Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

Amúgy teljesen jók ezek az OCZ ramok... Nem értem, mi a baj azzal, hogy kézzel piszkálni kell picit a subtimingeket? Meg nem értem, miért kell elvárni egy ilyen kedvező árú kittől, mint az 1600@CL7 Platinum, hogy P&P pöccre vigye a legidiótább beállításon is az 1600@CL7-et... :U A másik meg az, hogy ha a lap gagyin lövi be a sub-okat, az nem a ram hibája szvsz.... :U
    Én is mikor még nem tudtam a sub-os dologról, belőttem 1600@CL7-re, nem ment, írtam a supportnak, másnapra kaptam is választ, korrektül leírták, mit állítsak be, és úgy ment is a kit pöccre... ;) És van rá 5 év gari is, plussz gyártói élettartam... Mi kéne még, nem értem? :U Tunigot is bírja a kit, igaz nem CL7-ben, hanem CL8-ban, de úgy pikk-pakk be tudtam lőni 1750-re 1,65V-on.... :U Ami azért szerintem derék, és még messze nem ez a vége a kitnek... :U
    Aki meg lúzer, vagy lusta rászánni 1-2 órát, hogy belője, annnak meg ott az XMP-s Intel Extreme kit, kapásból 2 féle XMP profillal... :U

(#11584) katt777: Ja, elvileg mindegyik slotban mennie kéne... :F De az egyik 16-osba is nyugodtan kipróbálhatod... Az ráadásul azok egyenesen az X58-ba mennek, és V2.0-k.... :D

Új hozzászólás Aktív témák