- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tekton
csendes tag
Sziasztok!
Eladó Polished Black/Black iridium Catalyst
Nullkilométeres, nem hordott, vadi új, számlás, 1 év garanciával.
Holbrook csere érdekelne. -
Tekton
csendes tag
Sziasztok!
Korábban kerestem itt a topicban Oil Drum-hoz lencsét, végül sikerült rendelnem USA-ból egy FUSE Lenses nevű gyártótól utángyártottat.
A lencse neve Bronze Mirror Tint, legjobban a 24K Gold iridiumhoz lehetne hasonlítani. Nem torzít és minőségileg is megállja a helyét, szépen csiszolt a lencse széle, pontosan illik a keretbe. A képen nagyon nem látszik, de a keret színe Polished Rootbeer. 37$ volt és megjött 15 nap alatt. -
Tekton
csendes tag
válasz
Graf-X #32069 üzenetére
Graf-X, HagaNRG!
Köszönöm a válaszokat. Mivel Oil Drum-ba szeretnék lencsét, sajnos csak utángyártott jöhet szóba, mivel már ebay-en sem találtam eredeti replacement lencsét. Sajnos nekem is a lencse belseje kezd "lehámlani" és már hordhatatlan a szemüveg ez miatt. Találtam egy FUSE nevű gyártót, tőle rendeltem végül egy BRONZE Mirror Tint lencsét. Meglátjuk...
-
Tekton
csendes tag
Sziasztok. Új lencsét akarok venni Oil Drum-ba. Van tapasztalat Walleva, illetve Revant lencsékkel? Kár, hogy oakley nem gyárt lencséket régebbi modellekhez...
-
Tekton
csendes tag
Sziasztok!
Idén nyáron töltötte 9. szülinapját hőn szeretett Cinder Red Oil Drum-om. Az évek során eléggé lefáradt szegény. Nagyon szeretem, így ha valakinek lenne eladó sorban hibátlan állapotú Oil Drum, esetleg Oil Drum II, írjon rám priviben.
Köszi -
Tekton
csendes tag
[link]
Beindult a lavinaNe haragudjatok, hogy ennyit belinkelek, de k....ra idegesít, ha átb..sszák a jónépet.
-
Tekton
csendes tag
Deviationról valakinek tapasztalat? Egy Inmate-hez képesst mekkorát takar?
Volt egy Ducati Inmatem, amit imádtam. Én állat a műszerfalon hagytam a Westend parkolóban, a folytatást a fantáziátokra bízom... -
Tekton
csendes tag
[link]Livestrong Jawbone zöldbe 45K-ért?
Brutál, hogy mivel van tele a Vatera -
Tekton
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem elérhetőséget adni, vaterán Kirzseg néven futó úríemberhez??? email, tel...
-
Tekton
csendes tag
Sziasztok!
Vetnétek pár pillantást a linkre: [link]
Esetleg valaki nem tudná levezényelni az adás-vételt nekem. Fogalmam sincs miként működik a PayPal, és még soha nem vásároltam az íbéjről.I
tthon meg csak méregdrágán találtam Inmate-t -
Tekton
csendes tag
Sziasztok!
Oakley Inmate esetleg valakinek vón eladó?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Intel Core i7-13700K Processzor
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest