Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • milan26

    senior tag

    válasz User_2 #12390 üzenetére

    Ez nem butaság, érdemes először olyan késen gyakorolni, amit nem sajnálsz. Ha belemarsz rossz szögben a leköszörülésbe, utána viheted rögtön szakemberhez profilozni. Kidobni azért nem kell. A Work Sharpon van élszögvezető is, bátran lehet használni. Konyhakéshez ideális az élszög és a kő értékei is. Nehéz szerintem tönkretenni a követ is és a kést is, ha betartasz dolgokat. Használod az élszögvezetőt, nem nyomod rá a pengét, lassú, íves mozdulatokat teszel, mintha egy kenyeret szelnél. Nálunk meg szokták mutatni a boltban hogy kell. A mainstream konyhakések jellemzően puha acélból szoktak lenni. Ezek a puha, olcsó acélok nagyon jó korróziótűrőek és rugalmasak is. Könnyen elhagyják az élüket, de könnyű is visszafenni őket nagyon élesre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés