- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
Toninho13 #26548 üzenetére
Már az is megfeleő ha"gyengécskén" 4.5ghz-t megy léggel... A proci maga nagyon jó, viszont az hogy kb az összes alaplap gyakorlatilag alkalmatlan sli, vagy cfx rendszer kiépítésre az elég borzasztó... A proci szépet fejlődött, de az alaplapok kicsit visszafelé, remélem hogy az ami leváltja majd az x58-at dob vaélami olyat is amit eddig nem láttunk!
OldJohnny66:
Én nemtudok még 8gb-os modulról, mert ugye 4*8=32... kicsit borsos lenne véleményem szerint az a 4slotban 32gb ramocska -
katt777
félisten
válasz
Toninho13 #22201 üzenetére
Azt ki mondta neked? 212 egy nagy szar, csak megerősíteni tudom. Én is próbálkoztam vele, miután láttam a tesztjeit a neten. Bizonyára nem keveset fizettek értük a forgalmazók, hogy el tudják adni.
jeni: Olyan helyről nem kell vásárolni, ahol nem adják meg a gyártói gart. Igaz, ez roppant mód leszűkiti a kört.
Sárpac: Kár, hogy nem lehet ez alapján választani a boltban.
-
B4l!nt
aktív tag
-
HSM
félisten
válasz
Toninho13 #22048 üzenetére
Oké, hogy 3db van.... Mennyi fúj befelé, és hova? Kell legalább egy első befújó, meg egy oldalsó, normális fordulatszámon, hogy érjen is valamit... (Olyan 1200rpm környéke, porszűrővel több) és nem baj, ha van egy kiszívó is hátul vagy felül.
Vagy van az a verzió, hogy kis ventit teszel az NB-re, de akkor az nagyon csak ott fog hűteni, pedig lehet nem csak annak kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fűnyíró topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest