Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CartmanLand0

senior tag

Sziasztok!

Tanácsot, segítséget kérnék tőlem profibb macskatartóktol. Nemrég örökbe fogadtunk egy 3éves ivartalanított csincsilla perzsa fiúcicát. Kb 3 hónapja van nálunk a cica. Ma délelőtt egy rémisztő dolog történt. Lefeküdt mellém az ágyra … aztán kb 1 perc mulva felugrott, mintha áram rázta volna meg …. A hátsó lábai nem mozogtak, húzta maga után, az elsőkkel villámgyorsan kuszott az előszoba felé … mikor kiért feldobta magát, kalimpált … aztán felült … riadtan nézett. Kb 5-10masodpercig tartott ez a roham. Utána ivott egy kis vizet, mosakodott, és mintha mi sem történt volna, lefeküdt. Teljesen nyugodt, normális volt utána. Azonnal hívtam az állatorvost, természetesen nem tudtam elérni. Felvettem a kapcsolatot az előző gazdikkal, akiknél 3 évig élt a cica. Állitásuk szerint náluk is történt ilyen, mintha rosszat álmodott volna, felriadt, kalimpált és nehezen tért magához …. Orvos azt mondta nekik, ez ellen nem lehet mit tenni. Esetleg valaki tapasztalt, átélt már ilyesmit kedvencével ? :O

Új hozzászólás Aktív témák