- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
MPowerPH #26825 üzenetére
Lehet kapni.
Minden RAM-modult lehet "single" is kapni, csak kit-garanciát nem kapsz rá. Ergo ha a tri-kited OK, az ugyanolyan 4. RAM-mal viszont valamiért mégsem OK a quad, akkor nem klamálhatsz (re-klamálásra meg esély sincs), míg egy quad-kit esetén igen. Tri-vel is így van.HSM: Most én fogalmaztam érthetetlenül? Asszem igen. Teszt és teszt mind mást mond, de ha emlékszel, én eddig is egy tuningolt 950 mellett érveltem, ha az embernek ma kellene konfigot vásárolnia.
Miért szapulás a gyenge teljesítmény megjegyzése? Tényleg nem bírom ezt a hozzáállást, hogy valaki egyszerűen közöl egy infót, és akkor az másnak "szapulás" v. fikázás. A Core i is 2 éves technológia.OldJohnny66: Hogy "átmeneti", azt felesleges megjegyezni, mert minden topic az.
Hát az X6-okat én már rég "kiszúrtam", ahogy már anno az X4-eket is. Ezért is írtam már régebben, hogy semmit nem várok a Bulldozertől a bugos meghajtókon kívül.AirBooms: Miért nem tud senki számolni?
Ha veszel egy izmos konfigot kb. 180.000Ft-ért (nagyjából mindig ált. ennyi, de inkább kevesebb egy elfogadható árú, de nagy teljesítményű cucc, nem számolva a továbbhasználható részeket), és használod 3 évig, akkor évi 60.000, havi 5.000 Ft-ba kerül, még ha el sem adod. Szinte bármi másra többet költesz. Ha még el is adod (egy csúcs cuccot el lehet adni 3 év múlva, míg egy közepeset már nem igazán), 1-2 mozijegy, vagy egy buli ára a havi költsége annak, hogy 1.5 évig szuper, 1 évig jó, 0.5 évig közepesen jó géped van. Bár lehet, az én nézőpontom furcsa.
A PH-s teszt, na ja. Az már HD6970 esetében is távol állt kissé a valóságtól, persze lehet, hogy csak véletlenül, és nem azért, mert a támogatóknak megint érdekük az új hardver eladása.Én inkább Guru3D-t, vagy más oldalakat tekintek mérvadónak.
A tömörítőprogik a Phenomot is szeretik!
ASRock Fatal1ty-vel nem gond a CPUhűtő típusa.kpal: Mi is az a "nem hibátlan gép"? Én hibátlan gépet is kihasználtam évekig.
Vikthor: Ha kell CF/SLI, akkor X58, ha nem, akkor SB, ha tuning se, akkor 2500 v. 2600. LGA775 már eléggé elavult és lassú.
Erdei88: Az ASUS 3 slotos 6970-ese a szép mostanában sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Intel Core I7-9700
- AMD Ryzen Threadripper 1920X processzor 12x3.5GHz TR4
- Intel i7 6850k 2011v3 processzor tökèletes működéssel
- Intel Core i5-4590 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.70 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- Intel Core i5-4570 Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.60 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest