Új hozzászólás Aktív témák
-
adoks
aktív tag
Te szerencsétlen, van neked fogalmad a fényképezésről bármi is?
Nehogy már azt mond hogy a Pana Milc a 16 megapixeles 4:3-os szenzorával akkora fájlméretet ír mint egy 24 megapixeles APSc vagy egy 36 megapixeles fullframe Nikon.
De írhattam volna Canon vagy esetleg Sonyt is.
Fogd már fel hogy vannak olyan dslr vázak amikhez a Samsung nem gyárt elég gyors kártyát.
UHS-2 mond neked valamit?
Gondolom Ciccuka spanod kért meg hogy írogasd ide a baromságokat. Senkit nem érdekel hogy a te Pana milc-ed Samsung kártyára mit tud. A kérdező Nikon dslr-hez szeretett volna kártyát ami egy elég tág fogalom. Mikor kiderült hogy milyen ajánlottunk neki. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
adoks
aktív tag
Pana Milc ez igen!!!
A fényképezés csúcsa. Mátol ez az etalon.
Felébtedtél egy héttel a vita után, és ugyanúgy nem írsz semmi érvet.
Nekem semmi bajom a Samsung kártyákkal, mindössze tényként leírtam, hogy többszáz kártya közül ami keresztülment a kezemen ez az egy Samsung volt ami tönkrement. Sandisk, Lexar, Transcend közül egy sem. -
gyulank
addikt
Ha 29,8 lenne, akkor se lenne 32. De gondoltam, ha már nem normálisan számolnak, akkor nem, de azzal pontosan. Mert ha nem is 1024-el, és nem is 1000-el számolnak, és akármennyi az igazi mérete, nem számít hibának, akkor vehetnék 1GB-os kártyát is amin igazából 300MB van, és nem szólhatok semmit.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
gyulank
addikt
Most azon mit néznék? A számítógép normálisan számol. Azt írja ki, ami van. Mivel tudnék többet, ha megnézném, mit ír ki bájtban? Nyilván 29,2*1024^3 bájtot írna ki. Ami nem 32GB, de még csak nem is 29,8. Milyen összefüggésből jön ki, hogy 29,2-nek kell lennie?
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
Zsigi72
aktív tag
Nem csak disztribútoron keresztül kerülhet az országba az ami legális.
Bárki hozhat be és vásárolhat hozzá Artisjus matricát és árulhatja nyugodtan.
Tehát kerülhet eredeti matrica nem eredeti termékre.
Az Artisjus nem vizsgálja, hogy a matrica eredeti vagy nem eredeti termékre kerül rá.
Volt is már rá példa, hogy hamis terméket árultak eredeti Artisjus matricával.[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
Késő, már megvettem az elsőt. De azért köszi!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
kerekfej
addikt
Lehet ez is a probléma. Nem szabadott volna leformáznod vagy csak a hivatalos SD Formatterrel ami nem ír bele elvileg a védett szektorba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bontatlan & Garanciális -- Canon EOS R50 + RF-S 18-45mm + RF-S 55-210mm
- Minolta 70-200 f2.8+ La-ea3 adapter fix ár!!
- Canon EOS 200D, 3870 expo,18-55mm III kit obival, 64GB memóriakártyával, 2 táskával
- Canon EOS 1300D gépek tartozékokkal, objektívekkel
- Manfrotto Befree travel tripod (Garis, Foxpost az árban)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest