Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OceanStorm
tag
Nem kis terem lett berendezve.
-
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5298 üzenetére
Hát sok sikert kívánok az elképzeléseidhez. Az én asztalom is alakul, már ami az előkészületeket illeti. Szereztem egy asztalost aki elvállalta a melót, illetve hamarosan egy két dolog is beszerzésre kerül a megépítéshez. Első körben az emelő szerkezet lesz kiépítve.
-
YanezTTrain
tag
válasz
OceanStorm #5297 üzenetére
Szépen lassan haladnak a dolgok. Leginkább időhiányban szenvedek. Ez a kupac felsővezetékmező nagyon jókor jött, sokkal egyszerűbb lesz az új állomásra felsővezetéket építeni.Még gondolkodom az asztallap méretein, lehet, hogy egy kettéhajtható változat mellett fogok dönteni, még nem tudom. A tárolás megkönnyítése most elég fontos szempont. Egy kihajtható retesszel fixálható változaton töröm a fejem. Ami tárolva csak 1,2 méter helyet foglal, kinyitva viszont egy 2,2 méter hosszú fejállomás van belőle, ami már elég, hogy bármelyik vágányra be tudjon állni 4db. gyorsvonat kocsi, akár a 27cm-es példányok is, illetve előttük elfér egy BR01 - BR03 méretű mozdony. Mindenképpen úgy akarom méretezni, hogy semmiféle korlátozást ne kelljen alkalmazni a járművekre. Így természetesen az összes vágány felett lesz drót is.
Viszont ha már ilyen szép nagy lesz az asztalrész, mindenképpen megépül a fűtőház, ami szintén villamosítva lesz és a kellő melléképületeket sem hagynám le.Ez volt az eredeti elképzelés, utána gondoltam egy olyan megoldásra, ahol csak három vágány van és nincs fűtőház. De jobban szeretném ezt a variációt megépíteni, mert így a nem használt mozdonyoknak is van hely, illetve lehet egy kis mozdonycserélőset játszani, gépmeneteket elengedni.
-
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5296 üzenetére
A terepasztal kibővítésével amiről múltkor írtál azzal mi a helyzet ?
-
YanezTTrain
tag
Másnak egy kupac fémhulladék, nekem kincs! Ötven darab eredeti Märklin felsővezeték mező. Rendbe kell tenni őket, de megéri a dolog a fáradtságot. Így már hamarosan a Märklinarium teljes vágányzata felsővezeték alá kerül. Szabadon mozoghatnak a villanygépek a teljes pályán és lesz lehetőség az egyenáraú mozdonyok használatára is. -
YanezTTrain
tag
válasz
OceanStorm #5293 üzenetére
A régi hagyományos meglátás ugye az volt, hogy pályaméteremként maximum 3 cm-t emelkedjen a vágány. A legtöbb szobai kis terepasztalon ez alapból tarthatatlan. Marklinnel folytatott kísérletekben a pályaméterenkénti 5 - 5,5 cm emelkedést még szó nélkül bírta a szerelvény. Na nem ilyen 100 kocsis csak átlagos, mondjuk 3db négytengelyes gyorsvonat kocsi, vagy 6-7 teherkocsi.Egy átlagos 2-3 méter hosszú házi pályán bizony fura dolgokat kell időnként előadni.
-
Szólista
senior tag
válasz
OceanStorm #5293 üzenetére
a vonat sem rövid
-
OceanStorm
tag
Korábban ment egy eszmecsere arról hogy milyen emelkedőt érdemes építeni egy pályához, hát ez elég meredeknek néz ki de felmegy a szerelvény.
-
pirosvilamos
tag
válasz
pumukli93 #5291 üzenetére
Nincs dekóder egyikben sem, csak a 8 tűs foglalat.
EZ például jó bele. -
OceanStorm
tag
Na ez a nem gyenge szerelvény !
Az enyém biztos nem lesz ilyen hosszú, főleg mert hely nincs hozzá (na jó talán elférne de akkor a vonat eleje lehet találkozna a végével), meg ezek a Kato gyártmányú kocsik sem olcsók, hármas kitben lehet őket venni és 20-25 rongy + szállítás.
-
YanezTTrain
tag
válasz
pumukli93 #5286 üzenetére
Na. Amit belinkeltél Tillig kapcsoló pultot. azt gyártotta régen az NDK-s időkben a Berliner TT Bahnen cég. Abból lett ugyanis a Tillig 1990 után. Vaterán ugyan ilyen pultot kapsz pár száz forintért, ha jól licitálsz. Elromolni nem tud benne semmi, mert olyan egyszerű, mint a százas szög.
Ennek a pultnak van egy óriási előnye. Ha lenyomod a billentyűt, akoor simán nyomógombként működik, vagyis csak addig ad áramot, amíg lenyomva tartod. Ha viszont felfelé billented akkor rendes kapcsolóként működik, állandó áramot ad az áramkörbe. Analóg pályán a szakaszolásokat is remekül lehetett vele kapcsolni. Digiben ez a funkció természetesen nem kell, csak jó tudni hogy ilyet is tud.Az elektromos váltókapcsolás igen egyszerű alapban. Van egy ikertekercses elektromágnes, aminek három kivezetése van. Egy közös, amit közvetlenül a tápfeszültség egyik csatlakozójához kapcsolunk és egy-egy kivezetés a két tekercsről. Ezeket pedig a kapcsolópult két egymás melletti nyomógombjának a kimenetéhez. A kapcsolópulton van egy árambevezető csatlakozás ezt a táp másik csatlakozójára kötjük. Ehhez jönnek még az esetleges plusz csatlakozók, mint a visszajelentés, vagy a váltóba pluszban beépített kapcsoló áramkör.
Itt egy bekötési rajz. Ez speciel TT váltó és az általad belinkelt kapcsolópult összeállítás. A TT váltó helyére bármiféle más állítóművet behelyettesíthetsz, ugyan ez az eredmény. Kiváve a Märklint ott kicsit más a felállás, de azt hagyjuk.
-
pumukli93
csendes tag
válasz
YanezTTrain #5282 üzenetére
Néztem Vaterán de én csak egy félét találtam annál is még bőven van idő a licitből.
Esetleg ezt néztem még ki:
Erről van valami véleményed/tapasztalatod?
A váltó állító amit linkeltél azt gondolom a váltó rész alá kell rakni, tehát az asztalba kell süllyeszteni?
Vagy esetleg van kapcsolópultról kapcsolási rajzod?
És egy ilyen elektronikus váltás hogyan működik? Esetleg erről is lenne valami kapcsolási rajzod?
Előre is köszönöm a segítséged!
-
Đusty
addikt
válasz
YanezTTrain #5284 üzenetére
Valóban nincs, mondjuk sejtésem van, hogy hogy lehet csk a sineket nem tudom hozzárendelni, egy felülnézeti skicc segítene? Azzal lehet, hogy megpróbálkozok majd, ha jó a szabadkézi egeres skicc is paintben
-
Đusty
addikt
válasz
YanezTTrain #5282 üzenetére
Akkor [ez] a bizonyos pályaterv sosem készül el? Nem baj ha hiányos szerintem majd ha egyszer aktuális lesz rögtönzök bele valamit de nekem a viszonylag egyszerű dolgokról sincs fogalmam legalábbis az alapkészletből nem jött ki hasonlóra még a nagy része sem.
-
YanezTTrain
tag
válasz
pumukli93 #5281 üzenetére
A Piko kapcsolópult a Märklin kapcsolópult elég gyenge koppintása. És rohadt drága! Vaterán vegyél TT gyártású kapcsolópultokat. Vagy Märklint mert még az is olcsóbb mint a Piko Negyedéből kijössz, mint ennek és azok nagyon jó darabok. Az újabbak is, de a régi Zeuke gyártások az igazán frankók. Az a baj, hogy a Pikot Magyarországon rendesen túlárazzák szerintem. Mondjuk mert nagy általánosságban a leg ismertebb.
Váltóállítóművet én ezt használnám. Megint csak fele mint a Piko és strapabíróbbnak tűnik.
[link]Vagy a Conrad féle univerzálisat. Az is olcsóbb a Piko cuccnál.
A sima elektromos váltóállítás biztos, hogy olcsóbb, mint a digitális vezérlés. Még ha összeszámoljuk a szükséges kábeleket, kapcsolókat akkor is. Ha pedig komoly vezérlőasztalt akarsz magadnak, akkor lekoppintod a MÁV Domino rendszerét. Oda meg egyedi kapcsolók, nyomógombok kellenek, de az a tuti vezérlő.
-
pumukli93
csendes tag
Lenne három kérdésem.
Az egyik, hogy mennyire passzolnak egymáshoz a különböző gyártók ágyazat nélküli sinei egymáshoz?
Itthon most főként Piko gyártmányú sínek vannak, de szeretnék hozzá venni Peco setrack gyártmányú síneket.Vagy esetleg az mennyire jó ötlet, hogy így kezdetben maradok a Piko termékeinél( sínek, váltók, váltó állítók) és Roco z21-es digitális központtal használom őket. (működne ez egyáltalán így?)
Mert gondolkoztam az alábbi eszközök beszerzésén:
[link]
[link]Ahogy néztem ez analóg, de akár digitális megoldásnál egy olcsóbb alternatíva elektromos váltómű állításra.
És mi a különbség a piros és a szürke MultiMause között?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
YanezTTrain
tag
válasz
OceanStorm #5279 üzenetére
A szóróanyag tökéletesen bírja, ha megfelelően fel van ragasztva. Amikor elkészült az ágyazat és teljesen megszáradt én be szoktam engedni még egy réteg higított ragasztóval az egészet, hogy rendesen tartson. Onnan nem, hogy nem hullik, de ha bontani kell valamit, majd hogy nem légkalapács kell hozzá.
A szórós sztatikus terepfűnél ugyan ezt a módszert alkalmazom annyi változtatással, hogy nem higított ragasztót használok, hanem a legolcsóbb hajlakkot amit kapni lehet. Úgy megfogja a sztatikus füvet, hogy abból sem esik ki egy szál sem. Mondjuk egy két nap kell, hogy az illatanyagok elpárologjanak amik a hajlakkban vannak, de ez nem olyan nagy probléma.
Hajlakk helyett lehet nitro lakkot is használni, de az megoldhat ezt azt az asztalon. A hajlakk eddig még nem ugrott neki semminek.
-
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5277 üzenetére
És az a szóróanyag hogy bírja ha nekiesek porszívóval ? Valahogy meg szeretném találni a takaríthatóság és a szép közti pontot, ami még nem megy egyik vagy a másik rovására. Abban az előre elkészített ágyazatban az arany középutat láttam meg, de ha le akartok beszélni róla hagyom magam.
-
YanezTTrain
tag
válasz
tumikas #5274 üzenetére
Hát, ha már nem töltéses sín, akkor én is inkább a Parafa alj és szóróanyag kombóra esküdnék. Aláírom, hogy rohadt nagy meló megcsinálni még egy közepes asztalt is evvel a módszerrel, de sokkal szebb mint a gyári monoton színű alj. És akár több féle aljat is csinálhat az ember, lemodellezve az újabb és régebbi építésű pályák találkozását az asztalon. Szóval, ha már nekiáll az ember asztalt építeni, akkor nem szabad sajnálni az időt a gondos és szép munkára.
Ahogy Petőfi verse is mondja:
Dolgozni, csak pontosan, csak szépen,
Ahogy a csillag megy az égen,
Úgy érdemes... -
YanezTTrain
tag
válasz
hanzohattori #5273 üzenetére
Jogos a felszólalás!
Az ember 36 óra fentlét után ne kommenteljen, mert marhaságokat ír!
Märklinben naná, hogy csak is az M vágányrendszer játszik!
Közben egy újabb kocsi érkezett. Szintén nem mai csirke. Kezd összeállni a szerelvény a BR23 mögé is szépen lassan.
Ez a második darab ebből a típusból. Még egy ilyen és a hozzá való poggyászkocsi beszerzésével összeáll a szerelvény.
-
tumikas
csendes tag
válasz
YanezTTrain #5272 üzenetére
Akkor már drága, hogyha hozzáveszük hogy a szivacsrésze 5-6 év allat gyakorlatilag atomjaira bomlik. Én senkinek sem ajánlanám.
-
hanzohattori
csendes tag
válasz
YanezTTrain #5272 üzenetére
K alá való, a C az műanyag ágyazatos kapásból. De "M"-etal forever!!
-
YanezTTrain
tag
válasz
OceanStorm #5271 üzenetére
Nem is olyan drága. Ha összeszámolod a parafát, ágyazat anyagot, ragasztót, nem túl sokkal több ez az ötméteres dolog. Persze mondjuk 20-30 méternél már nagy zseton. Az egyedüli szépséghibája, hogy monoton, egyszínű. Ha akarsz bele egy kis változatosságot, akkor itt is melózni kell. Meg először azért próbáld bele a sínt amit használni akarsz, mert ahogy látom ez a Märklin C vágánya alá való. Talpfakiosztás egyezik e ez itt a kérdés.
-
OceanStorm
tag
Közbe én találtam egy egész frankónak kinéző ágyazatot, lehet mégiscsak megválok majd az ágyazatos geoLine-tól és beszerzek majd ágyazat nélkülit. Sokkal realisztikusabbnak tűnik mint a geoLine műanyag ágyazata, mégsem kell az ágyazatkő granulátummal bohóckodni. Öt méteres tekercsekben adják, a Vasútmodell Centrumon 7149 Ft egy tekercs szóval nem olcsó de talán egy csomó felesleges munka megspórolható vele.
-
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5269 üzenetére
Én alapvetően a vasutmodell.com-ból indultam ki, de most ránéztem a vasutmodell-centrum.hu-ra is és információk tekintetében sokkal jobban áll az utóbbi oldal. Minden infó ott van úgyhogy a pumukli93 kolléga lehet jobb ha ott (is) nézelődik.
Az ágyazatos geoLine sínek mind 2.1mm-esek, beleértve a sínkészletet is. Külön lehet venni ágyazat nélküli szakaszokat is, és azokból van 2.5mm-es is.
A váltóval kapcsolatban pedig jól emlékeztem. "A váltók elektromos működtetéséhez a Roco 61195 elektromos állítómű alkalmazható. Digitális működtetéshez ezen felül a Roco 61196 szükséges!" Utóbbi a dekóder pontos megnevezése.
-
YanezTTrain
tag
válasz
pumukli93 #5265 üzenetére
Hát az elég gáz, h ogy Miskolcon nincs modellbolt. Pedig elég nagy város. Akkor nincs mese fel kell menni Budapestre, mert ott viszont van bolt rogyásig. A már említett két bolton kívül a Modell és Hobby bolthálózat, meg még egy jópár kisebb maszek üzlet.
A váltók állításához az állítóművön kívül még kell digitális dekóder vagy mi ami veszi a jelet a vezérlőről és kapcsolja az elektromágneses vagy motoros állítóművet. Az viszont nem olcsó mulatság, rendesen megdobja az asztal árát. De ha mindent digitalizálni akarsz nincs mese.Jó kis cuccot válogattál össze. Kezdetnek nem rossz, játszani lehet vele. A váltóállítókhoz kell a digi dekóder. Mindenképpen baktass fel a cuccért Pestre, a boltban mindent elmagyaráznak, megmutatják mit hogyan és hova, stb. Mindjárt ki is próbálhatod a mozdonyt digi vezérlőt, stb, ha valami nem világos, vagy nem müxik ott helyben megoldják. Mindenképpen megéri azt a jópár óra utazást. Autóval nem olyan vészes, pályán meg főleg nem.
Reggel nyolckor elindulsz, tízre nyitásra fenn tudsz lenni. Délután 5-6 körül már kényelmesen otthon vagy a működő kipróbált, beüzemelt, összepasszított rendszerrel.Viszont, ha mint fentebb Oceanstorm írta, a geoline 2.1-es sínkorona magasság, akkor a járművásárlásnál erre oda kell figyelni nagyon. A régebbi járművek nem mennek a 2.1-en és előfordulhat az újak között is olyan aminek magasabb a nyomkarimája, mint ami a 2.1-es sínen elfér. Szóval itt most figyelned kell majd rendesen minden apró részletre.
-
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5264 üzenetére
Amikor én vettem a geoLine síneket nem írtak semmit, egytől egyik minden szakasz 2.1 -es. De ahogy nézem a vasútmodell.com -ot most sem írnak semmit, egyedül a töltés nélküli sínekhez írják oda hogy töltés nélküli, és hogy mekkora a sínkorona magassága.
-
pirosvilamos
tag
válasz
pumukli93 #5265 üzenetére
Miskolcon volt modellbörze, minden hónap első hétvégéjén, a hely neve nem ugrik be sajna,
de valami művház lehet, mellette egy Spar van, meg valami kis park, villamosról látszik.
Jártam oda egy időben árulni, de annak már jópár éve
A vasgyár felé menő villlamos rémlik,meg valami újgyőri főtér lehet a neve. -
pumukli93
csendes tag
válasz
YanezTTrain #5264 üzenetére
A személyes vásárlással annyi probléma van, hogy Miskolcon élek és tudomásom szerint itt nincs vasútmodell bolt.
De megpróbálok valamikor feljutni Budapestre és szétnézni személyesen.
Én egyébként az alábbi dolgokra gondoltam beszerzést illetően.
Illetve a váltók elektromos kapcsolásához az alábbi eszközt:
A fent említett kapcsolóhoz kell még valamilyen eszközt venni, vagy már lehet vezérelni a Multimaus-zal?
-
YanezTTrain
tag
válasz
pumukli93 #5263 üzenetére
A kezdő készletben nagy valószínűséggel a normál 2.5-ös magasságú sínek vannak. Ha nem írnak külön sínkorona magasságot.
Vágányanyag beszerzés ez erősen egyéni ízlés dolga. Én azt mondom elsőre vegyél a készlethez legalább 2-4 db flexi sínt és egy doboz sinkapcsoló sarut. A flexiken ugyanis nincs csatlakozópapucs. Evvel a kis alapkészletes oválpályát egy jóval nagyobb körré tudod alakítani a flexik beiktatásával, nem köröz idétlenül a vonat egyhelyben.
Ha kitérőket akarsz venni, azt a boltban meg tudják mondani milyen elemek kellenek egy egyszerű kitérő megépítéséhez. Vagy fogod a már fentebb említett Scarm nevű programot, letöltöd, telepíted egy számítógépre, pár perc az egész. Avval otthon szépen kényelmesen meg tudod tervezni a pályát és a program készít egy darablistát is gombnyomásra, amiben megadja milyen és mennyi vágánymező kell az építéshez. A geoline sínrendszer, ha jól látom ágyazatos, vagy egyszerűbben töltéses sín. Hasonló mint nálam a Märklin M vágányrendszer, illetve az Újabb Märklin C. Ebben az esetben a Peco sínek alá kell ágyazatot építeni, vagy levinni a síneket az asztal szintjére. Lehet érdemesebb volna egy olyan alapkészletet venni, amiben nem töltéses sínek vannak, hanem a síma töltés nélküli verzió. Kezdetben játszani pont olyan jó mint a geoline, asztalépítésnél viszont sokkal élethűbb pályát lehet belőle csinálni, mint a műanyag ágyazatos sínből.Váltók elektromos vezérléséhez kell elektromos állítómű, ezt minden vágányrendszerhez lehet venni vagy saját gyártmányát, vagy pedig univerzális állítóművet, amit szinte bármihez hozzá lehet tenni. Kezdő modellezőként javaslom a gyári állítómű használatát. Ez van a Peco rendszerhez is több féle gyári ha jól tudom.
Nem egyszerű az első lépés, de ha ez megvan és jól választasz utána viszonylag könnyű a továbbhaladás. Viszonylag.Én azt mondom az első beszerzésnél, mikor alapkészletet veszed plusz egy két ezt azt, mindenképpen vállald be a személyes vásárlást, még ha egy nagyobb utat is kell megtenni. Jobb az ilyesmit saját szemmel látni és mint mondtam a boltban rögtön tudnak segíteni, összerakni egy kitérőt a pályához, stb. -
pumukli93
csendes tag
válasz
YanezTTrain #5261 üzenetére
Értem.
Amennyiben beszerzem az alábbi kezdőkészletet, akkor ehhez milyen sínt érdemes venni, illetve ebben a kezdőkészletben található síneknek mekkora a sín korona magassága?
Illetve, ha a váltókat elektromosan szeretném váltani, akkor mi szükséges hozzá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
YanezTTrain
tag
válasz
pumukli93 #5260 üzenetére
A Roco síneket, mivel modellsínekről beszélünk - gond nélkül össze tudod kapcsolni más vágányokkal. Kivétel lehet ez alól a régi Lima, Mehano és más érdekes gyártások. De gondolom új anyagból építesz. Ott nem nagyon lehet gond. Van egy dolog amire figyelni kell, a sínkorona magasság a 2.5 mm szokott általában használatos lenni. Ha csak nem kimondottan válogatottan kisnyomkarimás gépeid vannak, amik elmennek a 2.1 mm-es síneken. Viszont a 2.5 és 2.1 találkozásánál, ha ilyen lesz a pályán kell speciális sínösszekötö. Van, létezik ilyen, komolyabb modellboltokban kapható.
Ha egy komoly nagy asztalt akarsz építeni, nem biztos, hogy a Piko sínt kéne erőltetni. Az ismeretségemben nem nagyon sztárolják. A váltók áramvezetésére panaszkodnak elég sokan. Én részemről vettem egyszer kettő darab Piko flexi sínt, de hamar el is dobtam őket, illetve arra jók, hogy vonatok álljanak rajtuk. A sínszálak kicsúsznak a talpfákból, széthullik az egész.
Javasolnám inkább az Angol PECO cég vágányrendszerét. A www.peco-uk.com oldalon megtalálod őket. Kicsit komolyabb a vágányzat mint Pikoéké.
Magyarországon nem mindenhol árulják. Budapesten a Medikernél a vasutmodell.com oldalon megtalálod a peco cuccokat. Csak zárójelben mondom én is használok peco síneket, mivel gyártanak utólagosan bepattintható középső érintkezősávot, így a mezei egyenáramos síneket én is tudom használni a Märklin háromsínes rendszeréhez.
A VMC is árul peco síneket őket a www.vasutmodell-centrum.hu oldalon találod meg. Szóval van más alternatíva, a Piko helyett. Ja és nem utolsó dolog az sem, hogy a Peco olcsóbb a Piko gyártásnál valamivel. Vidékről tudsz mind a két cégtől postai kiszállítással rendelni. -
pumukli93
csendes tag
válasz
YanezTTrain #5259 üzenetére
Terepasztalra milyen sín rendszereket ajánlotok?
Illetve milyen a különböző gyártók kompatibilitása egymáshoz H0 méretben? Például veszek egy Roco digitális kezdőkészletet, amiben ha jól tudom Geoline sínek vannak, de én azt a Piko sínrendszereivel szeretném használni.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
YanezTTrain
tag
válasz
OceanStorm #5258 üzenetére
Keresel valami múszerész embert, akinek van műszerész esztergája és levetetsz a nyomkarimából 1-2 tizedet. Úgy már tuti nem fog zörögni.
-
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5247 üzenetére
A sínkorona magasság nekem eddig alaposan kiesett, rá is próbáltam ijedtemben a régi Piko Ludmillát a ROCO sínekre és valóban hozzáérnek a kerekek a talpfákhoz, de csak épphogy. Szerintem el fog menni rajta, több régi Piko mozdonyom meg úgyse lesz.
-
OceanStorm
tag
válasz
YanezTTrain #5243 üzenetére
Én jól bevásároltam ROCO geoLine sínekből (igaz akkor még szőnyegvasútban gondolkoztam), úgyhogy nekem megy ez majd a terepasztalra is.
Mondjuk a töltés az lehetne egy kicsit élethűbb, de a növényzet az szépen meg lesz csinálva így az majd kompenzál.
-
OceanStorm
tag
-
YanezTTrain
tag
Hull a hó és hózik,
Mici Mackó fázik...
Bent a jó melegben pedig vidáman robognak az öreg vasak! -
YanezTTrain
tag
válasz
pumukli93 #5250 üzenetére
Képeket nyomjál fel ide, miket vettél. Ha nem kéttengelyes gőzmozdony, hanem komolyabb, akkor van rá esély, hogy benne van a dekóder foglalat - mint a taurusokban - és a vakdugó helyére betolva a megfelelő digi modult, máris digitális a mozdony. Játszani, nagyon jó a piko, nincs avval baj. Később is lehet őket használni, vagy eladni, elcserélni, ha nem vagy vele megelégedve.
Szóval képeket, minden mennyiségben lehet ide feltolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest