosszabb a metróban. M2-3-4. -
allein
addikt
válasz
pauliboy23 #70306 üzenetére
Köszönöm szépen. Én úgy szerettem volna vásárolni, hogy egyben kifizetem de sokkalom a 328.000 forintot havi 19.000 csomag mellé. Jövő hónapban lejár amúgy a két éves hűségem, szétnézek másik két szolgáltatónal milyen csomagok vannak.
Ezért a mai napon hirtelen felindulásból megvásároltam üzletben, függetlenül
(#70311) ish4d0w - mit tudnának kínálni? Megvásároltam ma Pro Maxot
Talán megér egy próbát. Csak telefonon lehet emiatt érdeklődni vagy személyesen is?
-
tomp
félisten
-
bedibazsa
senior tag
válasz
pauliboy23 #70306 üzenetére
Ha megvan a 6 befizetett számla, nincs előleg, kivéve, ha azelőtt sim only csomagja volt az ügyfélnek és még sosem vásárolt készüléket. Akkor az első - készülékes - havidíjat kell befizetni, ami az 5. számlából lesz jóváírva, ergo 0 Ft-tal lett megvásárolva az iPhone.
-
Makifeju
tag
válasz
#72445440 #70304 üzenetére
No a bárhol mint írtam telefonos boltokat jelent,de ott az auchan,a tesco,stb...
A biztos infó amúgy megvan,felhívtam az ügyfélszolgálatot és megkérdeztem.
A pontos adatok: A csomagolástól (csomagoláson látható dátum) számított 15 hónapon belül aktiválható minden feltöltőkártyás simkártya.
Probléma kilőve,joccak Hölgyek/Urak! -
Makifeju
tag
Sziasztok!
Sima feltöltőkártyás telenor simet a vásárlás után mennyi ideig lehet aktiválni?
Azt tudom hogy x idő után már nem,de azt nem hogy mennyi ez az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest