Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-07-18 18:36:55

LOGOUT.hu

A topik mindazokhoz szól akik foglalkozni szeretnének, vagy már foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nem csak szegecs számláló technikákról szól az oldal, elfér rajta minden ami modellvasút. Vagyis a legpontosabb, profin kivitelezett modelltől, a házilagosan, papírmasé-fűrészpor technikával készült terepasztalig bármi.
Új vagy régi, digitális vagy analóg, bárki bármilyen témával jelentkezhet, hogy a közösség okuljon, szórakozzon általa. Kiállításokon készült képekkel, vagy a saját alkotásokról készült fotókkal és persze megfelelő magyarázó szöveggel a képekhez.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1020) YanezTTrain válasza kisBősze (#1018) üzenetére


YanezTTrain
tag

Üdv!

A kardánnak a forgóvázban kell lennie kis hosszírányú lógásának, az nem baj. Végső soron lehet motor is. Ha van másik motor kéznél akkor csere és próba. Vagy esetleg még az lehet, hogy a forgóvázakban a tengelyeknek a fészke van nagyon megkopva. Az is lehet a hiba oka. Ha semmi nem segít rajta, akkor marad az hogy csak nagyobb sebességgel járatod, amíg megy. Utána alkatrészbázis.

Sorompó kétesélyes. Motoros, vagy mágneses?
Ha motoros, akkor csak kapcsolósín kell neki, ha elektromágneses, akkor egy kapcsolórellé és azt vezérled a kapcsolósínekkel. Legolcsóbban TT rellét fogsz kapni, használtban 1000 pénz körül. Az teljesen megfelel a célnak. Esetleg egy régi karos jelző állítómű maradéka is jó, a szakaszolás vezérlőjével kapcsolhatod a sorompót.

A vasútmodellezés nem a kapkodós elmebetegek sportja...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.