- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Dijvalrtozas kozlemeny aljarol:
A fenti módosításokra az ÁSZF Törzsszöveg 9.2.1. pontja szerinti kétoldalú (közös megegyezéssel történő) szerződésmódosítás szabályai szerint kerül sor. . A kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó Telenor-ajánlat akkor tekinthető elfogadottnak, ha azt az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül az ÁSZF 9.2.1. pontjában rögzített módok egyikén kifejezett, tevőleges magatartással elfogadta, illetve az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 6/2011. NMHH rendelet 15. § (5) bekezdésével összhangban kialakított ÁSZF Törzsszöveg 9.2.3.10. pontja alapján a nyilatkozattételt fenti határidőn belüli elmulasztotta.
Elektronikus hirkozlesi torveny:
132. §
(8) Az előfizetői szerződés kétoldalú, közös megegyezésen alapuló módosítását bármelyik fél kezdeményezheti. A ráutaló magatartással kötött előfizetői szerződések kivételével a kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó szolgáltatói ajánlat - az Elnök rendeletében meghatározott kivételekkel - csak akkor tekinthető elfogadottnak, ha azt az előfizető kifejezett, tevőleges magatartással elfogadta. Szóban kötött előfizetői szerződés esetén az előfizető kifejezett szóbeli vagy írásos nyilatkozata, írásban kötött előfizetői szerződés esetén az előfizető kifejezett írásos nyilatkozata szükséges kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó szolgáltatói ajánlat elfogadásához. A szóban és írásban kötött előfizetői szerződés esetén az előfizető tevőleges és kifejezett elfogadó nyilatkozata hiányában a szolgáltatás további igénybevétele, mint ráutaló magatartás elfogadásnak nem tekinthető, ettől érvényesen eltérni nem lehet. Amennyiben az előfizető kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó szolgáltatói ajánlatot kifejezett, tevőleges magatartással nem fogadja el, a szerződés változatlan feltételekkel hatályban marad. kétoldalú szerződésmódosítás további szabályait egyebekben a szolgáltató általános szerződési feltételei tartalmazzák.En nem vagyok jogasz -bar mar jo ideje bujok mar jogszabalyokat- de nekem ebbol a kettobol az jon le (ne felfeledjuk, hogy az EHT az erosebb, nem az ASZF), hogy ha igazolhato modon -fax, tertis level, telenor online-on beluli uzenet- azt mondja az elofizeto, hogy o ezt a valtozast nem fogadja el, akkor nem lephet ervenybe az emeles. De ha valakinek mas gondolatja van, cafoljon nyugodtan, lehet, hogy hulyeseget beszelek.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #32297 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Annyi kérdésem lenne még ,hogy ha én egy hónapja vettem ugyanúgy emelik nekem ős majd, illetve akkor ha jól értem a mytariff csomagok árai nem emelkednek?
-
-
-
törölt tag
Ha telefont vettem, hűség is van, Smart tarifa extra 1-el, akkor minden kötbér vagy ilyesmi nélkül át válthatók mytariff-ra? Gondolom csak akkor ha a havi díj ugyan annyi vagy több.
-
Mr X
veterán
válasz
Viktor0610 #32291 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy a Smarttarifa Extra csomagokban csak lassítják a netet a keret elfogyása után, nem kilövik.
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #32291 üzenetére
Jogos, elnéztem
Mennék én MyTariff-ba, ha össze lehetne rakni értelmes csomagokat. Meg az se túl szimpatikus, hogy ha veszek mellé telefont is, 500 forintot rádob a havidíjra. Nevetséges.
-
válasz
#42308056 #32289 üzenetére
Valami hiba lesz a MyTariff-ajánlódban, mert 80 perc + 700 mega net is csak 4200 forint.
Ami több, mint a Smarttarifa Extra 1, de nincs 5000 felett.(Egyébként nem kell túl sok ész hozzá, hogy kitaláljuk, át szeretné "szoktatni" az ügyfeleket a Telenor a MyTariff csomagokra.)
-
Soulfly842
addikt
válasz
Viktor0610 #32287 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #32279 üzenetére
Mondjuk a MyTariff csomagok eleve borzasztóan szarok. Legalább 500 mega mobilnetet szeretnék, meg valamennyi percet, mondjuk 50-et. A MyTariff csomagok 80 percnél indulnak, de ilyenkor vagy 300 mega netet kérsz vagy 700-at. Utóbbi esetén már havi 5000 forint felett járunk.
Többször is elmondtam nekik hogy így ebben a formában sokkal drágább mint a SmartTarifa Extra és nekem nem kell. Szerintem többen is, nem véletlen hogy ez az egy tarifa aminél nem nő most a havidíj.
-
tomp
félisten
Na akkor váltok Startról MyTariff XS-re, hogy változatlan legyen a díj.
Amúgy a 30GB+4G nincs a listában. Annak a díja változatlan marad.
Előre majd szólok, hogy készüljenek fel mert váltani fogok. Nehogy megint rossz legyen a netem 118napig aztán megint kötbért kelljen fizetniük. -
válasz
Soulfly842 #32286 üzenetére
A Telenornál jellemzően nincs készülékvásárlás miatti kötbér, így a lefelé váltás lehetősége sem adott.
Az utóbbi emeléseknél legalábbis így volt, most sem hiszem, hogy másként volna ez... -
Soulfly842
addikt
A Telenornál is az a minimum, ahogy a Telekom eljárt. Szerintem csak frissek a változások, s az ügyintézők még nincsenek képben.
Ahogy a Telekomnál működött:
- Ha készüléket is vettél hozzá, akkor lentebb válthattad bármilyen kisebb díjcsomagra. a Tarifakötbért átalakították készülék kötbérré, s onnantól szabad volt a díjcsomag váltás bármilyen - akár kisebb díjcsomagra.
- Ha nem vettél hozzá készüléket, akkor volt csak lehetőség az előfizetői szerződés felmondására kötbér mentesen.
Ezt a lehetőséget szerintem ugyanúgy kötelesek biztosítani.
-
-
IamTheDog
tag
válasz
és ha kaptam, akkor a két év alatt ők azt csinálnak, amit akarnak, és nincs beleszólásom?
-
válasz
hjanos1 #32280 üzenetére
A kedvezmény biztosan több, mint egy forint volt (a listaárhoz képest), főleg, ha 60000 forint a kötbér, mert azt kb. S-kategória mellé szokta tenni a Telenor.
Abba nem érdemes belemenni, hogy a független (pláne szürkeimportos) árhoz képest mennyivel olcsóbban kaptál készüléket.
-
hjanos1
senior tag
válasz
Kaptam kedvezményt, 1ft-ot a listaárhoz képest, mégis valami 60k-s kötbért emlegetett a csomagra, az mi lehet?
-
A szerződés felmondásának a kulcsa az, hogy kaptatok-e olcsóbban készüléke vagy sem a 2 év hűségért cserébe.
Amennyiben igen, nagyon sok mindent nem tehettek, kivéve a MyTariff-csomagokra való váltást, mert ott nem emelkednek a díjak.
Amennyiben nem, akkor nincs mit tenni, mert azok a csomagok jellemzően változatlanok maradtak. -
hjanos1
senior tag
válasz
Lajtorja #32276 üzenetére
Nekem is a kötbért ecsetelte. Én meg mondtam neki, hogy akkor ez egyoldalú szerződésmódosítás, mivel ha nem fogadom el akkor is érvénybe lép. Ennyi erővel írok nekik egy emailt, hogy holnaptól 100ft-ért venném igénybe a szolgáltatást szerződésmódosítással.
Ki kéne deríteni, hogyan lehet megúszni ezt a kötbért, mert nem hiszem, hogy ezt megtehetik... -
Lajtorja
aktív tag
válasz
IamTheDog #32275 üzenetére
Jött a mail, felhívtam őket megtudakolni, hogy mik a lehetőségeim... néma csend. Na -gondoltam- ez nem lesz egy egyszerű menet
Rákérdeztem a csomagváltás, felmondás, illetve a "minden marad ahogy eddig volt" lehetőségekre. Az elsőre rákapott az ügyfélszolgálatos és perceken keresztül ecsetelte milyen szép, új, jobb és persze drágább csomagokat választhatok.
Felmondásra a kötbér volt a válasz, apelláta nincs.
Hogy minden maradjon a régiben, úgy ahogy aláírtam -szerintük- arra nincs lehetőség, valami ajándék netet emlegetett a kolléga ha belemegyek a buliba, de mondtam hogy nem kérek belőle.
Harapófogóval kellett kihúzni az információkat, gondolom volt céges fejmosás mit kell/szabad mondani. Nem az 500 pénz miatt, de milyen eljárás ez? Szerintem nagyon gusztustalan.
-
törölt tag
Ez érdekes kérdés. Mi van ha most köt az ember 2 év hűséggel egy XXXXL előfizetést és elhoz egy telefont pofátlanul olcsón, majd ír hogy nem pálya az áremelés? A Telenor felbontja a szerződést, ennyi volt a két év hűség, majd az ember másnap bemegy és előfizet egy XS csomagra? Működő life hack lehet ez?
-
asdf_
veterán
válasz
hjanos1 #32268 üzenetére
Ez ketoldalu modositas, visszairhatsz nekik, hogy nem fogadod el, es akkor megy tovabb minden ugyanugy, ugyanazon tarifakon, mint eddig. Vagy ugy dontenek, hogy nekik ez igy nem eri meg es felmondjak a szerzodesedet a fenebe, aztan mehetsz szamhordozni meg sim lock nelkuli telefont venni.
-
Mr X
veterán
De jó, tavaly is emeltek 500-at, most meg megint...
-
zeorsdfd
senior tag
Jött a levél, én meg már nézem is a t-mobile oldalát....
-
Csaba1512
tag
Nemcsak kártyásoknak, hanem számlás előfizetőknek is jön az áremelés a telenornál.
-
törölt tag
Van valami lehetőség hogy az ember weben megnézze van-e készleten adott boltban adott készülék?
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Egy jó ideje bekapcsolta mindenkinek a Telenor a 4G-t. Pár napja viszont már "eltűnt". Tud erről valaki infót, hogy miért? ...
-
törölt tag
Ha lejárt a régi előfizetésem és újra hűséget kötök és veszek mellé telefont is jóárasítva, akkor is két személyigazoló okmányra van szükség?
-
zseko
veterán
Ma megérkezett mifelénk is a 4G, bent a szobámban 3 'csíkos' térerővel (-83dBm)
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#42308056 #32242 üzenetére
Reklám SMS-t kaptam a Telenortó.
Egészen pontosan ezt:
Årzuhanàs a Telenor Westendben. Amennyiben 2015.màjus 21-30 között cseréli le régi készülékét, vagy uj elöfizetést vàsàrol, egyes prémium kategòriàs készülékünkböl 50% kedvezményt biztositunk, részletvétel esetén is! Az ajànlatot igénybe veheti a Westend Telenor UTCA SZINTI Partner üzletében (a Bershka és Playersroom között).
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok!
Egy kicsit szétnéztem a MyTelenor oldalon, a rendelhető szolgáltatások között, és az alábbi sorokra figyeltem fel. A lista elején kiemelten szerepel néhány "ajánlott" szolgáltatás, majd a közepe felé ugyanazok, már az ajánlott jelző nélkül, olcsóbban.
Ha most én ezt jól értelmezem, akkor elég durva a helyzet...
Vagy netán az ajánlott szolgáltatások többet tudnak valamivel, mint a "simák"? Mert a listából nem látszik, hogy lenne különbség, ugyanaz a nevük. -
Hobbbyt
őstag
Sziasztok!
Mint ismeretes, a Westendben most van ez az 50%-os akció. Valaki képben van azzal, hogy milyen telefonokat lehet így megvenni? pl. egy vagy S6 Edge?
..vagy ne is álmodjak?
-
törölt tag
válasz
DarkByte #32236 üzenetére
Nàlam már régóta csak Tomatos router jöhet szóba. Remek cucc. Itt a kompatibilitási lista, meg a többi infó. Ez pedig az itteni Tomato topik (nyisd le az összefoglalót!).
-
Doggy dog
senior tag
válasz
ablack #32235 üzenetére
Nekem feltöltős (500mb,1990.-) volt és kérdeztem lehet-e olcsóbb ha 1 évre venném igénybe 1490.-ért.A válasz az volt,hogy csak előfizusok vehetik igénybe annyiért.Pedig én is úgy értettem,hogy feltöltősök is igénybe vehetik.
-
ablack
senior tag
Üdv,
Érdekelne hogy feltöltőkártyás csomag mellé kérhető a 2GB + Deezer Zene csomag? Ha igen, akkor ilyenkor lehet rá kötni az 1év hűségidőt hogy olcsóbb legyen?
-
törölt tag
-
DarkByte
addikt
válasz
#79335424 #32230 üzenetére
Igen, FDD-LTE, elírtam.
Én azért választottam egybe router-t mert nem volt kedvem a stick + router kompatibilitással malmozni. A múltban ezzel sem volt jó tapasztalatom. De most már látom hogy nem volt jó döntés a D-Link. Majd lehet meg is próbálok váltani csak kicsit meguntam most a legózást ezzel. Úgy jártam hogy a router megjött közel egy héttel előre (nem a Telenor-nál vettem, nem akartam sim lock-ot) mielőtt ki bírtam próbálni a célhelyen (nyilván jól lefedett helyen megnéztem hogy működik de a fene se gondolta hogy ilyen gyenge a rádiója) így már esélyem nem volt boltba visszavinni
Elszenvedtem vele két hétvégét mire nagyjából stabil a kapcsolat. Szüleim használják és sajnos ők nem nagyon értenek hozzá, nyilván ha elmegy a net akkor kb. a ki/bekapcsolás szintjéig tudnak bármit kezdeni a router-el.
vatomi: nem tudom hogy csinálod, lehet hogy 4G-re gyorsabban feltalál mint 3G-re. Majd egyik hétvégén levideózom mennyit kínlódik. Szerintem az első percben még a modemet se kezdi el inicializálni, csak az ethernet portokat és WLan-t. A strength ikon csak azután kezd el villogni. Firmware van rajta egyébként frissítve, de gyárilag sem volt rajta túl régi.
-
Grougon
tag
válasz
vatomi #32225 üzenetére
nekem is kifogástalanul tölt le annyival, de mellette(ugyan azon a helyen) egy sima huawei e3272 usb stick 90-110mbit-et tud szemben a 30-40-el amivel a dlink vánszorog
Akkor jöttem rá hogy nem bír a router többet amikor véletlenül levették a sebesség korlátozást az egyik sim kártyámról és kipróbáltam az ipaden, 90-100 között tud az is.
-
vatomi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #32226 üzenetére
Gépről routeren keresztül simán ment elsőre. Nekem egy külső NAS-om van, az tölt le, azzal volt nehéz összehangolni...
-
DarkByte
addikt
válasz
Viktor0610 #32224 üzenetére
Attól függ milyen szempontból kalap sz*r. Rádiós szempontból hulladék. Szüleimnél ugyanazon helyen ahol egy korábbi Huawei max. térerőt jelez, a D-Link alig akar csatlakozni. Ugyanaz a kültéri antenna. Eleve hogy melyik cellára megy fel is teljesen szerencse kérdése, reboot után totál más a térerő megint. Ilyet a Huawei egyszer nem csinált ugyanitt.
De egyébként szoftver szempontból is reumás csiga az akácosban. Minimum 3-4 perc neki mire nulláról bebootol odáig hogy lássa a hálózatot. Már ha sikerül neki, ha nem "kapja el" épp akkor a menüje szerint reset-eli a modemet, kezdi előről. A Huawei-nek ugyanez kb. 1 perc. Szóval én már bánom hogy ezt vettem, lebeszélnék róla mindenkit alapvetően. LTE miatt vettem de már rájöttem hogy ezzel a kütyüvel esélytelen Inkább költsön rá kicsit többet és vegyen valami mást, én hülye se tudom hogy minek váltottam a bevált márkáról.
Konkrétan azt se sikerült kiderítenem sehol hogy egyáltalán a TDD-800-as (Band20) LTE-t ez tudja-e vagy sem. Nem lennék meglepve ha nem. A kézikönyve egy szót nem ír róla, de még a miniPCI modem ami benne van, annak leírása sem túl szószátyár amit neten össze lehet vadászni hozzá.
-
-
vatomi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #32224 üzenetére
Szerintem sem, most már kifogástalanul tölt le 40 Mbit/sec mellett...
-
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Viktor0610 #32219 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors segítségedet!Holnap akkor be is aktiválom.
-
vatomi
aktív tag
A mai napon vettem egy Hipernet Heavy csomagot D-LINK DWR-921 routerrel 5 napos visszavételi opcióval. Minden frankón megy, késleltetés akár a vezetékesnél viszont a p2p nem indul el, bármit teszek. Port forward beállítva, Transmission teszt szerint pipa mégsem indul el semmi. Ügyfélszolgálat szerint nem tiltott. Valakinek valami ötlete?
-
-
Doggy dog
senior tag
válasz
Viktor0610 #32217 üzenetére
Igen,27.-e (Djuice 29,feltöltős)
Akkor ez azt jelenti,hogy bármi ilyen jellegű szolgáltatásom hófordulója 27.-e? -
-
Doggy dog
senior tag
Most töröltem az 500mb netet!
Klikket 1.-jén akarom beaktiválni.Mikor van a hófordulója?Mert ha mondjuk 5.-én,akkor nem éri meg hamarabb beaktiválni.Vagy az aktiválás napja lesz az?
Thx -
St3ven
addikt
válasz
Ric4m0nd #32213 üzenetére
A gyakorlatban 99% az esélye, hogy szolgáltatófüggő készüléket kapsz (elvileg meg 100%). Előretelepített appokról/témákról nem tudok nyilatkozni. Telekomnál vannak dögivel, még bootlogó is.
Szerintem jobban jársz a webshopos függetlennel, plusz ott még 14 napos elállási jogod is van.
-
Ric4m0nd
aktív tag
Sziasztok fórumtársak! Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a telenor-on keresztül vásárolt Lumia 640-es készülékekre előtelepít a szolgáltató saját appokat/témákat stb. Illetve korlátozza-e a Microsoft-tól érkező frissítéseket? Kártyafüggő a készülék amit ők árulnak, vagy más szolgáltató simjével is működik?
Rövid időn belül el kell döntenem, hogy 43-ezer forintért Telenor-tól vásároljak az üzletben készletről, vagy 50-ezer forintért kártyafüggetlenül, akármelyik webshop-ból két nap házhozszállítással.
Ha a telenor korlátozza a frissítéseket, vagy függővé teszi a telefont, ill. appokat tesz rá, akkor inkább a függetlent választom.
Köszönöm a gyors választ!
-
-
bigdigit
addikt
válasz
Viktor0610 #32207 üzenetére
Akkor ha már ennyire különbözőek vannak feltöltős vagyok 2gb Dezerrel.Ide mi való?
-
-
bigdigit
addikt
válasz
Viktor0610 #32203 üzenetére
EZ az APN érdekes dolog.Nekem volt ahol működött a net volt ahol nem.Androidra most végül is mi a hivatalos APN beállítás mert nekem van WAP meg NET is?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #32203 üzenetére
Remélem erre sose jönnek rá. Bár nálam a korlátozás megy, ingatagram lassan tölti a képeket és a weboldalak is. Viszont simán tudok FaceTime-Audion telefonálni, SoundCloudról zenét hallgatni, esetleg ha muszáj YouTube is. Így már nem is gondolkodom nagyobb adat csomagon. Remélem így marad. Csak rossz mikor elmegy az LTE és megáll a zene
-
-
-
Elementh
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO