Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Mert az, hogy egy Pana, vagy egy Nikon, netán egy Sony ír a kártyára azonos fájlméretet, az aztán nagyon meghatározza a kártya képességeit... Tudod, a kaja ízét a szakács frizurája alapján minősíteni meglehetősen ostoba dolog.
De tudod, mit? Egy E-M5-tel pont ugyanezeket tapasztaltam (igaz, az nem az enyém - még), csak mivel nem tudom bármikor reprodukálni a zárójeles okokból, így azzal nem érvelek.
Linkeket vártál, sőt, elég sokszor írtad, hogy linkeljenek neked. Linkeltem. Többet. Hirtelen nagyon csöndben lettél és belekötöttél másba, mert kiderült, hogy nem jöttek be a számításaid.
Mellesleg mire nem írtam érvet (ne magadból indulj ki)? Az egyik link alatti éles sorozatteszt gépben nem elég érv? Vagy csak elolvastad a fejléceket, a cikkeket pedig nem? Vagy nem ismered az "érv" szó jelentését?
Érdekelne, hogy kinek is képzeled magad és hol tanultál "vitázni", mert az, hogy gyakorlatilag a HSZ-eidre adott minden reakció után ment a "szerecsenmosdatás", az azon túl, hogy inkorrekt, még saját magadnak is ellent mondasz vele. Az is érdekes, hogy több száz kártya járt (ha járt...) nálad, mégsem találkoztál a Samsung PRO szériával, pedig már évek óta a piacon van.Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest