Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz Vyndree #25700 üzenetére
Mivel sem a Nikon sem az M42 bázistávolsága nem változott, a több évvel ezelőtti információk is naprakészek
Mivel ezek az adapterek a filléres kategóriába esnek, kétlem, hogy olyan minőségű lencse lenne a lencsésben, ami nem ront olyan sokat, és így megérné a dolog. Ha csak közelre használnád, érdemes meggondolni, bár 300 Ft (vagy a nem licitálós 640 Ft) annyira nem pénz, hogy ha van M42-es obid, vállald be (szerintem)."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
ThodEE
őstag
válasz Vyndree #25700 üzenetére
D5100 en közelre szoktam használni a lencse nélkülivel egy Helios 44-2-t.
Vettem lencséset , annyit nem rontott a képen de azzal sincs meg a végtelen fókusz mint ígérték
Most nincs nálam lencsés átalakítós kép, de ha gondolod tudok csinálni a héten[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
Byk01
őstag
válasz Vyndree #25769 üzenetére
Az 50/1.8 D teljesen korrekt üveg. Ha kicsit visszaolvasol, pár hete azon ment egy kisebb eszmecsere, hogy a D a jobb, vagy a G. Ez sok mindent elárul róla. Néha feltűnik egy-egy régebbi AI objektív is, de azok sem olcsóbbak jellemzően.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Byk01
őstag
válasz Vyndree #25774 üzenetére
Nem lett egyértelmű befutó. Ha jól emlékszem, nyitva jobb a D, viszont a G-nek szebb a háttérmosása.
Ha gondolod, az én D-met kipróbálhatod.
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
chipi-85
senior tag
válasz Vyndree #25895 üzenetére
Jah, ennyire nem akarok mókolni
Csak volt pár filmes obim, amiket el szeretnék adni, és egy srác kérdezte, hogy d3200-ason mit művel a manuális obi.
Én meg D7000-esre raktam fel néha, ott ugye nincs gond, mert beállításokban láttam olyat hogy chip nélküli obikkal tudod dolgozni. csak nem tudtam, hogy belépő mit kezd vele! -
törölt tag
válasz Vyndree #25989 üzenetére
Miért akkora probléma, ha nincs fénymérés? Évtizedekig elvoltak nélküle a fotósok. Kicsit gondolkodósabb, számolgatósabb így, de DSLR esetén ha egy kép nem sikerül, maximum készítesz egy újat. Meg kell ismerni hozzá rendesen a gépet és az obit, utána annyira nem nehéz meghatározni az expozíciós adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest