- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Nazara #11795 üzenetére
Ha van a környezetedben állatgyógyszertár vegyél fogamzásgátló tablettát, még most se késő lerövidíti a párzási időszakát
Nem keserű a tabletta a miénk jutalomfalatnak néziLehet úgyis adagolni hogy heti fél tabletta és nem is jön rá a párzás
Legutoljára amikkor vettem 1000Ft körül volt 8 tabletta (heti fél szem 16hét 4hónapra elég)
Folyamatos adásnak vannak mellékhatásai kérdez rá
Nálunk 7-8nap szokott lenni míg rajta van, és persze hogy éjszaka kiabál a legjobban
-
Nazara
őstag
Na, nálunk meg Tiggris elkezdett bagzani, itt virnyákol tegnap óta, éjszaka nem lehetett tőle aludni, mert hangoskodott és mászott az arcomba végig és azóta se hagyta abba, ?murrog?/morog.
-
kribe
őstag
Nálunk a Fit&Fun bioclean csomósodó alom ami bevált, illetve a Spar-os zöld zacsis alom. A drága szilikonosat valamiért nem kedvelték, pedig a szagokat jól elnyelte. Persze most már annyian vannak a drágák, hogy meg se engedhetjük nekik a drágát
Az alomtálcák száma pedig ideális esetben a macskák száma +1.
-
bul07
nagyúr
válasz
ariel96 #11785 üzenetére
Na az ilyenbe a miénk nem mászna be, öregecske már ahhoz hogy megszokja, pont a minap találtam meg a törzskönyvét és 2004-es dátumú
Egyre aggasztóbb hogy öregszik nem is tudom mi lesz ha elmegyMi a penny market-es almot használjuk, tökéletesen megfelelő , pisi labdacsba áll eltávolítható, és nem is drága így pár naponta az egész tálca tartalma cserélve van
-
-
Louro
őstag
válasz
ariel96 #11785 üzenetére
Ilyen wc-nk van nekünk is. A tetején a folyamatos ráugrálással már behorpasztották és az ajtó emiatt többször kiesett. De talán jobb is, hogy folyamatosan szellőzik. De így is kikaparják az almot. Nem csak 1 centi vastagságban öntök be, hanem egy 5kg-os simán bemegy. Szeretnek kapirgálni. De naponta többször is ki van szedve, amit ki kell.
Azt az almot én is próbáltam, amikor még volt a közelemben Fressnapf, cska tényleg drága. De jó az illata, amit hatalmas pirospont. Csak kétszer annyi, mint a Sparos. Most nem tudom ,hgoy mennyi az, de szerintem még mindig max. 500 forint egy 5kg-os.
-
ariel96
aktív tag
válasz
Nimrod #11778 üzenetére
Magas cica WC-t használok, hogy amikor kaparnak, ne szórják ki az almot. A WC-nek van teteje is, lengő ajtaja (az ajtók vagy letörtek, vagy én leszedtem).
Nagyon elégedett vagyok ezzel az alommal:Több mint 6 éve használom, nem büdi, könnyen tisztítható, csak a termést kell kiszedni, és utána tölteni - sajnos az árát folyamatosan emelik.
Először hagyományos alommal próbálkoztam, 2 naponta hipózni kellett a WC-ket annyira büdi volt. Nekem a silica sem jött be.
-
Mostmár csak az a kérdés, hogy a kutyák ilyent miért nem használnak.
-
Louro
őstag
Igaz csak egyszer próbáltuk, de az nem volt jó. Nekünk két macsek. Egyik nagyon büdöset tojik, másik meg rengeteget pisil. De egy 5kg-os Sparos alom - nem szilikonos - általában egy hónapot is kibír és jól csomósodott nekünk.
De pont most készülünk rendelni újra. Lehet adunk még egy esélyt a dolognak.
Tényleg, ahol két cica van ott két almos tálca is vagy nem fontos? Én azt vettem észre, hogy szinte hatalmi harc megy a friss alomért. Egymás után tojnak, pisilnek és a végén pedig látványosan egyiké az egyik fele, másiké a másik
-
kew
senior tag
Mi szilikonos almot használunk (Silica), szerintem sokkal jobb, mint a sima poros/zuzalékos fajták. Jól tartja a szagokat, és egy csomag olyan 3 hétig (hivatalosan 1 hónap, de a végére azért már van szaga) bőven elég egy cicára. Csak a kakit kell kiszedni, a pisit magába szívja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged