- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
Topikgazda
válasz
Digitalpimp #5653 üzenetére
Tapasztalatom csak a Fiskars FunctionalForm készlettel van, 5 kés valami 7000 Ft volt, de nincs köztük séfkés, hosszú szeletelő, közepes szeletelő, kenyérvágó, zöldség pucoló és egy kis kés + fa tartó az 5 késhez. Vettem hozzá egy 16 cm-es séfkést, azt is valami akcióban 1600-ért, így már használható a készlet, hármat használok rendszeresen, a kenyérvágót, a zöldség pucolót és a séfkést. Sokan nem szeretik a Fiskarst, szerintem nem olyan rossz, nem túl kemény, könnyű élezni, viszont kell is viszonylag gyakran. Ha egyszer beállítja az ember a kerámiakorongos Fiskars élezőhöz az élszöget, akkor onnantól mindig csak pár húzás és éles a kés.
Gumis a markolata, de nem ragacsosodik, van pár másik gumis markolatú késem, és van köztük teljesen ragacsossá vált is, szóval ez jó gumival van borítva. Vizesen sem csúszik. Nem tudom mekkora tüske van a markolatban, komolyabb erőt igénylő feladatokat nem ezzel próbálok megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iPad topik
- Autós topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged