Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Örülök neki, meg nem is egy ilyen topic felröppenéséért. Szvsz, nem ide való a PH!-ra.
14-16 éves koromban foglalkoztam modellvasútépítésse, szigorúan TT méretben, és gőzmozdonykorabeli stílussal. 2 sík terepasztal is munkálat alatt volt, bár nem egy időben (100*150cm, 150*300cm), de se idő se pénz nem volt a folytatásokra. Pár házikót, tervek tömkelegét, sőt, még kisebb dombokat és alagutakat is, azonkívül váltórendszerrek elektronikáit készítettem.
Képek sajnos nincsenek, de következő nyáron szeretnék nekiállni, és megépíteni végre egy értelmes asztalt.
Modingként csak annyit foglalkoztam vele, hogy a szerelvényekbe világítást raktam, vagy a motorok szénkeféit, kondijait kicseréltem, esetleg a vázat újrafestettem, és a farekeszekbe dúrva fűrészporbol és sulifixből fát raktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest