Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
Tudom, hogy nem annyira ide tartozik, de volt már téma a célszerszám vs multitool. Én most szeretnék két célszerszámot, egy nagy kombináltfogót és egy oldalcsípőt. Tudtok a Knipextől jobb választást?
-
Snoop-y
veterán
Ha ugy erzed hasznos lenne a munkadhoz a spyderco robosztusabb kesnek tunik pl egy farmert levagni valakirol azzal biztosan jobban lehet, ahogy nezem pont ugy van kialakitva, hogy nem szurod meg vele alanyulsz es szepen vegighasitod. Viszont normal keskent meg ertelmezhetetlen. Hjam meg aki kitalalta rajta azt a sipot hat nem vennem a szamba mert azon a kesen lesz minden is
-
válasz
FBLLMAG #13525 üzenetére
Egy multifunkciósat, valószínű egy victorinoxot, amin van olló, kispenge, dugóhúzó, csavarhúzó és csipesz, nagyító. Van egy swisschampem, valószínű azt. Én városban lakok, szerintem kb. nekem ez kellene 72 órára, hogy konzervet tudjak nyitni, gézt vágni, szálkát kiszedni meg egyéb apró dolgokat bontogatni.
-
Snoop-y
veterán
válasz
FBLLMAG #13525 üzenetére
Fix pengest ovre akaszthato tokkal. Ha valoban tulelni kell akkor a nyithato kesekkel max a fejfadat faragod ki
Tuleleshez olyan kes kell amit kb mindenre lehet hasznalni (pl rakotheted botra es hasznalhatod dardakent vagy szigonykent. A pengeje eleg vastag, hogy kovel megusd es hasitani is tudjal vele.
En hatizsakos turara is ket kessel szoktam menni:
fix penges + svajci hunter bicsak. -
FBLLMAG
senior tag
72 órás túlélő csomag. Milyen kést vinnétek?
-
busman
veterán
Egy jó Szálkai valakinek?
-
csp01
tag
Spyderco-t honnan ajánlanátok rendelni? Assist-ja van esetleg valakinek?
-
prsq
aktív tag
Honnan lehet egy Leatherman Super Tool 300-ról biztosra tudni, hogy eredeti?
Hozzám került egy darab, a dobozában van egy Audaxtrade-es magyar nyelvű leírás, az jó jel, nem? -
H-Zol
senior tag
Amire figyelj , hogy a klip.vegig érjen , itt egy példa ez a Puma Tec késem
ennek nagyon nincs eltalálva a clip
a kés vége ki csüng a zsebből ( nadrág széléből is , mert sokszor oda fogatom ) de viszont jön a Ganzo
ez a jó megoldás
, ki sem látszik a zsebből, mert a klip vége egy kicsit fentebb van mint a bicska széle !
Amit fentebb a kolléga mutatott azt szerintem a karikát teszik bele a kés végén abba lyukba ! -
Laby
őstag
válasz
orbit76 #13502 üzenetére
Ezt nem is tudom értelmezni hogy van ez?!
Logikátlan helyen vannal a lyukak, nem?#13501H-Zol
Valószínűleg ez lesz a megoldás amit mondtál, köszi az ötletet! Fúrás megy, menetet is tudok bele, úgyhogy elvileg nem lehet gond. Ha lesz elég falvastagság hogy megtartsa akkor jó lehet. Lehet aliexpress-en keresek valami kisebb clip-et mint amit linkeltél, ez lehet kicsit nagy lenne rá és ostobán nézne ki ez a kicsi zsebkés. -
Laby
őstag
Sziasztok!
Van rá esély hogy ez a két csavar távolsága kompatibilis valamilyen clip-pel?Imádom ezt a kést, de mivel nincs clip rajta, csak bedobom a zsemembe, ahol észrevétlenül kicsúszik ülés közben. Vagy csak simán a zsebemben hagyom és úgy veszik el. Nagyon szokszor mázli volt, hogy nem hagytam el, de sajnos nyert a sors és sikerült végleg elhagynom.
Szóval elhagytam ezt a késem, de szeretném újra megvenni, viszont ahhoz kéne clip-et varázsolnom rá, hogy legyen értelme máskülönben megint elfogom hagyni.
Többi késemet sosem hagyom el, sosem felejtem a zsebemben, sosem csúszik ki, mert azok akaszthatóak és nem ennyire könnyű, vékony kések.
(Böker Zenshin)
-
eldoble
aktív tag
válasz
sherlock82 #13491 üzenetére
Azért talán egy nagyítóval nézz bele, hogy biztos imbusz-e, (létezik torx ).
-
milan26
senior tag
válasz
sherlock82 #13494 üzenetére
Köszönöm! 😊 Az a fűrész 1500 ft volt a Sparban, nem nagy cucc.
Nincs Milwaukee bicskám, alapvetően nem is szeretem azt a márkát, szerintem túlárazott. 8000 ft volt, és csak ez volt, azért vettem meg. Szívesebben vettem volna ennyiért Knipexet, vagy olcsóbban pl Yatot, Högertet.
-
Kunwu compadre tapasztalata van valakinek?
-
eldoble
aktív tag
válasz
sherlock82 #13489 üzenetére
Imbuszkulcsnak tűnik, lehet 1,5 vagy 2 -es.
-
l@ja2
csendes tag
válasz
sherlock82 #13487 üzenetére
ezen a csavaron próbáltál húzni kicsit? -
sherlock82
senior tag
Sziasztok, van ez az adott kés, és nyitott állapotban kicsit lötyög a nyele. Szerintetek az összeillesztésnél lehet valamit szorítani rajta?
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
milan26 #13479 üzenetére
Mire használnád?
Napi hordásra, zsebben, a Leatherman és Gerber közül választanék. Klipsz van mind a 2 gyártó termékén. Rugós fogó van a Gerber és a Leathermann esetében is. Ezek csípnek, nem vágnak. A Gerber a precízebb. Részben fogazott pengék (a Sidekick sima pengét használ). A LM pengéje vékonyabb. A Gerber Fiskars ollót tartalmaz, de azért a LM ollója is használható. A Gerber hagyományossbb keresztcsavarhúzót, a LM laposított kereszt csavarhúzót tartalmaz. Sörnyitó, konzervnyitó is van mindegyiken. Kicsit más a megközelítés, de működnek.
A SOG multik magasabb szintet képviselnek. Ollót csak a PowerLock tartalmaz. A PowerAccess Deluxe a munkásabb. A PowerLock meg inkább EDC. Bittek, bitbefogó is jár a PowerAccess multihoz. A Deluxe fogója bitbefogóként is üzemel. A PowerLock fogójának hátulja krimpelőnek használható. A PowerAccess külső szerszámkészlettel, a PowerLock belső szerszámkészlettel rendelkezik, de ezek is gyorsan elérhetők. Kis csavarhúzót csak a PowerAccess tartalmaz. A PowerLock reszelőjének vége csavarhúzó kialakítású.
-
User_2
tag
How to make a razor | SWR Handwerkskunst
https://www.youtube.com/watch?v=RmpCDP9G0ug
30 perc,
auto english audio track -
FBLLMAG
senior tag
válasz
milan26 #13474 üzenetére
Pláne mikor a drót ruhaakasztón próbáltam. A 2x drágább, cserélhető 154cm vágólet használó LM vágóéle megsérült, míg a 420 -as acélt használó SOG vágóéle nem. Biztos, hogy valahol megérezni a gyengébb acélt, de nálam még nem jött elő. Konzervnyitó, sörnyitó nem sérült. Csavarhúzónak inkább 1/4" -os BIT -eket használok. Ollóval körmöt, A4 -es papírt vágok. A lyukasztó árral néha az ővön kell 1 lyukat fúrnom. A késsel meg almát, körtét, paprikát, paradicsomot, sonkát, szallonnát aprítok, szeletelek, esetleg a vezetékről a szigetelést vágom le. Vagy madzagot, locsolócsövet a kertben. Nyitott pengénél meg rászorítok a zárra. Ha kell. Biztos ami biztos.
-
csp01
tag
Redditen szembejött egy Rocktol márkájú multitool. Valakinek van itt esetleg?
-
FBLLMAG
senior tag
válasz
milan26 #13471 üzenetére
- A fogója nagyobb, hosszabb vágóéllel (strapabíró), a másik oldalán krimpelő rész.
A multitool belső részén vannak a szerszámok a PowerLock esetében. Így szét kell nyitni, hogy hozzá férj. (A tapasztalat az, hogy a védőlapkával együtt nyitva, gyorsan hozzá lehet férni a szerszámokhoz.)
Az ollója meglepően jól használható. A konzervnyitó, sörnyitó, nagy lapos csavahúzó, lyukasztó ár, fűrész jól muzsikál.
A reszelője a LM, VIC miltikhoz képest kevésbé harap, a körmöt azért viszi. Csavarhúzó vég van rajta kialakítva.
BIT befogó aljzat is van hozzá. (A 1/4" BIT befogót NEKED kell beszerezned. Kb 2€). Szétnyitott állapotban üzemel, akár 90° -os oldalrögzítéssel.
A keresztcsavarhúzója hosszabb, vékonyabb. Szereléseknél a mélyebb, szűk helyekre is befér. De szerintem kevésbé harap mint a VIC keresztcsavarhúzója.
A pengét vétel előtt le akartam cserélni. Mikor megvettem a multit, már nem. A fogazott részt kevésbé észrevenni, más fogazott pengékhez képest. Mivel cserélhetők (testre szabhatók) a szerszámok, sajnos az enyémnél pont a pengénél érezni ezt egy picit (de nem zavaró a minimális mozgása fel - le, nem oldalirányban).
Az oldalán ott a vonalzó. A szögmérő viszont hiányzik. Az a pici csavarhúzó is kimaradt. Sajnos.
Klipszes tok jár hozzá.
Nekem a SOG PowerLock fogása kényelmesebb mint a LM P4 multi fogomé. A lyukasztó ár is a SOG javára billan. A SOG ollója a mindennapokban használhatóbb mint amit a VIC SPIRIT X használ. A konzervnyitó, sörnyitó kb ugyanúgy használható. Apró különbségek.
Nálam napi használatban van, hiába picit nagyobb. Ne kérdezd miért. Ha nincs az oldalamon, hiányzik.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Digitalpimp #13465 üzenetére
Ezt én is így gondolom, nem hisze h a másik fele éles maradna.
Astra pengét használok általában. -
busman
veterán
Üdv. Van olyan késkészítő mester aki modern egykezes bicskát készít?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
sherlock82 #13462 üzenetére
Szerintem, ha kiment az éle, hiába fordítod át, ugyanolyan kaparós lesz. Főleg, a nagyon vékony nagyon éles pengék. (Feather, zöld Astra, Bic, stb.)
-
sherlock82
senior tag
Korábban olvastam hogy a gillette biztonsági borotva mindkét oldala használható.
Ti próbáltátok már esetleg hogy miután kiment az éle megfordították és használtátok tovább a másik felét? -
FBLLMAG
senior tag
Egy kis játszadozás, próbálgatás.
-
válasz
gyapo11 #13453 üzenetére
Én vagy 10 éve vettem egy rúd zöld silverline polírozót, fél kiló ha jól emlékszek, szerintem soha többet nem kell hogy vegyek. Az egyik sarkát használtam el ennyi idő alatt, szóval lekerekedett a tömb sarka, ennyi fogyott. Pedig a borotvához kvázi sokat használom, a fenőszíjhoz.
-
BloodRay
veterán
Rég jártam a topikban, mostanában kb semmire se volt időm, nemhogy késezésre.
Viszont születésnapomra jött egy BC8 a mini EDC tesó mellé. Sok komoly késem van, de ezek nagyon közel állnak a szívemhez.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Szálkai Robi késeit!
-
gyapo11
Topikgazda
válasz
woodworm #13452 üzenetére
Akkor nem gond, annyi időbe a másik kő előszedése is beletelik.
Akkor jobb, ha visszarakom az ezresre és bőrrel újrafenem?
Attól függ melyik a gyorsabb, 200-as után tovább tart bőrözni de gyorsabb az élezés, 1000-es után a bőrözés rövidebb de hosszabb az élezés.Ali szerint a fehér az fára, műanyagra jó, a zöld a fémre. De vehetsz egy sorozatot, és amelyik beválik annál maradsz.
Nekem van egy tubus autós polírpasztám, jól működik és úgy 150 évre elég. -
woodworm
veterán
válasz
gyapo11 #13448 üzenetére
Pillanatok alatt lehet váltani a két finomság között, kb. 20 másodperc. Majd próbálok a telefonnal valamit produkálni makro módban, hogy milyen munkája van a kő két állapotának.
A fenőrúdra soha nem szoktam erősen rányomni a késeket. Szinte csak a saját súlyát használom. Akkor jobb, ha visszarakom az ezresre és bőrrel újrafenem?Pasztára van valami ajánlás? Korábban több említés van a zöld pasztára, erről lenne szó? Mi a különbség, mondjuk a fehérrel szemben? Mert sok adatot nem találni.
Köszi szépen az eddigieket! -
Apophis
őstag
válasz
milan26 #13449 üzenetére
Mindkettő jó minőség, nekem a Vic letisztultabb, szerintem finomabb kivitelű, a Leathermaneknél úgy érzem, le vannak maradva, nincs már meg a régi minőség. Az Arc elég jó, de nevetséges az ára. Még a SOG-ot is tudom ajánlani, olcsóbb az előbbieknél, de közel sem gagyi.
-
H-Zol
senior tag
-
milan26
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy életre szóló multitoolt, a Ganzo, Blackfox, Lidlis és gagyik mellé. Ti mit vennétek? Vic vagy Leatherman? Valakinek esetleg eladó?
-
gyapo11
Topikgazda
válasz
woodworm #13444 üzenetére
gyapo.eu/a/elezokMeddig tart egy lehúzás a másik finomságra? Mert a 220 az kicsit durva a karcosság finomításához, az 1000 meg túl finom a komolyabb élezéshez.
Az egy ponton érintkezés nem az élszöggel függ össze, hanem a penge tövénél a nagyobb erő miatti nagyobb mértékű koptatással. Ha nem túl nagy erővel nyomjuk rá és nem túl harapós a fenő akkor nincs gond, de láttam én már fenőacél után fémforgácsot, és az nem jó a késnek.
Ez a kerámiakorongos is 1 ponton érintkezik, ezt se szabad nagyon nyomni, bár a finom kerámia nem tud annyira faragni mint a recés vagy gyémántos acél. Meg az egyik korong mindig szembe megy az éllel, ha oda-vissza tologatjuk akkor felváltva, ezáltal sorja kizárva. -
woodworm
veterán
válasz
gyapo11 #13443 üzenetére
A kő a gyár szerint 220/1000 grites, attól függően, hogy a grader kő melyik oldalával húzom le. A másik oldalon bőr fenőkorong van, a tormek paszta 3 mikronos. A bőrkorongon bármikor át tudom fenni, de újra befogni már nem szeretném sűrűn, ha egyébként kézzel gyorsabban rendbehozható.
Gyakorlatlan kézben elhiszem, hogy a fenőrúd egy ponton fekszik fel, de azért gyakorlattal tartható az élszög. A faiparban is vannak olyan szerszámok, amiket kézben fenünk le. Nem tudom pontosan milyen élezőre gondolsz, de pont ezeket a kerekes élezőket próbálom kerülni.#13442 Snoop-y
Ketten vagyunk már csak otthon, ritkán megy a mosogatógép. Kések akkor sem kerülnek bele, mert gyakorlatilag csak folyóvizes mosogatást és törlést kap. Tárolva sem a fiókban van, hanem fatömbös tartóban. -
gyapo11
Topikgazda
válasz
woodworm #13441 üzenetére
Nem tudom milyen kő van a gépen és milyen élet csinál, mennyire karcosat. Lehet utána még rámennék egy finomabb kővel 800-1000 körül ugyanazzal az élszöggel. Ezeket a fenőacélokat meg kerámiákat nem tartom túl szerencsésnek, egy ponton érintkeznek az éllel, változó nyomóerő
. Hentesnek gyors egyengetésre persze jó, de otthonra nem annyira. Akkor már inkább a ferde tengelyű dupla kerámiakorongos, úgy hogy az élszögénél a késen egy kicsivel kisebb szög legyen. A minap aprítottam hagymát, szinte átesett a kés a fél hagymán, élvezet volt vágni vele. Előtte kaszakövön kapott egy frissítést, utána a kerámiakorongok, csak 10-20 húzás vízzel.
-
woodworm
veterán
Sziasztok!
Egyelőre élezés témában szeretném a tanácsotokat kérni. Meguntam élezőshöz hordani a késeimet, elég sok negatív tapasztalatom van a témában. Ezért beruháztam egy Tormek T4-es gépbe. (Nem csak a kések miatt, asztalos vagyok, lesz munkája a köszörűnek).
Az élezés tehát megoldott. A fenőacélom valami régi készletből öröklődhetett, szerintem csereérett, ezért a köztes fenéshez keresek fenőrudat(rudakat), ezt a készletet néztem ki:
TAIDEA Fenőacél készlet
Ár/érték arányba megfelelő ez, vagy ennél többet kell beleinvesztálnom?Egyetlen késem van, ami indokolná a kerámia vagy gyémánt fenőt az egy Carl Schmidt Sohn KONSTANZ séf kés, a gyár szerint vg10, 67 rétegű damaszk acél ~60hrc.
Ill. a tormekhez ha ajánlanátok fenőpasztát. A gyári bírja egy darabig, de az a 70gr. nem sok, kellene valami utánpótlás.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
User_2 #13438 üzenetére
Úgy értem, hogy egy papírlappal is el tudod vágni a kezedet, vagy nádasban, kukoricásban sétálva is összevágják az ember karját a levelek, pedig ezek aztán lágy anyagok.
Oltáshoz nem értek, de gondolom itt valami bicska jellegű kés lenne jó, vékony, nem hosszú pengével. Úgy látom, vannak erre célszerszámok, tompa és hegyes is. Én szénacélt is el tudnék képzelni a feladatra, de az biztosan patinásodni fog, bár szerszámnál ez bőven belefér.
-
User_2
tag
válasz
Ereshkigal #13437 üzenetére
izé,
úgy érted neked már sikerült és
az első vágáson túl is tartotta az élét?nem írtam az előbb
oltókésnek kell, tehát 5mm vastag nedvekkel teli, közepén fás vesszőt is könnyedén - valóban könnyedén - roncsolás nélkül kell tudnia vágni.
ezt nem minden vas tudja. -
User_2
tag
hátha van valakinek saját kézből tapasztalata:
a 425-ös acél fenhető-e borotvaélesre?
nem a hogyan érdekel, hanem az egyáltalán.
-
pittlaren
csendes tag
Holnap este 6tól knifestockon ismét midnight madness! Számítok olyan jó vételre, mint a tavaly bezsákolt transpararent blue SwissChamp 23k-ért. ( a legjobb, hogy a 33k-s free shipping limitnél az eredeti árat veszi figyelembe, nem az akciósat)
-
Egy made in csájna kés esetén, M390 pengével mégis mi indokol egy ennyire magas árat?
Miközben egy CR kés kb ugyanennyi
-
Most jött mailben, ez szép darab lett
-
Snoop-y
veterán
válasz
Donki Hóte #13422 üzenetére
Meg kellett neznem a szotarban mi az
-
-
válasz
FBLLMAG #13414 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. A legerőltetettebb a drót vágása bicskával és baltával vagy kalapáccsal. Nehezen tudom elképzelni hogy erre normál esetben szükség lenne, ha pedig valakiben felmerül, hogy drótot fog vágni, vagy erre szükség lehet (olyan a foglalkozása, vagy javít valamit, vagy olyan a hobbija hogy ez előfordul), akkor ezt nem bicskával meg kalapálással fogja megcsinálni, hanem visz magával egy kombinált fogót vagy multiszerszámot.
Ezek a "tesztek" a ma divatos "túlélő" videók egészségtelen melléktermékei. -
Snoop-y
veterán
-
FBLLMAG
senior tag
Jól bírta, jól bírta. Bírom mikor mindent 1 pengével akarnak megoldani. Meglehet, de miért tegyem tönkre a bicskát.
Konzervhez konzervnyitó, kötélhez fogazott penge, fához fűrész. Ha lyukasztani akarom a fát ott a lyukasztó ár. A rézdrótot a fogó vágó éle gyorsabban, precízebben aprítja. Még a drótkerítést is. Erre való a multi bicska. Amit ott szenvedett a tűzdelő drótok kiszedésével, nevetséges.
A 75 g -os, 8 cm -es SOG PowerPint bicskámnak nevetséges feladatok voltak a tesztek. És megnéztem volna, hogyan töri ketté a csupa acél bicskát.
-
Snoop-y
veterán
Itt egy ertelmesebb teszt: gagyi kes vs quality
-
Snoop-y
veterán
Valakinek van esetleg a topicban SIG Sauer kese? Egy K320 Nitron-t nezegetek erosen
Viszont boltban nem tudom megnezni csak online tudnam rendelni. -
Átesett simán. Ennek a bicskának simán megvan a maga helye. Pl egy takarmányos zsákot kinyitni, cementes zsákot felvágni, pecázás közben lyukat kaparni a földben stb nem valószínű hogy egy mondjuk 30-40-50 ezer Ft-os zsebkést lenne indokolt használni. Ilyesmire ez pont jó lenne, nem a kés hibája, hogy hülyeséget csinál vele valaki egy videóban.
-
H-Zol
senior tag
Most akadtam rá véletlenül a Lidl -is 2000 Ft -os zsebkés tesztre [link] , mindenki döntse el maga ( de szerintem átesett a csávó a ló másik oldalára
) !!
-
válasz
Snoop-y #13398 üzenetére
Én borotvakéssel borotválkozok. Kettő van, egy drágább amit először vettem annak idején, használati célból, és egy másik, ami egy olcsóbb, amit azért vettem hogy nézzük meg mennyivel gyengébb egy olcsó. De amúgy is jobb váltogatni őket, ha napi szinten borotválkozik az ember, akkor jobb így.
Tényleg nagyon érzékeny az éle, nagyon vékony, és nem hiába van úgy kitalálva, hogy lehetőleg minden használat előtt fenve legyen a bőrszíjon. Én általában a szíjas fenés előtt megfenem a szíj hátulján lévő szövetcsíkon is, amire zöld élező paszta van felkenve. Így élezni (kövön) aránylag ritkán kell, attól függően hogy napi vagy pár napi szinten borotválkozok vele (home office, ugye), 2-4-6 havonta élezem meg őket kövön.
Az előnye amellett, hogy odafigyelést igényel (nekem ez segít a reggeli készülődésben, hogy ilyenkor nem arra figyelek, hogy mit kell majd nap közben csinálni, hanem konkrétan arra, amit csinálok), hogy ezzel a frissen borotvált érzés tovább tart a tapasztalatom szerint, mint más borotvával (volt két villanyborotvám, azokat elajándékoztam végül mert nem használtam a kipróbálás után; biztonsági borotvát használok még ha nagyon lusta vagyok, vagy ha sietve kell megborotválkozni).
Egyébként ha megvesz az ember egy borotvakést, és nem teszi tönkre, akkor annak az élezésével és a fenésével kb. egy életre meg van oldva a borotválkozás költsége (ami a borotvát illeti, szappan illetve krém persze ehhez is kell, mint fogyóeszköz, de se penge, se fej, se alkatrész nem kell hozzá, ha nem tesszük tönkre).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- Proxmox VE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Giant Trance 29' 1 GE (Global Edition) 2020-as évjárat, L-es méret
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Csepel Traction 100 férfi fekete kerékpár, 28 colos kerékkel
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest