Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
puttputt #3848 üzenetére
Köszönöm! Nem vagyok annyira állatbarát mint Tulipanti, de megviselt, tele vagyok képpel meg emlékkel, és mérhetetlen gonoszsággal nagyon sötét gonoszsággal, aljas érzésekkel.
Ha megtudom......
Csak tippünk van arról ki lehetett, legalább 3 tippünk van, de nem lehet bebizonyítani. -
puttputt
őstag
válasz
Kolondrum #3847 üzenetére
Nagyon sajnálom... részvétem "sorstárs" - bár a miénket inkább ez a sok "szintetikus" kaja, amit kapni lehet csupán, részint az vihette el -veseelégtelenség-, ha a táplálkozásra gondolok csupán...!
Minimum meg kéne ruházni az ilyet, de pár év börtön+pénzbírság is beleférne jobb helyeken... -
Ma itthagyott, reggel már éreztem.
[link]
[link]
Egyik szomszéd megmérgezte. Eddig nem mertem megnézni, elbújt de megkerestem. Délutánig mellette feküdt a Kandúr, a mufurc barátságtalan macsekunk akit szintén megmérgeztek, de épp kilábalt belőle.Egyszer jövök rá biztosan, hogy ki volt, rendőrségre visznek mert addig ütöm!!!!!
-
Tulipanti
tag
csyo: Hát ki tudja.
Biztos szereti az új dolgokat kipróbálni.puttputt:
(nekem is valahogy így volt
)
-
csyo
senior tag
-
csyo
senior tag
válasz
Tulipanti #3839 üzenetére
tegnap filmklub volt nálam, ismét csináltam popcornt.
Cica már tudta, hogy mi készül, és sündörgött körülöttem:-D Kapott is, hogy ne a tálba dugja a fejét.
Ami lepotyogott, azt fel is falta egyből. (a moziba kéne dolgoznia:-DA szemetest széttúrta megint az üres zacskóért:-D
-
Tulipanti
tag
Úgy látom mindenkinek máshogy kezdődött a cicás reggele.
Nálunk most még nyugi van, de Pehelyke fel alá rohangál, teljesen be van sózva.Eldobja magát a lábtörlőn, felmászik mindenre.
puttputt: Eddig 540. Mindig leesik a macsek.
-
puttputt
őstag
Most, a ház kertjébe néha belátogat (társasház) egy testvérpár, kis tarkák, sokat szövegelnek
Miákoltak egész reggel, egészen fiatalnak látszanak..., megitattuk őket.
Kinek mennyi a rekordja a repülő macskáknál?
-
Mawyx
őstag
válasz
cherilady #3833 üzenetére
6kisebb maci, 2 díszpárna és egy hatalmas plüss rénszarvas esett a fejemre ébresztő gyanánt, erre ébredtem szombaton (hétvége van!) hajnalban
Azt hiszem arra akart ezzel célozni, hogy keljek fel
Amikor ez se jött neki össze, a fejemre ugrott, kib@sztam a p*csába
most szomszédol.
-
cherilady
tag
Jó reggelt!
Egy jó KVval meg macskával az ölemben
Rozsdi egyből idejött ahogy leültem. Doromból és hanyatvégta amgát az ölemben
De nem sokáig mert mennem kell mosogatni.
Tegnap elvitték az egyik kiscicát, de még a többi 3ért nem jelentkeztek
Rem sikerül nekik gazdit találni -
csyo
senior tag
-
Tulipanti
tag
Ez a cica se piskóta.
[link]
-
Moneo
tag
-
Tulipanti
tag
-
csyo
senior tag
válasz
Tulipanti #3824 üzenetére
így van, én is azárt engedném el őket a tetőre, padlásra, meg mászkálni mindenfelé.
Sajna sok a gonosz ember, meg az autó errefelé, de elég nagy a terület igy is amit bejárhatnának, mert a házak egymás mellett vannak...
nem tudom hány ház... megnézem google.mapson, hogy is néz ki a tető...
-
Tulipanti
tag
Nem minden kinti cica tűnik el olyan sok időre. Nálunk ki be mászkálhatnak a cicák, de nem mennek el napokra, idejük 95%-át itthon töltik. Igaz, ők ivartalanítva vannak, így nem mászkálnak annyit. Tehát a kinti cicákat is meg lehet "szelídíteni".
A cicáknak kell a szabadság, hogy néha a maguk útját járják, de azért otthon is kell nekik ahova bármikor hazamehetnek, ehetnek, ihatnak és ahol szeretik őket.
-
csyo
senior tag
nah, nekem meg pont ilyen cica kell.
legalább 2 hogy jétszanak, haverkodjanak (nem egy családból) egy fiu meg egy lány.
Aztán menjen mindenki oda, ahol jól érzi magát, és jöjjön vissza akkor amikor akar.Mikor kicsi voltam, a mamámnak volt sok cicája. Ők is elmentek, volt ameilyik évente kétszer jött haza pár napra csak.
Volt aki állandóan ot volt. Mászkáltak össze vissza.
És ő a vasút mellett lakott, a pályaudvar közelében.(a sinek a kert melllett mentek el, ahol rendszeresen szaladgáltak)
Pár jutyáját el is csapta a vonat, ha kiszöktek Cicát nem nagyon csapott el a vonat, arra nem emlékszem.
De jó erős, igazi macsák voltak. Fára másztak, nagyot ugrottak, megfogtak mindent ami fut, vagy repül -
Mawyx
őstag
Az a baj a kinti macskával, hogy azt alig látod, fogja magát és elmegy 1 hétre. Nekem ez nem tetszett. Amikor be volt indulva, hazajött, 2percig bejött enni, aztán nyávogott is, hogy menne és nem láttam jóideig. Símogatni alig hagyta magát, mintha nem is lett volna macskám, néha láttam a lapostetőn tépni...
-
Tulipanti
tag
Az azért nem jó. nagyon el lett kényeztetve.
Ha rosszat csinál le kell szidni kicsit őket, én is le szoktam Bébit pl. ha madarat hoz haza. Az ilyenért nagyon mérges vagyok.
Nem semmi cica. Fel akarja magára hívni a figyelmet.
Ha kinti ciád lesz, megtanulják ők, hogy merre lehet csavarogni.
Nekünk is imádnak a tetőn lenni, és nézelődni. már nagyon égő néha, úgy néznek át a szomszédba....
Bébi amikor kicsi volt, de már fel tudott menni a tetőre, elkezdte kergetni a diszkófényt. És hát lecsúszott a tető másik oldalán, az volt a szerencséje, hogy az ereszcsatorna megfogta. Ott nyávogott benne. A cserepeket is le kellett szedni, hogy ki tudjuk venni a macskát. Azóta óvatos. -
csyo
senior tag
válasz
Tulipanti #3818 üzenetére
igen, sajnso a gazdája (nem én) mindenért simogatja.
Ha letépi a függöny, megsimogatja, hogy "jaj, nem szabad" mondja kedvesen neki, ésközben simogatja.
Ha beleugrik a kajába, akor is simogatja, vagy lever valamit, akkor is.
Sajnos félre lett nevelve:-S
Ha nehéz dobozt cipelek, mert hozott a posta egy valaggal valami PH!-s rendelést, akkor is képes elfeküdni a lábam alat. Egyszer már rá is léptem. Nah, akkor 2 napig eszénbe volt, hogy nem fekszünk a mászkláló emberek lába alá...
De megint elfelejtette...Nekem egy erős, igazi kinti macska kölyke kell, erős génekkel (aki nem belterjes cica)
A tetőn bandukolni, és uralni a környéket(ha més cica is bandukl arra:-D) -
Tulipanti
tag
Huuuhaaa Akkor nagyon szoba cicának lett nevelve.
Azt hiszi, hogy ha eldobja magát akkor megenyhülsz és vele foglalkozol.
Tényleg nem lenne neki jó az utcán. Nem hiszem, hogy ismeri a veszélyt és így nem lenne neki szerencsés a dolog. Ő az igazi szobacica.cherilady: Látszik rajta.
Jó hétvégét! Sok macskázást! -
Tulipanti
tag
válasz
cherilady #3813 üzenetére
Okos cica!
Lehet, hogy ő már előre kitervelte a dolgot.
Vagy úgy gondolta, hogy ha már letetted neki a párnát, akkor ő is hintázik egyet.
Értem. Akkor tényleg nem szeretik a cicák egymást.Hátha találsz neki valakit aki befogadná. Nem olyan öreg cica ő, biztos megtetszik majd valakinek.
-
csyo
senior tag
válasz
Tulipanti #3807 üzenetére
igen, az de egy kicsit esetlen:-(
Lefekszik a földön elém, amikor megyek.
Vagy főzök, és a lábam alá megy. Arrébbtolom, hogy ne fröccsenjen rá a forró olaj, erre elfekszik.
Állandóan hanyattfekszik akármit csinálsz.
Ha az asztalról akarom letolni, hogy "sicc" akkor is csak hanyatt dobja magát.Neki sztem nem szabadaz utcára menni, az első autó alá befeküde.
Nem egy erős túlélő-fajta...
A másik, a fekete az szeleburdi, és mindent kipróbált, mindenhová felugrált, és tudta ha hivom, vagy ha elküldöm az mit jelent.
De ez a cirmos nem td különbséget tenni a jó és a rossz közt.
-
cherilady
tag
válasz
Tulipanti #3812 üzenetére
Jah, amúgy neeem! Elég ez a 2 macska ami van! Így se tudom h fehérkével mi lesz mert nem maradhat ott nálunk. Már most nem hajlandóak átmenni anyámhoz. Csak nálam vannak nálam esznek és alszanak, eddig anyámhoz is szépen átmentek ott aludtak meg ettek, most csak nálam hajlandóak és ha kicsit is beteszik a lábukat anyámhoz és meglátják fehérkét már húzzák is ki a csíkot. SZal ez nem állapot
-
cherilady
tag
válasz
Tulipanti #3812 üzenetére
Az igen!
Néha az enyimekkel is meglehet ezt csinálni ahogy elforgatom őket úgy maradnak.
Múltkor ültem a hintán és a hátammögé volt rakva eg ypárna. Rozsdi odajött hozzám felugrott és dörgölőzött. AZtán láttam h elakar menni. Kivettem a hátam mögül a párnát letettem magam mellé és ő ráhelyezkedett és ott maradt és szépen hintáztunk tovább
-
Tulipanti
tag
válasz
cherilady #3809 üzenetére
Nem semmi.
Rá lehet ismerni a viselkedésükből, hogy milyen fajta a cica lehet.
Nekünk Bébi Persian smoke, az állatorvosi rendelőben volt egy ilyen nagy tábla, amin az összes fajta cica rajta volt, és akkor jöttünk rá.Igaz ő nem olyan mint a perzsák. Nem lusta, meg fürdik rendesen. Ő olyan házias perzsa.
Így ki tud "fakulni" : [link] -
Tulipanti
tag
válasz
cherilady #3803 üzenetére
Ebből is látszik, hogy minden cica más egyéniség, mindegyiket más miatt lehet szeretni.
De nagyon aranyos mindegyik.
Nálunk Bébit lehet nyúzni, pakolgatni meg minden, Pehely nagyon kis kedves, de nem szeret annyira ölbe lenni. Rosszit régebben egyáltalán nem lehetett felvenni, de amióta látja, hogy a "kicsik" is ölben utaznak, azóta ő is megengedi.Nagyon kis aranyos cica lehet.
Már az ilyen kis piciknek is saját egyéniségük van.
-
cherilady
tag
válasz
cherilady #3803 üzenetére
Jah amúgy már most a kiscicák közt van egy fazon!
Amelyiknek kisebb foltja van az engem egyből felismer és jön nyávogva h hajoljak le hozzá és simizzem. És akkor ő megnyugszik. Megfogom finomana kis pofikáját és simogatom és azt élvezi és elkezd dorizni. És mikor beszélek hozzá olyan értelmesen tud nézni és néha nyikkant nekem egyet. Haláli! -
cherilady
tag
válasz
Tulipanti #3802 üzenetére
Nálunk Rozsdi az aki ha dudujgatásra vágyik akkor jön és hízeleg és akkor felkell venni és babusgatni. Gerzsi meg inkább csak a simit szereti mikor alszik, de felvenni ritkán hagyja magát mert akkor egyből nyávog h tegyem le. És az is ritka eset mikor feljön az ölembe és ott helyezkedik el.
Rozsdi viszont előszeretettel sétál velem a kertben és közben jókat beszélgetünk -
Tulipanti
tag
-
cherilady
tag
válasz
Tulipanti #3800 üzenetére
Hál ég leszedni nem szedik le a WCpapírt csak volt már h előkészítettem, oda a kádra vagy a szennyestartóra és csak azt veszem észre h vmi zaj van. Épp a szobában ültem mikor ilyen cincálás hangot hallok.
Kimegyek a konyhába és hát Gerzsi tiszta erejével cibálja tépi nyúzza a wc papírt. Akkor még kisebb volt a dög szal jól nézett ki egy kismacska meg egy nagy wc papír guriga
De képes volt megfogni a szájával és hurcolászni, persze be a szobába ahol folytatta a cibálást. Persze nem szedtem el tőle mert élvezet volt nézni ahogy ott cibálja a wcpapírt
Utánna felporszívóztam nem volt nagy megerőltetés és legalább szórakoztam egy jót ezen a kis hülyén
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest