Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Picit tovább merészkedtünk most meló után... Reggel a szokásos jelenet fogadott:
A kulcs zörgésére az ajtóban elkezdett nyávogni a macsek, majd amint kinyílt kiszaladt és egészen a lépcső fordulóig elment hogy ott hemperegjen egyet. Erre a pórázt a kezembe vettem és ráakasztottam a hámra. Ha menni akar menjünk alapon. Aha, vagy nem! Már az első lépcsőfoknál satuféket nyomott a törpe. Akárhogy húztam az istenért nem akart előrébb menni. Pici simogatás, hagytam szaglászni is, majd a fenekét néha lökdösve legyőzködtem a lépcső aljára hogy ott lefeküdjön a nagy kaland után...
A fordulóban voltunk vagy 5 percig, mert beflashelt a látványtól. Nézett le, majd fel a lépcsőn. Nem nagyon vágta hogy ha lentebb jöttünk, akkor miért látja ugyan azt a szintet mégegyszer. Itt már elfogyott a bátorság és kb lépcsőfokonként eldobta magát egy kis fekvés kedvéért. Szerintem már azt sem tudta mi történik vele mire leértünk a harmadikra, és akkor elkezdett ugyan abba az irányba menni ahol mi lakunk, csak egy szintel lentebb. Jól meg is ijedt egy random virágtól a folyosón! Gyorsan be is akart iszkolni az alattunk lévő szomszédhoz, mert azt hitte az a mi ajtónk.Lesz itt min dolgozni bőven. Szegények fingja nincs a kinti dolgokról, mert eddig csak a kis szállítóboxjából látta a világot ha mentünk valamerre, és ott azért biztonságban érezte magát valamennyire. Lezárásképpen még egy szintet lementünk nagy nehezen, de itt már a falakat, a lépcsőfokokat, a korlátot és úgy mindent végig szagolt. Végig dorombolt, amivel egyértelműen az izgatottságát próbálta levezetni, mert végig fel volt húzva nála a rugó és látszott rajta hogy ugrásra kész. Mivel nem tetszett hogy feszeng, gondoltam kipattintom belőle a rugót és jól megzörgettem valamelyik szomszéd gázóra szekrényét. Erre egyből meglódult, de a póráz megfogta és meglepődötten nézett vissza rám. Néha még rántott rajta egyet-egyet, de egy kis simogatás egyből megnyugtatta. Aztán megint megzörgettem a szekrényt, majd kinyitottam azt. Ez annyira tetszett neki, hogy egyből oda is ment és belenézett, majd felugorva a szélére még jobban megnézte a tartalmat. Tuti egyből arra gondolt hogy ez mi király búvóhely lehetne már! Lentebb már nem akartam menni, mert a hámot amit rendeltem nem tartom túl biztonságosnak (ki is csatolta miközben ezt írtam), de szerencsére nemsokkal az érkezése után rendeltem egy másikat, ami már komolyabb csattal van felszerelve. Jött is SMS, hogy a mai nap folyamán kiszállítják. Tanulgatni, szokatni pedig jó lesz az óraszíj szerű vacak.
Szóval ott jártam hogy elég volt mára... A felfelé úttal több probléma is akadt:
- felborult kb lépcsőnként
- ha éppen nem lefeküdt, akkor 4 lépcsőfokot ugrott fel egyszerre...
- ha nem fel csinálta az ugrást, akkor lefelé indult meg... Tiszta zizi lett a sok lépcsőtől.
- többször korábban akart lefordulni, nem pedig a negyediken ahol lakunk...
- az ajtón nem akart bejönni...
- és amikor sikerült bejutni vagy 5 percig hallgattam a nyávogását, mert ő vissza akart menni a folyosóra...Bőven vannak még bajok, de nem tartom reménytelennek hogy egy 2 évet lakásban töltött macska pórázképes legyen. Sok türelmet és odafigyelést igényel, de biztos megéri majd a végeredmény, mert látszik rajta hogy ugyan bizonytalan minden lépése, viszont rohadtul élvezi az ismeretlent. Annyi biztos hogy a flexi-t nagyon sokáig kerülni fogom, mert a mostani kis kalandból kiderült hogy pórázon tartva is gyors Vasárnap!
Volt a falon egy fekete folt, amire olyan gyorsan rászaladt hogy reagálni sem tudtam rá, vagy amikor megzörgettem a szekrényt ott is nagyot ugrott, de akár írhatnám ide a lépcsőzést is hogy milyen gyorsan felszalad rajta. Semmi kontrollja nincs még és a póráz lényegét sem érti. Előbb jobb ha tényleg a 120 centissel tanul meg sétálni, mert azzal még úgy ahogy meg lehet fogni ha kell.Következőleg majd akkor írok ha sikerül valami milestone-t elérni #Vasárnappal. Remélem nem zavaró az ilyen jellegű beszámoló ebben a topicban. Ritkán járok erre és akkor is csak read only vagyok.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam Deck
- Autós topik
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest