Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
Toninho13
üzenetére
Már az is megfeleő ha"gyengécskén" 4.5ghz-t megy léggel... A proci maga nagyon jó, viszont az hogy kb az összes alaplap gyakorlatilag alkalmatlan sli, vagy cfx rendszer kiépítésre az elég borzasztó... A proci szépet fejlődött, de az alaplapok kicsit visszafelé, remélem hogy az ami leváltja majd az x58-at dob vaélami olyat is amit eddig nem láttunk!

OldJohnny66:
Én nemtudok még 8gb-os modulról, mert ugye 4*8=32... kicsit borsos lenne véleményem szerint az a 4slotban 32gb ramocska
-
katt777
félisten
válasz
Toninho13
üzenetére
Azt ki mondta neked? 212 egy nagy szar, csak megerősíteni tudom. Én is próbálkoztam vele, miután láttam a tesztjeit a neten. Bizonyára nem keveset fizettek értük a forgalmazók, hogy el tudják adni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jeni: Olyan helyről nem kell vásárolni, ahol nem adják meg a gyártói gart. Igaz, ez roppant mód leszűkiti a kört.
Sárpac: Kár, hogy nem lehet ez alapján választani a boltban.

-
B4l!nt
aktív tag
-
HSM
félisten
válasz
Toninho13
üzenetére
Oké, hogy 3db van.... Mennyi fúj befelé, és hova? Kell legalább egy első befújó, meg egy oldalsó, normális fordulatszámon, hogy érjen is valamit... (Olyan 1200rpm környéke, porszűrővel több) és nem baj, ha van egy kiszívó is hátul vagy felül.
Vagy van az a verzió, hogy kis ventit teszel az NB-re, de akkor az nagyon csak ott fog hűteni, pedig lehet nem csak annak kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. Na itt volt egy két érdekesség, mikor qpi-nek simán tolt 1,35V+.
Keldor járt így az ocz-kel, azóta arctic rc hűti a ramokat és ha jól tudom, minden okés. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)