Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Egy kb 2 éves Samsung C10 SDHC kártyám érdekes dolgokat kezdett el csinálni. Csak fényképezőben és memkártya olvasóban használtam. Kivettem az olvasóból és betettem a fényképezőbe, memóriakártya hibát írt ki a fényképezőgép. Visszatettem gépbe, a fotók eltűntek róla, és a mappaszerkezet nagyon fura lett. Alapból van DCIM, MISC, és PRIVATE mappa, ebből csinált egy csomó másolatot. Bekattintassz a DCIM mappába, ott a másik három mappa, azon belül megint a 3 és így tovább kb a végtelenségig. Nyomtam valami Windows hibajavítást, formáztam, jó lett, aztán pár nap múlva megint ezt csinálja. Lehet vele valamit csinálni vagy kuka?
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
1-1,5 éves Samsung SD kártyámon a kis kapcsoló amivel írásvédetté lehet tenni a kártyát nagyon könnyen elmozdul, mikor beteszem kamerába vagy kártyaolvasóba 5-ből 4x átkapcsolja írásvédettre. Van valakinek ötlete hogy lehetne ezt megakadályozni? Nekem az is jó ha véglegesen fixálni lehetne valahogy, soha az életben nem használtam ezt a funkciót, nem is fogom szerintem.
-
HollyBoni
veterán
válasz fungeld #2657 üzenetére
Azt ugye tudod hogy raw-ban Magic Lantern-el 960×480-ban tud felvenni a 600D, ráadásul még kroppol, meg ki tudja milyen stabil. Szerintem elég használhatatlan.
Az én kérdésem, valaki nem mért véletlen ilyen kártyát? [link] Képet nem találtam, de ilyen kék, class 6-os, 8 gigás.
[ Szerkesztve ]
-
-
HollyBoni
veterán
válasz DemonDani #2597 üzenetére
Canon 600D mellé nagyon felesleges szuper gyors SD. A videó bitrátája 45-50megabit/sec ami 5-6megabyte/sec.
Nekem hackelt Pana GH1 50-51Mb/sec bitrátájú videót nyom, és teljesen jól megvagyok egy Samsung Class 10-es kártyával aminek valamelyik fórumtárs szerint 19MB/sec az írási sebessége.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Ilyen kártyája van valakinek? Ténylegesen mekkora az írási sebessége? 30-40MB/sec írási sebességű kártya kéne, ez nem tűnik drágának.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Ilyen kártyát tesztelt már valaki innen a topikból? Mennyi lehet a valós írási sebessége?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
45-50mbps bitrátájú videóhoz milyen SD kártya ajánlott?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Class 4 kártya még nem elég FHD videózáshoz? Panasonic FZ100-hoz kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...